Kidsfavorites; alles om jouw dreumes buiten mee te vermaken

Het online warenhuis KidsFavorites heeft haar buitenassortiment flink uitgebreid voor komend voorjaar en de zomer. Zo hebben ze alles in huis voor een gezellige picknick of een zomers tuinfeest. Of natuurlijk gewoon om lekker mee in de achtertuin te spelen! Wat doen jouw kids het liefst op een zonnige dag? Je hoeft er niet eens voor van huis… Geef ze wat entertainment en die schatten vermaken zich urenlang.

Kan jij als ouder wel wat buitenspeel-inspiratie gebruiken? Dan zit je hier op het juiste adres!

Lees ook: De leukste spelletjes voor in je eigen achtertuin

KidsFavorites: gegarandeerd uren speelplezier

Zolang het weer een beetje mee zit en de kids buiten kunnen spelen ben ik blij. Want daar lijken ze net iets makkelijker ’te entertainen’ 😉 . Geef ze een bak water op een zonnige dag, en ze verzinnen de spelletjes er zelf wel bij. En bij KidsFavorites vindt je een heleboel spulletjes waarbij je sowieso 100% speelgarantie hebt. Altijd fijn als mama ook even van het lekkere weer wil genieten 😉 .

Voor een dagje richting de kust of het bos zijn er handige koeltassen en picknickmanden, maar ook gezellige kleden om op te zitten en praktisch melamine servies. Verder bestaat het buitenassortiment uit tuingereedschap, vogelhuisjes, een voederbakje, potten en bamboo lantaarns en verschillende soorten buitenversiering. Het nieuwe tuin- & buitenassortiment is vanaf heden verkrijgbaar en wordt dagelijks uitgebreid.

Buiten eten? Ga voor een comfortabele picknick!

Een goede picknick mag natuurlijk ook niet ontbreken deze zomer. Of je nu voor een picknick in de stad of de natuur kiest. Zijn jouw kinderen er ook zo dol op? Maar als je dacht dat een romantische picknick met je lief veel werk was… Ga je met het hele gezin picknicken, dan is het wel even hard werken. Nou ja; het vergt in elk geval de nodige voorbereiding.

Veel van de tuinaccessoires die je bij KidsFavorites scoort zijn ook voor een gezellige picknick te gebruiken. Denk aan de rieten krukjes en drankkoelers bijvoorbeeld. Verder bestaat een picknick uit een goede koelbox, grote tassen om spullen in mee te nemen (ook handig voor het strand bijvoorbeeld), melamine servies dat niet breekbaar is, grote gezellige kleden en ga zo maar door. KidsFavorites heeft het voor deze zomer allemaal in huis. Ook voor tuinfeesten kunnen deze accessoires gebruikt worden, maar daarnaast heeft KidsFavorites ook verschillende soorten versiering in huis.

Lees ook: De lekkerste recepten voor een gezellige (en gezonde) picknick vind je hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven