Kidsonroof

Wie kent het niet? Wat in hun assortiment begon met de kartonnen speelhuizen is uitgegroeid naar een flink assortiment met allemaal leuks voor kinderen en volwassenen.

Geef je kind zo’n wit kartonnen speelhuis en hij/zij zal er voorlopig wel even zoet mee zijn. Alle creativiteit is mogelijk om het huis zo te maken en te laten zijn, dat het helemaal eigen is. Scoor ook de Totem Figurines, in een boek geleverde leuke kartonnen figuurtjes, die het spel nog leuker maken en ‘aankleden’.

Vers van de pers is Totem Teknika. Dit is zo’n item waarvan de doos op zichzelf al een cadeautje is! Laat de inhoud vliegen, rijden, lanceren en landen…….. Maak je de doos open, dan zie je aan de binnenkant een speellandschap, die bruikbaar is met de 2D kartonnen pop ups. Creëer je eigen spel met een haven met containerschepen, een vluchthaven met vliegtuigen, auto’s, vrachtwagens, raketten en ruimteschepen.

Naast al die leuke bouwpakketjes zijn er ook nieuwe leuke schriftjes! Ze tellen 40 pagina’s en hebben een mix van raster- en wit papier. Bijzonder aan de schriftjes is dat er op verschillende plekken in de schriftjes lijntekeningetjes staan. Zij helpen je fantasie en teken ideeën op gang te komen. Verkrijgbaar in 5 soorten (2 x klein en 3 x groot).

En vergeet niet de serie pop-out cards te bekijken. Niet zomaar een kaartje, maar een regelrecht cadeau voor de ontvanger om te bewaren. Naast de pop-out card is er een kaartje om je tekst op te schrijven. Je verzend alles in een mooie beprinte envelop.

Voor jullie heeft Blikken en Blozen een mooie kortingsactie… bestel snel en profiteer van gratis verzending t/m 5 mei 2012! Gebruik bij het afrekenen de code ‘30042012’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven