Kidsproof Familyplanner 2016 om de hectiek te ordenen, met winactie!

De heerlijke blanco dagen op de kalender zijn helaas weer voorbij, geen dag keuvelen en aanrommelen, niet meer lekker uitslapen en niks doen nee … helaas … we mogen weer strak in het gareel. De vakantie is voorbij! Oefff … dat is even wennen! De tijd van ritme, moeten en vooral doen is aangekomen en daar moeten we mee dealen tot aan de volgende vakantie. De nodige verjaardagsfeestjes, uitjes, weekendjes weg, etentjes, schoolactiviteiten, enz. staan te popelen om een mooi plekje te krijgen op deze Kidsproof Familyplanner van Gezinnig.

kidsproof familyplanner

Kidsproof Familyplanner voor het hele gezin

De Kidsproof Familyplanner is een must voor elk gezin! Een weekplanner die super handig en overzichtelijk is. Er is ruimte om activiteiten en afspraakjes in te plannen voor 6 personen.

Ons gezin telt 4 personen dus Yess … we hebben extra ruimte over om te vullen. Herken je dat gevoel, dat je in een agenda of planner plek ‘overhoudt’? Dat op zich voelt al als luxe! Wij vullen die plek op met dingen die er snel bij in schieten zoals “me-time” voor de papa en de mama bijvoorbeeld en vooral “tijd voor elkaar!” mag niet ontbreken. Verheug me er nu al op om de Familyplanner in te vullen.kidsproof familyplanner

Van September tot December, lekker lang!

De Familyplanner loopt van september 2016 tot en met december 2017, goed voor 16 maanden afspraken, activiteiten en een boel gezelligheid. Er is voldoende ruimte om afspraken in te plannen, er staan leuke tips op de planner voor een dagje uit en de pagina’s zien er prachtig, bijna schilderachtig uit, zo mooi! Elke dag is het een klein feestje om naar te kijken. De vrolijke bijgevoegde stickers zijn leuk voor de kinderen om te plakken. Zeker als ze bijvoorbeeld een minder leuke afspraak hebben staan zoals de tandarts of de huisarts. Als we die op de planning hebben staan mogen ze de dag hier “wegstickeren” zodra hij voorbij is. Een soort pleister op de wond.

Per week ingedeeld

De Kidsproof Familyplanner is overzichtelijk doordat hij per week is ingedeeld. Super fijn vind ik, zo heb je in één oogopslag de hele week in je hoofd. Ook niet geheel onbelangrijk is dat er extra ruimte voor notities is. Ik ken mezelf en kladder er wat af op een dag. Dus kom maar op met al die afspraken, activiteiten en gezelligheid! Wij zijn er klaar voor! Weg met die stress nu de vakantie voorbij is, wij gaan voor orde in plaats van chaos 😉 .

tip:Je vindt de planner van Gezinnig hier.

Meer structuur

Wil jij ook graag wat meer structuur in je dagelijkse bezigheden, je planning en je afspraken? Dan hebben we goed nieuws! We hebben een winactie voor je en je kan maarliefst één van de drie Familyplanners van ons winnen!

Winactie

Om kans te maken kan je hieronder reageren waar jij de Familyplanner het hardst voor nodig hebt. Ik ben benieuwd 😉 . Als je dan ook dit bericht nog even liked en deelt op social media, dan ben ik helemaal blij! De winactie loopt tot en met 30 September 2016

Meer artikelen met tips over plannen en organiseren vind je hier:

*Gebruikte afbeelding van Shutterstock

 

kidsproof familyplanner

43 gedachten over “Kidsproof Familyplanner 2016 om de hectiek te ordenen, met winactie!”

 1. .. ik zou deze familyplanner willen winnen voor het gezin van mijn zoon.. zowel hij als zijn vrouw hebben beiden een baan buitenshuis, een druk sociaal leven, een jongen van 9 en een meisje van 6 met sportieve inslag, dus sportclubs enz. Het loopt daar nogal eens in de soep met dubbele afspraken. ik denk dat met deze planner er enigszins structuur in aangebracht kan worden. Ga dan in ieder geval mijn data om kleinkinderen te bezoeken in potlood invullen.. Ben benieuwd

 2. Oh die zou goed van pas komen in mijn sportief gezin! De oudste op univ en geeft trainingen, de jongste zwemt en turnt, ikzelf loop marathons en mijn man triathlons. Het is dus iedere dag weer goochelen met de activiteiten in combinatie met fulltime jobs! Een beetje meer structuur zou voor iedereen heel welkom zijn en zo’n mooie planner krijgt uiteraard een ereplekje in de keuken waar die door iedereen geconsulteerd kan worden. Ik weet alvast wat ik met kolom 5 en 6 zal doen: eentje voor de gezamenlijke activiteiten en in de laatste kolom kunnen we de maaltijden inplannen. Geen stress meer, een beter overzicht en tijdswinst door alles beter te kunnen plannen. Ik ben alvast fan!

 3. Voor mijn eigen gezin. Okee, we zijn een gezin van 3. Maar omdat we allebei veel dagen werken zijn we toch echt hier en daar de tel kwijt. Want waar gingen we nou allemaal heen dit weekend? En wanneer was die tandarts afspraak ook alweer? Oh en de studiedagen, wanneer zijn die ook alweer ingepland? Dus het zou hier echt wel van pas komen

 4. voor mijn dochter’s gezin. Wat een drukte allemaal, werken, kinderen die hobbys hebben en oma en opa moeten ingepland worden. Ze hebben het goed voor elkaar hoor, maar een agenda zoals deze is ook nog eens heel leuk en gezellig!

 5. Heel hard nodig, en dan niet zozeer voor mijzelf, want ik onthou alles wel…. Maar met een kind met autisme EN een partner met autisme is overzicht en structuur heel, heel, HEEL erg belangrijk. Ik had de vorige planner ook en dat was geweldig, vooral de set met stickers erbij. Je kunt er veel opschrijven, stickers die werken als pictogrammen, ik vind het ideaal. En voor ons eigenlijk onmisbaar.

 6. Avatar foto
  patricia de wild

  Waarom ik de planner wil, mijn hoofd is net een opblaaskrokodil.
  Van binnen ook leeg, want dat is allemaal lucht, En ik vergeet ook een boel “zucht”
  Co-ouderschap mama en onregelmatig werk, dat is wat ik in huis wel merk.
  2 dochters van 14 en 10 jaar, druk leventje dus chaotisch zijn is dan niet zo raar.
  Deze planner mag dus echt wel naar Dinteloord komen, zodat ik het bos weer zie tussen al mijn bomen!

 7. Handig! Deze moeder is nogal chaotisch en vergeet nog wel eens wat… dit brengt hopelijk wat structuur waardoor dit niet meer (zo vaak) gebeurt.

 8. wedstrijdzwemmen…. zwemles…. scouting…. speelafspraakjes….orthodontist (jaja voor een kind van 7) afspraken bij de psycholoog voor de oudste…. en zo kan ik nog wel even doorgaan 😉

 9. Avatar foto
  Anita Diepeveen

  Ik zou het zo fijn vinden om al een beetje overzicht te hebben over wat wij door de week heen moeten of willen doen.
  Volgens mij verloopt de week dan een stuk minder chaotisch 😉

 10. Help….mijn man houdt van een planning in een online agenda…maar pfff ik kan er niet aan wennen…ik wil graag voor mij en onze vijf kids graag met 1 blik op de kalender in de keuken zien waar we die dag aan toe zijn….loop al vanaf start school achter de feiten aan.

 11. met een gezin van 5 staat er iedere dag wel wat op de planning. Sport/speelafspraak/vergadering/werk.
  Zelf werk ik als gastouder en heb ik 6 gastkindjes die op verschillende tijdstippen op verschillende dagen langs komen. De ene week is het rooster zo en de andere week zo. Niet alleen voor mij maar ook voor de rest van het gezin is het handig om te weten wie er wanneer is en van hoe laat tot hoe laat.
  Dus een familie planner is voor ons gezin onmisbaar

 12. ik ben aan het opkrabbel van postnatale depressie/ptss /straatvrees en nog meer. om de dag goed door te komen zonder hulp van anderen moet ales strak gepland staan…bijna van minuut toot minuut omdat ik anders de controle verlies…dit zou wel heel goed van pas komen

 13. Avatar foto
  Marianne Scholten

  Ik heb jaren een planner gehad, maar doe het nu zonder. En dat gaat vaak fout. Ik vergis me vaak in traingstijden, in de avonden dat ik weg moet en hoe laat de kinderen thuis zijn.
  Ik kan het niet meer allemaal in mijn hoofd opslaan.
  Tijd voor een overzicht!

 14. Ken je dat
  Ik eet bij m’n vriendin mam
  Ik ga stappen dat had ik toch al gezegd vorige week.
  Ik moet overwerken .. Tjah je raad t al
  Altijd wel wat hier.
  Met een familieplanner wordt t vast een stuk eenvoudiger voor mij.

 15. Mijn dochter heeft 3 kinderen, werkt daar 3 dagen in de week bij en kan dus wel een familieplanner gebruiken.Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin.

 16. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ik zou graag mee, zou super handig zijn een familyplanner, alles erop schrijven zodat we niks meer vergeten, ik doe graag mee !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 17. Ik heb de family planner nodig om mijn hoofd niet te laten ontploffen. Zonder overzicht ga ik dingen vergeten… En voor de kinderen is het ook heel fijn om te zien waar ze aan toe zijn! Onze family planner loopt tot eind 2016, dus we hebben een nieuwe nodig…

 18. Aangezien de jongste dit schooljaar ook naar school gaat en begint met sporten en afspraken etc. Help; ik ben bang dat ik het overzicht ga kwijtraken met die drukke agenda’s van die 2 boefjes, maar ook met mijn werk- en privé agenda. Nu schrijf ik alles op briefjes of in mijn online werkagenda maar dat werkt niet zo goed heb ik gemerkt!

 19. Avatar foto
  Ricky Persoons-Somers

  Met een man die ploegendiensten werkt, een puber, een adhd’er en nog n kleuter in huis, kan het hier soms een drukke bende zijn. Dan zou zo’n familyplanner heel goed uitkomen!

 20. Ja! Deze wil ik graag winnen.
  Met een man in de horeca (altijd verschillende tijden en opdrachten) een eigen zaak en 2 kids, gaan onze leven agendawijs vaak langs elkaar heen.
  Deze planner zou dus top zijn. Fingers crossed

 21. Ja graag, die wil ik winnen.

  Met een eigenzaak, een man in de horeca en 2 kids gaan onze levens agendawijs vaak langs elkaar heen!
  Dus deze planner zou super zijn.
  Fingers crossed

 22. Ik kan een familyplanner heel goed gebruiken omdat mijn geheugen mij (en dan volgens de rest van het gezin hun ook) vaak in de steek laat. Want mama weet altijd wel wanneer, hoe laat, wat we eten, waar naartoe e.d. we/zij heen moeten. Vaak denk ik, dat onthoud ik allemaal wel (schrijf het wel ergens op een papiertje of kassabonnetje),maar helaas wel eens iets vergeten of te laat ergens aanwezig. Nu de kids wat ouder worden komen er ook steeds meer afspraken, spelen, feestjes, trainingen, muzieklessen, ook geen onbelangrijke eerder vrij of gewoon een hele dag vrij van school, de oppas die eerder weg moet of met vakantie is. Dan ik weer van alles moeten regelen. Zo kan ik nog wel even doorgaan, ik wil ook wel eens niet te laat komen of iets vergeten en daarom is de planner in ons huis heel erg welkom.

 23. Avatar foto
  Frederike Goulmy

  Heel heel graag!
  4 kids ✔️
  Elke dag 2 of 3 sporten ✔️
  28 uur werken ✔️
  Eigen bedrijf ✔️
  Family & Friends ✔️
  Schoolafspraakjes ✔️
  Kinderfeestjes ✔️

  Soms als je het gevoel hebt dat je geleefd wordt is een fijne familieplanner voor 6 personen een hele fijne personal assistent die ons door het oerwoud dat “kinderen grootbrengen” heet!

  ? ?????? groetjes Frederike

 24. Avatar foto
  Samantha van Zomeren

  Dit zou een geweldig hulpmiddel voor ons huishouden zijn. De kalender staat regelmatig overvol en afgelopen jaar zijn er meerdere o ja! momenten geweest. Zoals wanneer ik opving op het schoolplein dat het die week weer studiedag was van de juffen, o ja…:). Met drie kleine kinderen waarvan 1 (bijna 2) op de basisschool, danslessen, zwemlessen, zelf sporten en een eigen bedrijf is deze kalender absoluut onmisbaar!

 25. Toevallig van de week tegen mijn man gezegd dat we vanaf dit schooljaar toch echt een familyplanner nodig hebben. Zoonlief zit nu in groep 3 en dat betekent dat hij op dinsdagen een gymtas mee naar school moet nemen.
  op voetbal, dat zijn 2 vaste afspraken per week erbij en de tijden op zaterdag zijn afhankelijk van uit of thuis anders. Als het uit is, moet ik rekening mee houden dat ik de auto niet kan gebruiken. Op woensdagmiddag nu zwemlessen B. Dochter gaat nu ook op school. Bij haar moet ik eraan denken dat ze op maandag ‘biebdag” heeft. Dan moet ik een losse draagtas meegeven. Bij zoon is de ” biebdag ” op woensdag….Vorige week 2 avonden achter elkaar een uitnodiging voor een kinderfeestje in de brievenbus. Volgende week infoavond op school. Je begrijpt het inmiddels wel, mijn eigen afspraken kan ik nog wel onthouden maar al die zaken van de kinderen erbij daar zou die planning geweldig voor zijn. En die van Kidsproof lijkt me een hele fijne ?

 26. Mijn oudste gaat nu naar school en dat is een geplan! Pfff Vooral ook die vele studiedagen en vakanties!
  Ik ben soms het overzicht kwijt. Mijn man heeft helemaal geen overzicht meer erover! Ik werk onregelmatige en de gene die mijn zoontje van school ophaalt is ook telkens anders. En dan over sporten/hobby’s hebben we het nog niet gehad. Wordt al chaotische in mijn hoofd als ik er aan denk!

 27. Oh wat handIg voor ons ‘samengestelde’ gezin!! Mijn man werkt in de bouw, en zelf werk ik onregelmatig, sinds we zijn gestopt met onze eigen restaurants. Daar stopten we mee om meer tijd voor elkaar te hebben, maar bij het plannen (sinds we niet meer samen werken en boven de zaak wonen), kunnen we dus echt nog wel een steuntje in de rug gebruiken!! Zeker nu de ‘oudste’ ook veel voetbalt volgens bepaalde schema’s, maar de jongste ook moet zwemmen op die dagen dat ik moet werken..!
  Daarnaast lijkt het me, in deze tijd van digitale gezins-plan-schema’s, heerlijk om gewoon een overzichtelijke kalender in de keuken op te kunnen hangen! Dus ik hoop dat wij ‘m winnen ?

 28. Handig met onze 3 kids! Zo moeilijk om alle ballen omhoog te houden. Ik heb nu een agenda voor mijzelf maar de familie planner zou ik gebruiken om de rest van the family wat meer erbij te betrekken. En vooral om af te strepen tot leuke activiteiten, vakanties etc voor de kids.

 29. Avatar foto
  Bianca Bendriss

  Ik zou de planner gebruiken voor mijn zoontje die hoogsensitief is en dus veel baat heeft bij structuur en een duidelijke planning.

 30. Waar ga ik de familypanner voor gebruiken? Om alle afspraken van iedereen, die ook in mijn hoofd zitten, op te kunnen schrijven. Kunnen kijken of één van de twee ouders wel thuis is met het onregelmatig werk van beide. De paardrijlessen van mijn meisje, de proefwerken van mijn puber. De leuke afspraken voor het hele gezin. Tandartsbezoekjes, kapper, school, werk, uitstapjes, ouderavonden etc… Alles krijgt een plekje op de mooie planner die prominent in de keuken komt te hangen!

 31. WOW, wat een leuke aktie!
  Super handig om al onze sportafspraken etc. op te schrijven. Doordat ik ook nog eens onregelmatig werk, is het bij ons vaak een puzzelen om alles te plannen/niet te vergeten.

 32. oh dat lijkt me echt super handig, zeker nu de judo, scouting en zwemles weer is begonnen, ik ook graag wil sporten af en toe (en mezelf een dagje sauna gun, nou das een geregel!) en uiteraard alles partijtje en speelafspraken ook nog nu ze allebei weer op school zitten… soms is het best even lastig om alles te onthouden…

 33. Twee van de drie gaan nu naar school en hebben het ook na school en in het weekend druk met voetbal, muziekles, dansles, speelafspraakjes etc etc… Die kalender zou superhandig zijn om alles te coördineren want nu komt het helaas maar al te vaak voordat ik iets vergeet.. Dus heel graag ❤

 34. Avatar foto
  Femke van Hooff

  We gebruiken al een planner en deze is onmisbaar! Ik doe dus graag mee voor het nieuwe jaar!
  Zwemles, gym, studiedagen, dag van de leidster, wie werkt en wie is vrij, verjaardagen,kinderfeestjes, vooruit geplande speelafspraakjes, wie brengt de kinderen naar de opvang/school, dit jaar ook voetbal (training, wedstrijden, kleding wassen, rijden…) en zo kan ik nog wel even doorgaan maar het belangrijkste is op dit moment de containers… De containers? Ja, goed gelezen, de containers. Hier zat heel duidelijk regelmaat in maar wij wonen in een wijk waar ze een proef doen met meer afval scheiden en minder containers ophalen. Opletten geblazen dat we de juiste container bij de weg hebben!
  (en met een gezin van 5 zijn wij niet blij met deze test, scheiden netjes maar met de warmte is het wel zo fijn dat ie om de week geleegd wordt)

 35. Avatar foto
  Barbara Huizenga

  Jaaaaaaa met de jongste die nu ook naar school gaat met alle bijbehorende activiteiten zijn we het overzicht hier soms even kwijt. Dus errug handig!

 36. Avatar foto
  Dionne van der Kooij

  Wauw ja die zou hier heel erg van pas komen. Met onze grootste kanjer met al zijn clubjes en playdates, onze tweeling die ook al de nodige afspraken hebben staan en mijn man die onregelmatig werkt en dan ook nog de standaard afspraken, raak ik nog wel eens in war. En dit zou alles mooi bij kunnen houden zodat we wel op de juiste dag op de juiste afspraken verschijnen. ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven