Kidz-Art en NoNo geven kleur aan de zomer!

Nu was ik al ontzettend toe aan de zomer..maar o o o als je die nieuwe kledingcollecties ziet…pffff. De palmbomen met hangmat en glinsterend zand zouden er bijna spontaan van in de achtertuin ploffen. En ik erin 😉 .
Maar helaas, dat gebeurt niet. Wat wel moet gebeuren, is de aanschaf van een zomergarderobe. Want ja, die koters groeien overal uit. Dus… heel vervelend, we moéten weer shoppen voor ze. En dan… dan moéten we kiezen. In dit geval tussen Kidz-art en Nono.

kidz-art

Of toch niet? Wij vrouwen zijn heel goed in kiezen toch? ‘Maar ze zijn zoooo leuk!! Te cute gewoon! Ach wat… ik doe ze gewoon allebei.’ Herkenbaar? Ik trap er elke keer weer in. Resultaat: ik te weinig en zij te veel kleren!

Enfin..ik stuitte dus op de nieuwe zomercollectie van Kidz-Art. De kenners weten dat zij een heel eigen stijl hebben. Voor de nieuwkomers: wil je kleur? Lekker fel? Kidz-Art it is! Want de lijfspreuk van Kidz-Art is: Colours make you happy!
En inderdaad, ik word behoorlijk happy (en gready) van de nieuwe zomercollectie. Hier een kleine selectie van mijn favoriete items.

kidz-art

 

Liever wat minder fel dan Kidz-art? Dan is NoNo een yes voor jou!

Mocht je de felle kleuren van Kidz-Art iets té vinden, dan is NoNo wellicht beter naar je smaak. De kleuren zijn zacht en licht van kleur. De inspiratie voor de nieuwe zomercollectie is ‘La douce France’. Naast de meidencollectie is er ook een aparte lijn, de Tweens, voor zelfbewuste en modebewuste meiden. Zachte roze en geel, afgewisseld met wit en een Bretonse streep. Hieronder vind je een impressie. O jeee..ik kan niet kiezen!!

Nono of kidz-art

Shoppen? Zowel Kidz-Art als NoNo zijn off- en online te verkrijgen. Kijk op hun site voor een overzicht van de verkooppunten. Even gewoon uit nieuwsgierigheid… waar gaat jouw voorkeur naar uit? En heb je al iets van een van beide collecties in de kast van je kids hangen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven