KidzRhipp: alweer een gat in die broek (maar dit keer is dat niet zo erg)

kapotte broekAan de ene kant wil je dat je kids er op hun paasbest uitzien. Dus hijs je ze in een nette broek. Om je een uur later af te vragen: Wat heb ik gedaan? Ik ben op zoek gegaan naar een webshop met betaalbare merkkleding. Zien ze er netjes uit, met kwaliteitskleding. Maar rijst mama’s bloeddruk niet de pan uit als ze er weer eens een gat in vallen 😉 . En die webshop heb ik gevonden. Shop jij wel eens bij KidzRhipp?

Een ongelukje zit in een klein hoekje

Vallen jouw kinderen ook altijd juist als ze hun goede broek aan hebben? Het lijkt wel alsof het ze erom te doen is! Natuurlijk is dat niet zo, maar iedereen kent dat beeld wel. Lekker spelen, wild stoeien en hopla… daar zijn de tranen en dat gat in die broek. Die nieuwe broek! Ook al had je van te voren gewaarschuwd en bedacht je s’ochtends al dat het wellicht beter zou zijn om ze een oude broek aan te geven…

Zelf heb ik er trouwens ook last van. Draag ik net die nieuwe top, knoei ik er weer spaghettisaus op. Helaas hebben ze bij KidzRhipp geen kleding voor volwassenen. Anders zou het voor deze mama op geen verkeerd idee zijn 😉 .

KidzRhipp

Helaas hebben ze bij KidzRhipp geen broeken in de winkel die niet scheuren bij het vallen. Die bestand zijn tegen de schaar die je jongste net op de kast heeft gevonden. Of die tegen de heftige ruzie over het laatste koekje kunnen. Maar wat ze WEL kunnen zeggen is: het is voor ons ouders toch net even een minder grote ramp als die nieuwe merkbroek kapot is als ze maar 8 euro heeft gekost, in plaats van de volle mep.

Ben je dus de trotse ouder van een grote kapoen of een leuke tomboy die heel graag spelen maar ook vaak vallen? Check dan even de grote voorraad nieuwe merkkleding bij KidzRhipp, zo is de ramp een beetje kleiner bij een ongelukje en kan je je geschaafde hartendief de volle pot aandacht geven zonder aan de portefeuille te moeten denken. En dan zijn er ook nog leuke ideeën om zo’n gat op te knappen :).

Shop because they drop

De webshop van KidzRhipp is een outlet met merkkleding voor kinderen. Je vindt er dus kwaliteit van merken zoals Esprit, Pieces en Name it. Maar dan voor een spotprijsje! En je kan er terecht tot je kids 16 jaar zijn, dus wie weet heb je er een lange-termijn shopadresje bij 😉 . Al vallen ze dan hopelijk hun knietjes niet meer open…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven