Killerheels en opengewerkte sandaaltjes voor de Fashionista’s

‘Ergens’ in mijn achterhoofd doemt een beeld op van schoenen van uitstekende kwaliteit maar alleen geschikt voor de heer of de dame die er netjes bij loopt op het werk in combinatie met mantelpakje of iets dergelijks. Maar inmiddels is dat beeld wat ik heb toch wel behoorlijk achterhaald, kwam ik achter toen in de website van Van den Assem schoenen bezocht. Je vindt er tegenwoordig (naast de nog steeds even chique schoenen) ook prachtige killerheels en opengewerkte sandaaltjes of bijvoorbeeld stoere sneakers die helemaal op de mode van nu zijn toegespitst.

Geen wonder dat ook Fashionista’s de website inmiddels feilloos weten te vinden om gewoon lekker van huis uit de mooiste schoenen te bestellen. En sinds dat de website vernieuwd is kan je als schoenenliefhebber helemaal je hart ophalen. Aangezien Van den Assem Schoenen één van de grootste schoenenwebwinkels van Nederland is, is een heldere website natuurlijk van cruciaal belang. En daar zijn ze in geslaagd. Je kan op eenvoudige wijze je selecties maken en de productfoto’s die bij de schoenen staan zijn zeer duidelijk en van verschillende kanten genomen. Samen met de duidelijke omschrijving maakt dat voor mij het gebruikersgemak compleet.

Want zeg nou zelf, niets is vervelender dan ‘ronddolen’ op een site met veel aanbod maar er geen wijs uit kunnen. Persoonlijk haak ik dan al snel af. Maar dat was in deze situatie niet het geval en ik ben dan ook de trotse eigenaar van een paar prachtige Uggs die ik hier ‘gevonden’ heb (en nog in de aanbieding ook).

Daarbij komt nog dat de verzending en eventueel retourneren gratis zijn, dus mocht je het lastig vinden om online schoenen te kopen, dan is dit je kans. Je loopt geen risico, want passen ze niet, of zitten ze niet lekker (die kans is overigens niet zo groot) …. dan stuur je ze gewoon weer terug.

We willen je ook nog even wijzen op de leuke actie die ze momenteel hebben lopen. In verband met de vernieuwde website kan jij, als rasechte schoenenfan, de website beoordelen en hiermee maak je kans op €100,- shoptegoed. Stuur je beoordeling naar de marketingafdeling om mee te dingen.

Misschien moet ik hier ook aan meedoen, want kijk toch eens wat ik nog voor prachtigs gevonden heb… om helemaal verliefd op te worden, toch?

 

Over Van den Assem Schoenen

Het familiebedrijf Van den Assem is een eeuw geleden gestart door Lambertus van den Assem met een winkel op de Rotterdamse Kruiskade. Hij verkocht ‘schoenen in het betere genre’, van mooi materiaal en met een goede leestvorm. Dit doet Van den Assem nog steeds, al let de huidige generatie ook op het modebeeld. De winkels voeren een ruim aanbod van heren- en damesschoenen van luxe merken waaronder Tod’s, Hogan, Fred de la Bretoniere, Van Bommel, Magnanni en Santoni. Het Rotterdamse familiebedrijf sinds 1910 heeft inmiddels twaalf zaken, een webshop en een lange traditie. Kwaliteit en comfort gegoten in mooi schoeisel is nog steeds de kernwaarde. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door alweer de derde generatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven