Kind- en oudervriendelijke mei- of zomervakantie in Spanje bij La Molineta

Heb jij je mei- of zomervakantie al geregeld? In Spanje is een fijn, kindvriendelijk en kleinschalig vakantiecomplex: La Molineta. Het ligt aan de rand van een schitterend natuurpark, vlakbij prachtige steden en dorpjes, zoals: Malaga, Marbella, Ronda en Granada en de Costa del Sol. Het vakantiecomplex bestaat uit 4 appartementen voor 2-4 personen en 3 huizen voor 4-6 personen. Alle verblijven hebben een eigen terras met barbecue en een fantastisch uitzicht op de omringende bergen.

Kinderen kunnen prima uit de voeten op het terrein van wel 4ha. waar een beek is met kikkers en schildpadden, een zwembad en een speeltuin met trampoline. Regelmatig wordt er geknutseld, speurtochten gehouden en gezamenlijk gegeten. Maar niets moet natuurlijk 🙂

La Molineta is ook bij uitstek geschikt als groepslocatie. In totaal kun je hier met 30 mensen terecht. De accommodatie is een perfecte uitvalsbasis voor dagtochtjes naar waterparken, het strand, de prachtige dierentuin in Fuengirola, Granada, Malaga of Ronda. Op 2 km afstand is een paardenstal waar buitenritten of les in de bak geboekt kunnen worden. Geen zin om te koken? Bij voldoende gasten wordt er een paar keer per week een gezamenlijke maaltijd bereid met groenten uit eigen tuin. Na het eten kun je zelf nog even nagenieten op het terras bij het zwembad terwijl de kinderen spelen. Heerlijk toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here