Kinder regenlaarzen van Bergstein 6 tips om ze goed te gebruiken

Brrr, de tijd van het jaar suggereert dat we lekker buiten kunnen spelen in een korte broek. In de tuin, in de zandbak, in de speeltuin. Gewoon lekker met sandalen, slippers of blote voeten iets dergelijks. Maar toch niet met kinder regenlaarzen! Maar het is niet anders op het moment. Gelukkig worden kinder regenlaarzen bij ons in huis overal voor gebruikt en heb ik niet alleen de associatie met slecht weer als ik deze vrolijke laarsjes van Bergstein zie.

Wanneer kan je kinder regenlaarzen dragen?

Kinder regenlaarzen hoef je he-le-maal niet alleen te dragen als het slecht weer is hoor! Dochterlief die draagt ze ook graag in het voorjaar of najaar met een leuke kort rokje en kniekousen. Super hip! Zelfs als het niet regent! Ze is daar overigens niet de enige in, want je ziet dat veel vaker op Facebook. Hippe meiden met allerlei kleuren Bergstein laarsjes. Volgens mij zijn er veel moeders die ze in meer dan 3 kleuren in huis hebben 😉 . En jij? Biecht eens op ?

 

kinder regenlaarzen

Moet je toch eens kijken want een fantastische kleurtjes ze bij Bergstein allemaal hebben! Dat is toch helemaal te gek? Combineren is zo een eitje met welke rokje of kort broekje dan ook. Paar mooi kniekousen erbij en je meisje is helemaal het dametje!

Tip: Je vindt veel van deze hippe kinderregenlaarzen in lekkere felle kleurtjes bijvoorbeeld bij Mooieschoenen.

Waarvoor gebruiken wij kinder regenlaarzen nog meer?

Natuurlijk is het super praktisch om een paar kinder regenlaarzen klaar te hebben staan om even in te schieten. Waar wij ze allemaal voor gebruiken? Daar heb ik best een uitgebreide lijst voor, kijk maar mee:

Hip onder een korte rok

Dat heb ik je hierboven al verteld, dus dat gaan we niet verder herhalen

Banjeren door de plassen

Een kind is geen kind als hij of zij zo nu en dan niet even volledig uit zijn dak kan gaan met plassen stampen. Je kent het gevoel van vroeger vast nog wel! Alhoewel ik in mijn geval altijd stiekem aan de bak moest… mijn moeder was er namelijk niet zo heel erg blij mee, met het stampen door de plassen. Omdat ik nog zo goed weet hoe dat voelde moedig ik mijn kinderen juist aan 😉 . Zolang ze hun kinder regenlaarzen aan hebben uiteraard, liever niet met gewone schoenen!

De hond uitlaten

Zoals gezegd staan er hier diverse paar Bergstein regenlaarsjes klaar. Een paar in de gang, een paar onder de veranda (direct voor het grijpen) en de andere kleuren in de kast onder de veranda. Niets zo makkelijk als even snel de regenlaarzen aanwippen als je bijvoorbeeld de hond moet uitlaten, en ja… dat moeten ze bij ons 😉 .

Lees ook: huishoudelijke klusjes voor kinderen, met toffe printable

Bij school uitjes

Niet voor alle schooluitjes zijn de regenlaarsjes voor kinderen geschikt, maar bij sommige uitjes wordt er juist specifiek naar gevraagd. Ik weet niet hoe dat bij jullie gaat, maar hier gaan de kinderen met school regelmatig het bos in. Voor een herfstwandeling, of om uilenballen te zoeken die ze later kunnen ontleden ofzo. Je voelt hem al hangen… al dat gejakker in het bos gaat natuurlijk minder viezigheid opleveren als de kinderen hun regenlaarsjes aan hebben.

kinder regenlaarzen bergstein

Op de manege bij het ponyrijden

Dochterlief gebruikt de kinder regenlaarzen onder andere ook voor het ponyrijden. Een gewone schoen is te gevaarlijk natuurlijk, want die kan achter de beugel blijven haken. Maar direct rijlaarzen aanschaffen is ook niet nodig. Laat je kind eerst maar eens ontdekken of dat ponyrijden nu echt zo leuk is als ze denkt dat het is ;). Wij starten dus met de Bergstein laarsjes en die kan ze nog bij haar outfit aanpassen ook.

De Bergstein kinder regenlaarzen zijn wat mij betreft de crème de la crème. Ze gaan enorm lang mee (getuige de hoeveelheid te kleine laarsjes die we weer naar vriendinnen hebben gedaan voor een 2e en 3e leven) én ze hebben een hele flexibele zool. Deze zool zorgt er waarschijnlijk voor dat ze hier ook zo graag gedragen worden. Niet stug, maar gewoon lekker comfi.

In het Konijnenhok

Ons konijnenhok staat buiten onder de veranda. De regenlaarsjes die daar onder de veranda staan om zo aan te glippen, die worden dus ook gebruikt in de konijnenkooi. Ik hoor je denken ‘huh’? Even een korte uitleg… wij hebben een ren om de konijnenkooi zitten, met allemaal zand in de bak. Hartstikke leuk voor die beestjes, ze hebben mega de ruimte! Maar iedere keer met je goeie schoenen erin is geen optie. Dus dan iets wat je simpel aan kan trekken als je even wilt gaan knuffelen.

Vertel eens, hoeveel paar kinder regenlaarzen heb jij staan, en waar worden ze bij jullie allemaal voor gebruikt?

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven