Kinderboek Waar is de fee? Onder je neus!

kinderboekHonderd keer heb ik samen met zoonlief gezocht naar draken. Evenzoveel keren heb ik het boek “Waar is de draak’ voorgelezen. Totdat het, niet geheel tot mijn spijt, na drie keer verlengen echt weer terug moest naar de bibliotheek. Nu is er een meisjesversie van dit kinderboek op de markt. En ja hoor, jongste dochter (5) is al net zo verzot op de prachtige illustraties en het grappige verhaal als haar broer.
In ‘Waar is de fee?’ van uitgeverij Fontein, gaat Meike met haar bijzondere oma op pad, op zoek naar feeën. Haar oma is er van overtuigd dat het bos vol zit met deze magische wezens. Meike en oma vermaken zich prima, maar of ze de feeën ook zullen vinden?

Een verrassend zoek- en ontdekboek

Mijn dochter wel, bij elke bladzijde moeten we uitgebreid zoeken. Ze snapt dan ook niet dat Meike en haar oma ze niet zien. Ze roept nog net niet hardop ‘onder je neus!’, maar gaat lekker zelf op zoek. kinderboekEn dat is ook de bedoeling, het is niet alleen een leuk boek om uit voor te lezen, maar ook om samen met je kind in op zoek te gaan naar alle verstopte feeën. De 150 feeën zijn voelbaar en kunnen daardoor niet alleen door te kijken gevonden worden, maar ook door iedere bladzijde met je vingers af te tasten, wat het verhaal een extra dimensie geeft. Tel daar de vrolijke, grappige, en prachtig gekleurde afbeeldingen van de illustrator Nick Harris bij op en je hebt een ‘hit’ in huis. Een kinderboek dat ik vast weer honderd keer (of meer) mag gaan voorlezen.

Waar is de fee?

ISBN9789026137921, UitvoeringHardback, Formaat264 mm x 264 mm x 20 mm, Omvang 28, Verschenen 07-04-2015, GenrePrentenboeken (< 6 jaar)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven