Kinderboeken abonnement; de leukste kinderboeken maandelijks in de brievenbus!

Wil jij jouw kind graag motiveren om te lezen? Of wil je zelf lekker voorlezen? Of wil je om en om lezen, gewoon gezellig samen met je kind op bed. Hij of zij een bladzijde en jij een bladzijde? Het kan allemaal met een fijn kinderboeken abonnement. Je kan ook naar de bibliotheek gaan natuurlijk, maar ervaring leert dat een maandelijks pakketje met eigen boeken in de brievenbus een extra stimulans is om te gaan lezen. Bij Heyreader kan je hiervoor uitstekend terecht.

Waarom voorlezen zo goed is voor ieder kind (en de ouder)

Lezen is goed voor ieder kind, dat weten we inmiddels allemaal. Maar wist je ook dat voorlezen er uiteindelijk voor zorgt dat je kind er ook sneller zelf een boek bij pakt? Als jij het in je systeem kan krijgen om iedere avond voor te lezen dan heeft dat héél veel voordelen:

  • Je hebt even echt quality time samen met je kind voor het slapen gaan
  • Je kind krijgt de kans om even helemaal te ontstressen en zal daardoor makkelijker slapen
  • De woordenschat van je kind neemt enorm toe door voorlezen en zelf lezen
  • Het ‘genot’ van lezen wordt door kinderen die voorgelezen worden veel meer herkend, ook als ze ouder zijn
  • Voorlezen is de perfecte voorbereiding op het leren lezen
  • Het is goed voor het inlevingsvermogen omdat er allerlei (nieuwe) situaties aan bod komen waar een kind van kan leren
kinderboeken abonnement

Boekenwurm of niet, boekenpost is altijd leuk met een kinderboeken abonnement!

Het grootste nadeel van vroeger voorlezen vond ik zelf altijd dat ik steeds hetzelfde boek erbij pakte. In eerste instantie vanuit gemak geboren, maar daarna ook omdat mijn lieve kindjes persé iedere keer dat boek wilde hebben. Als ik het over zou kunnen doen met het voorlezen dan zou ik dat nu anders doen. Bijvoorbeeld door middel van een kinderboeken abonnement. Niet alleen omwille van bovenstaande voordelen van het voorlezen van je kind, maar ook om zelf mijn aandacht erbij te kunnen houden.

Want één groot nadeel van voorlezen durf ik ook te noemen: je valt er zelf door in slaap!

Herken jij dat? Ik kon echt vaak maar met moeite mijn ogen openhouden bij het voorlezen. Vaak begon ik na een of twee bladzijden lezen zelf al te knikkebollen. Of ik geeuwde alles aan elkaar. En volgens mij niet omdat ik zelf om 19.00 in de avond al aan bed toe was. Maar meer omdat ik het voorleesverhaal inmiddels wel kende. En dat is dus met een kinderboeken abonnement verleden tijd! Want hiermee heb je iedere maand weer een nieuw tof kinderboek om voor te lezen. Het abonnement dat je bij Heyreader kan afsluiten voor een maandelijks kinderboeken pakket neem ik dan ook graag even met je door.

Maandelijks een nieuw kinderboek met Heyreader abonnement

Bij Heyreader werken ze met verschillende boxen aan kinderboeken waar je een abonnement op kan afsluiten. Die boxen zijn leeftijdsgericht en gaan van verwonderen en ontdekken tot aan voorlezen en uiteindelijk helemaal zelf lezen. Zo kan je al een abonnement afsluiten voor baby’s van 0 tot 24 maanden bijvoorbeeld. Waarbij de box niet alleen een fantastisch boekje bevat, maar bijvoorbeeld ook een groeimeter en een lekker knisperding.

Kijk je naar een van de abonnementen op de kinderboeken voor de wat oudere kindjes dan zie je dat de box wordt aangevuld met een superleeskalender en bijbehorende magneetjes en leesopdrachten als welkmostcadeau. Hiermee maak je het avondritueel niet alleen fijn met voorlezen of zelf lezen, maar ook uitdagend door de extra opdrachten. Op de kalender kan je zo lekker de leestijd samen inplannen en de boekmagneetjes die je bij het kinderboeken abonnement ontvangt kan je sparen. En sparen is op een of andere manier magisch voor kinderen, dat weet je toch hè ?!

Vanaf € 15,95 kan je al een maandelijks abonnement afsluiten.

Wanneer heb je een goed abonnement op kinderboeken te pakken?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Een goed kinderboeken abonnement zorgt ervoor dat je kind veel plezier ervaart tijdens het voorlezen of het zelf lezen ervan. De kinderboeken moeten dus heel leuk zijn om te lezen. Je bent hierin echter afhankelijk van het bedrijf waar jij je abonnement hebt afgesloten. Het fijne van Heyreader is hierin dat zij de boeken van te voren al testen. Dit doen ze als volgt:

Om te beginnen is er een kinderboekenexpert die de kinderboeken voor het abonnement filtert. Zij kent de kinderboekenwerled op haar duimpje en kiest de beste boeken uit waar onze kinderen blij van worden. Maar dat is nog niet alles. Want voordat de boeken in de box komen zijn ze uitgebreid gelezen en beoordeeld door het hele team (ouders én kinderen natuurlijk) !

Zo ben je ervan verzekerd dat het boek dat je die maand in je brievenbus ontvangt ook écht een boek is dat graag gelezen wordt.

Heyreader kinderboeken abonnement

Zelf uitproberen? Doe mee aan deze winactie!

Wil je weten of het kinderboeken abonnement iets voor jullie is? Doe dan mee aan deze winactie. Wij mogen namelijk een kinderboeken box weggeven aan een van onze lezers. En wie weet ben jij dat wel. Wat kan je doen om in aanmerking te komen voor dit pakket?

  • Reageer onder dit blog waarom jij graag in aanmerking wilt komen voor dit pakket
  • Volg ons en deel het bericht op Facebook, of op Instagram en tag ons erin zodat we dit kunnen zien
  • We trekken een winnaar na 20 december 2021 en die krijgt automatisch bericht van ons

1 reactie op “Kinderboeken abonnement; de leukste kinderboeken maandelijks in de brievenbus!”

  1. We vinden lezen (voorlezen, samen lezen, zelf lezen) heel leuk thuis, en nieuwe boeken mogen ontdekken is een echt cadeau

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top