Kindercompagnie: dé winkel en webshop voor de baby- en kinderkamer

Kindercompagnie; 5000 m² inspiratie op het gebied van babykamers, kinderkamers, kinderwagens en nog veel meer.

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze. Maar hoe doe je dat bij het krijgen van een kind? Hoe bereid je je daar nou echt op voor? Afgezien van de aanschaf van alle noodzakelijke spullen voor de baby uitzet? Want laten we wel wezen: met die aanschaf kan je bezig blijven. Ben je net aan je baby gewend, voor je het weet zit die alweer in de peuter fase. En daarna zal je zien dat ze -voor je het weet- als tiener door het huis stuiteren. Onlangs bracht ik een bezoek aan Kindercompagnie. Hier kan je terecht voor een fantastisch interieur van de babykamer, maar ook voor de kinderkamer en nog veel meer. Een bezoek aan deze winkel is een mooie manier om je voor te bereiden op iedere volgende fase in het leven van je kind.

Je vindt Kindercompagnie aan de Prelaat van den Bergplein 5 in Lithoijen, maar uiteraard kan je ook online bij hen terecht via hun website.

kindercompagnie accessoires

Kindercompagnie voor een ongelooflijk aanbod

Dat je kind goed groeit, dat is een goed teken en iets wat iedere ouder bezig houdt. Maar als de ene groeispurt de andere opvolgt heeft dat wel gevolgen voor de babykamer en alles er omheen. De kinderstoel bijvoorbeeld. Of het babybedje. Alle zomer- én winterkleren. Gelukkig aan inspiratie geen gebrek bij deze winkel.

kindercompagnie kinderkamers

Wat valt er op bij Kindercompagnie?

Kindercompagnie heeft haar onderkomen ‘gevonden’ in Lithoijen. Een enorme zaak in een klein dorpje kan je wel zeggen. Een zaak met uitstraling. Het babywarenhuis voorziet je namelijk van ruim 5000 m² aan inspiratie! Ik kwam terecht bij Kindercompagnie door het enorme aanbod wat ze hebben van verschillende leveranciers.

kindercompagnie tienerkamer

Bij Kindercompagnie shop je je volledige baby uitzet bij elkaar, maar kan je ook héél goed terecht op het moment dat je baby al wat groter is en toe is aan een andere kamer. Zelfs voor een stoere tienerkamer is dit een uitstekend adres. Ben je er al uit wat je wilt, dan vind je het in deze winkel en kan je thuis aan de slag. Ben je er nog niet uit? Dan kan je je bij Kindercompagnie eindeloos laten inspireren.

stoere kinderkamer kindercompagnie

Ondanks dat ze in alles voorzien is het vooral de inspiratie van de baby- en kinderkamers die me het meeste heeft geboeid. Ik heb de winkel zelfs tweemaal moeten doorlopen om alles goed in me op te nemen. Niet vreemd ook, want je vind er wel 100 kinderkamers om je te inspireren.

kindercompagnie, stokke tripp trapp

Groot leveranciersaanbod bij Kindercompagnie

Zo voeren ze onder andere veel van Stokke, waar wij al vaker over geschreven hebben. Op het moment dat ik daar was kon je er bijvoorbeeld je Stokke Tripp Trapp kinderstoel laten graveren door iemand van Stokke zelf. Maar naast de stoelen van Stokke, de Stokke kinderwagens (Stokke Trailz en Stokke Xplory V6, ook beiden door ons getest) en de Stokke kinderkamer vind je ook een heel divers aanbod van bijvoorbeeld Bugaboo, Koeka, Joolz en ga zo maar door.

kindercompagnie kc collectie

KC, eigen merk

Door al hun ervaring hebben de eigenaren van Kindercompagnie zelfs hun eigen lijn ontworpen. Je kan een complete babykamer van het Kindercompagnie merk bestellen waarvan vooral het ledikant met retro uitstraling bij mij heel erg in de smaak valt. Op de foto hieronder vind je bijvoorbeeld het ledikant Lucy, gecombineerd met andere merken uit de collectie.

kindercompagnie ledikant

5 Tips om de kinderkamer in te richten naar een favoriet thema

kindercompagnie zwangerschapskleding

kindercompagnie kinderwagens

Het assortiment

Van hele babykamers tot aan kinderwagens en van positiekleding tot aan een leuk hip krukje voor de tienerkamer. Je vindt het allemaal in deze winkel. Tel daar de leukste bureaus en accessoires bij op en je kan hier compleet uit je dak gaan. Ik zou zeggen… laat je man thuis, of zet hem in de coffee corner, je kan hier met gemak een middagje rondslenteren.

kindercompagnie uitgebreid aanbod

Styling advies

Wil jij je baby- of kinderkamer graag mooi maken, maar weet je niet zo goed hoe je dat moet aanpakken? Dan kan je bij Kindercompagnie óók terecht voor styling advies. Niet alleen in de winkel zelf, maar je kan zelfs een afspraak maken met een styliste van Kindercompagnie. Zij komt dan bij jou thuis kijken wat het beste bij jullie wensen past.

kindercompagnie klokgevelkast

kindercompagnie inspiratie

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven