Kinderfeestje ideeën; 50+ tips voor de leukste originele kinderfeestjes

Heb je kinderen, dan kom je er niet onder uit. Kinderfeestjes vieren en verjaardagsfeestjes organiseren hoort erbij. Het is ieder jaar weer een hele klus om een leuk kinderfeestje te bedenken, om over de traktaties nog maar niet te spreken. Vandaar ook onze tips en kinderfeestje ideeën om je op weg te helpen.

Heb jij toevallig een achtste-groeper in huis? Die zichzelf eigenlijk wat te groot vindt worden voor een ‘kinder’feestje? Lees dan naast onze ideeën hieronder ook het blog met leuke ideeën voor een fuif eens door!

Heb je nog aanvullingen? Laat het zeker weten!

Kinderfeestje ideeën, voor een top dag

We hebben al veel vaker over kinderfeest ideeën geschreven. In verschillende leeftijdscategorieën bijvoorbeeld, maar ook met verschillende themas.

Dit keer een uitgebreide opsomming van heel veel originele ideeën voor kinderfeestjes waaruit je er zeker eentje kan kiezen waar je mee aan de slag kan! Want het kan soms best lastig zijn om een

Want als er een kinderfeestje gepland moet worden, krijg jij het al druk genoeg. Weet je bijvoorbeeld al hoeveel kinderen je gaat uitnodigen? En waar moet het grote feest eigenlijk plaatsvinden?

Om te beginnen starten we met een splitsing van de kinderfeestje ideeën voor buitenshuis (ergens anders) en voor thuis.

Kinderfeestje ideeën en tips voor leuke kinderfeestjes binnen en buiten

De voorbereiding voor een leuk kinderfeestje

Hou er rekening mee dat een leuk kinderfeestje wat voorbereiding behoeft.

Buitenshuis minder dan binnenshuis, dat is waar, maar met deze tips voor het vieren van een kinderfeestje zorg je ervoor dat het zonder meer een leuk kinderfeestje wordt.

En wil je graag dat je kinderfeestje al goed voorbereid van start kunt gaan? Dan kan je hier leuke thema kinderfeestjes aanschaffen.

Wil jij je kinderfeestje wat extra ‘jus’ geven met bijpassende ballonnen, bordjes, slingers, pompons, placemats en heel veel andere props? Check dan eens bij de Xenos, zij hebben werkelijk de leukste ideeën voor kinderfeestjes mét of zonder thema!

Kinderfeestje ideeën thuis of rondom huis

Vergeet niet om bij de kinderfeestje ideeën ook even na te denken over de kleding en dergelijke en dat op de verjaardagsuitnodiging of kaart in envelop door te geven. Hier vind je nog meer ideeën om een kinderfeestje thuis te vieren.

Een korte opsomming voor leuke kinderfeestjes om thuis te vieren

 1. Escape room kinderfeestje
 2. Wie is de mol kinderfeestje
 3. Slaapfeestje
 4. Pinata maken
 5. Make up party
 6. Speurtocht organiseren
 7. Sieraden maken
 8. Schminken
 9. Glittertattoos maken
 10. Mad science kinderfeestje
 11. Misdaad oplossen
 12. Mozaiek feestje
 13. Een kinderfeestje met een specifiek thema
 14. Springkussen
 15. Vlog of videoclip opnemen
 16. Oud Hollandsche spelletjes doen
 17. Bouwen met Lego
 18. Klus kinderfeestje
 19. Handletter workshop
 20. Foto speurtocht
 21. Grote bellenblaas maken
escape room kinderfeestje
Escape room kinderfeestje

1. Escape room kinderfeestje

Uiteraard mag deze in het lijstje niet ontbreken. Weten hoe je een Escape room kinderfeestje thuis plant en organiseert?

Check ons blog wat Erika al eerder schreef, zij heeft er thuis een fantastisch feestje van gemaakt. Je kan deze tip van de kinderfeestje ideeën overigens ook buitenshuis zoeken als je wilt.

2. Wie is de Mol kinderfeestje

Erike is overigens een master in het bedenken van leuke kinderfeestje ideeën. Ook het Wie is de Mol kinderfeestje heeft zij thuis al eens georganiseerd.

Meer over hoe je zo’n kinderfeestje organiseert lees je dan ook in haar blog!

slaapfeestje organiseren met tentjes

3. Slaapfeestje organiseren

Zelf ben ik van de slaapfeestjes organiseren. Beide keren hebben mijn kids al vrij jong een slaapfeestje gehouden voor een hoop kindjes uit de klas. Je kan een slaapfeestje natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt.

Bij de oudste hadden we gewoon allemaal een matras op de grond in de woonkamer, maar bij de jongste had ik zelfs tentjes in de woonkamer en een heus ‘kampvuur’. Super leuk!

Meer hierover lees je in mijn blog over slaapfeestjes organiseren.

kinderfeestje idee, maak een pinata!
Maak een pinata met je kinderfeestje (of koop hier een toffe!)

4. Maak een pinata!

Samen een pinata maken met je kinderfeestje is een hartstikke leuk idee natuurlijk. Zie je dat niet zirren omdat je niet zo van het knutselen bent, maar vind je ene pinata wel leuk?

Hier vind je hele toffe pinata’s voor een kinderfeestje!

5. Make up party organiseren

Vooral leuk voor de meiden in de leeftijd van 7-10 jaar.

Alhoewel je voor oudere meiden als kinderfeestje idee ook een soort van spa beleving zou kunnen organiseren. Dat is net zoiets, maar dan nog wat ‘exclusiever’.

Ben je zelf thuis in de make-up, dan kan je hier wellicht zelf een rol in spelen, maar je kan ook iemand inhuren die de make-up voor alle meiden komt verzorgen. Daarna een leuke fotoshoot en iedereen is happy!

6. Buiten in de buurt een speurtocht/schatzoeken organiseren

Ook leuke kinderfeestje ideeën, een speurtocht of schatzoeken, net hoe je het wilt nemen.

Meestal combineer je dit met een kinderfeestje wat je thuis organiseert, maar kan je toch even lekker naar buiten om een frisse neus te halen. Kijk eens op Speurtochten.nl om het jezelf iets makkelijker te maken!

Hier vind je meer informatie over kinderspeurtochten

7. Sieraden maken tijdens een kinderfeestje

Ben je zelf handig, dan hoef je hier helemaal niemand voor te regelen natuurlijk. Materiaal om zelf sieraden te maken vind je genoeg online. Denk hierbij aan letterkralen, bedeltjes, maar ook kleikralen en andere dingen om armbandjes en kettingen mee te maken.

Hele leuke activiteit waarbij je de kosten van het kinderfeestje goed in de hand kan houden.

8. Schmink feestje

Voor de kleinere kinderen is een schmink feestje al heel fantastisch. Laat eerst de kinderen uit een boek (of van internet) uitzoeken hoe ze er graag uit willen zien en maak dit dan zelf na.

Tussendoor organiseer je wat leuke spelletjes en heb je lekkers op tafel. Een feestje voor iedereen!

Zorg er wel voor dat je kinder make-up gebruikt of liever nog echte schmink natuurlijk!

Voor € 13,00 heb je al een mooie set met schminkkleuren en met een gaaf schmink sjabloon erbij maak je de leukste schmink gezichtjes!

9. Glittertattoo feestje

Een van de andere leuke kinderfeestje ideeën die ik zelf al eens gedaan heb zijn de glittertattoo’s maken. Geheel in lijn ook met een make-up party of de schmink feestjes zijn de glittertattoos.

Je kan ze natuurlijk ook allemaal tesamen op een kinderfeestje doen, komen de kids lekker gekleurd thuis 😉 . Het echte materiaal voor glittertattoos vind je in de officiele schminkwinkels.

verjaardagsfeestje thuis

10. Mad science verjaardagsfeestje thuis vieren

Ook heel leuk om te doen. Wij hebben ene keer een Mad Scence feestje thuis gevierd wat insloeg als een bom!

In ons geval was het fijn dat het lekker weer was, maar je kan het ongetwijfeld ook bij minder lekker weer binnen vieren. Lees meer hierover in mijn blog!

11. Een misdaad oplossen tijdens je kinderfeestje

Tijd voor wat spanning en sensatie! Ga met je kinderfeestje een misdaad oplossen. Gelukkig hoef je dit als ouder niet meer helemaal zelf te bedenken.

Deze activiteit kan je op iedere locatie uitvoeren, en dus ook thuis. Geschikt voor de leeftijd van 7 t/m 13 jaar ongeveer. Meer informatie vind je hier.

12. Een mozaïek feestje

Heb je een creatieve jarige? Dan is een creatief feestje heel leuk om te doen.

Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan een mozaïek feestje waarbij alle genodigden niet alleen uren zoet zijn, maar ook nog eens iets heel leuks mee naar huis nemen!

Laat ieder kind bijvoorbeeld een leuke fotolijst voor zichzelf maken, of een mooie spiegel.

Het grote voordeel van deze mozaïekpakketten die we voor je gespot hebben is dat er geen scherpe randjes aan de mozaïeksteentjes zitten waardoor er geen risico bestaat op sneetjes in de vingers.

Wel zo handig met een kinderfeestje, niet? En ben je bang voor troep? Geen zorgen, dat valt echt reuze mee!

13. Een thema feest

Tussen alle kinderfeestje ideeën mogen de thema feestjes niet ontbreken natuurlijk.

Nu kan je zelf volledig uit je dak gaan en alles bedenken, maar je kan ook een themakist bestellen waarmee je in één klap klaar bent met regelen. Heb je wel je kinderfeestje thuis, maar hoef je toch niet alles zelf te doen.

Voorbeelden van leuke themafeestjes zijn:

 • Discofeest
 • Bakkersfeest
 • Prinsessen en ridders
 • Dinofeest
 • Glitter en glamour
 • Griezelfeest
 • Piraten kinderfeestje
 • Zeemeerminnenfeest
 • Heksenfeest
 • Modeshow

14. Huur een springkussen

Ook al eens geprobeerd hier én goed bevonden. Een prima manier om de kinderen toch een beetje stoom af te laten blazen tijdens een kinderfeestje wat je thuis organiseert.

Eigenlijk kun je ze er uren mee zoet houden.

15. Een vlog of videoclip opnemen

Helemaal van deze tijd, een vlog opnemen. Of een videoclip, ook leuk natuurlijk! Een activiteit waar je je hele kinderfeestje om kan laten draaien en die je ook nog eens gewoon thuis kan doen.

Het is wel handig om hiervoor een ‘specialist’ te raadplegen zodat de clip ook echt professioneel overkomt.

16. Oud-Hollandsche spelletjes doen

Zo simpel kan het zijn, Oud-Hollandsche spelletjes doen zoals koek happen, spijker poepen en geblindoekt snoepjes uit een bak met water vissen, zónder handen!

kinderfeestje ideeen tips

17. Lego bouwen

Een van de simpelste kinderfeestje ideeën, maar nog steeds effectief. Met de hele bubs lego bouwen. Jongens, meiden, het maakt niet uit, dit vinden ze allemaal nog leuk!

18. Samen klussen

Dit klinkt dramatischer dan het is hoor 😉 , maar hoe leuk is het om tijdens een kinderfeestje thuis bijvoorbeeld allemaal een gereedschapsbox te knutselen. Uhhh… klussen natuurlijk!

Zo moeilijk is hij niet te maken, maar ze zijn er wel lekker even zoet mee.

19. Een workshop Handlettering

Voor wat oudere meiden zou je bijna niet meer weten wat je voor leuks kan organiseren (behalve natuurlijk de kinderfeestje ideeen als make up party of iets dergelijks, maar wat vind je van het idee om te gaan handletteren?

Koop voor alle deelnemers gelijk een mooi notitieboek waar ze mee aan de slag kunnen n je hebt gelijk iets moois om mee naar huis te geven.

20. Foto speurtocht

Naast de gewone speurtocht die we hadden opgeschreven kan je natuurlijk ook een iets creatievere speurtocht in elkaar zetten. Een fotospeurtocht!

bellenblaas zelf maken

21. Grote bellenblaas maken

Heb je een verloren uurtje tijdens je kinderfeestje? Probeer dan eens grote bellenblaas sop te maken. Met deze bellenblaas sop krijg je géén vlekken in je kleren!

Kinderfeestje ideeën buitenshuis

Het scheelt een hoop geregel als je je kinderfeestje buitenshuis laat plaatsvinden. En een hoop rommel, dat ook vaak.

Dus ben jij niet zo’n feestvierder of wil je al die drukteschoppers niet in huis hebben? Organiseer dan een feestje voor je kind buitenshuis.

Of liever gezegd… laat het organiseren, want jij hoeft hier niet zoveel aan te doen, behalve bespreken.

Een korte opsomming voor leuke kinderfeestjes om thuis te vieren

 1. Zwemfeestje of discozwemmen
 2. Dierentuin
 3. Klimbos bezoeken
 4. Trampoline springen
 5. Reptielenfeestje
 6. Workshop Graffity spuiten
 7. Naar de manege
 8. Kinderspeelparadijs
 9. Bowlen
 10. Kruisboogschieten
 11. Samen een cd opnemen
 12. Boerenijs maken
 13. Apenkooien
 14. Gps tocht doen
 15. Paintballen
 16. Lasergamen
 17. BMX-en op kinderfeestje
 18. Naar de film
 19. Workshop parfum maken
 20. Survival feestje houden
 21. Glow golf
 22. Vlotten bouwen
 23. Body boarden
 24. Golf surfen
 25. VR kinderfeestje
 26. Naar een kamelenboerderij
 27. Skydiven
 28. Skiën in overdekte hal
 29. Kinderboerderij bezoeken

1. Zwemfeestje en discozwemmen

Bij ons in het dorp wordt er iedere vrijdagavond disco zwemmen georganiseerd en dat hoor je veel vaker.

Informeer eens naar de mogelijkheden want heel vaak kan je hier ook je kinderfeestje geven. Eten en drinken wordt geregeld, inclusief een ijsje. En verder … zwemmen maar.

Alleen aan te bevelen voor kinderen van ongeveer 7 jaar en ouder die hun zwemdiploma al hebben, want anders ga je je alleen maar zorgen lopen maken.

2. Een dagje naar de dierentuin; een van de top ideeën voor een kinderfeestje

Heerlijk een dagje met zijn allen naar de dierentuin.

Een top idee om als kinderfeestje in te plannen als je het mij vraagt. Het vergt niet zo heel veel energie, je bent lekker buiten en de kinderen vermaken zichzelf.

Kies bij voorkeur een wat grotere dierentuin (mits dat de kinderen nit al te jong zijn natuurlijk) met een lekkere speeltuin erbij.

Zo kan je eerst dieren kijken en daarna kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin. Frietjes en limonade erbij en je bent verzekerd van een geslaagd kinderfeest!

Een geschikte dierentuin uitzoeken? Meer informatie vind je hier!

3. Klimbos

Je kan hierbij denken aan een klimbos lekker buiten, of aan een klimhal waar je de kinderen op een binnenlokatie naar hartelust kan laten klimmen.

Ideaal als kinderfeestje idee, want ze kunnen lekker rondrennen en hun energie kwijt.

4. Trampoline springen

Nog zo’n energieslurper, trampoline springen. Ga met het clubje kids voor een kinderfeestje lekker naar een jumping XL formule waar je voor een paar uur terecht kan om de kinderen helemaal uit hun dak te laten gaan.

Uiteraard gaat dit ook over het algemeen gepaard met een eet-arrangement.

Korte broeken (gewenst) én speciale sokken zijn noodzakelijk, vraag dus op de uitnodiging of de kinderen die mee willen nemen zodat je ze niet allemaal aan dient te schaffen of moet huren. Zonde van het geld.

5. Reptielenfeestje

Echt een stoere activiteit om op een kinderfeestje te doen. Misschien niet voor alle kinderen ‘weggelegd’ maar ik vind dit een van de tofste kinderfeestje ideeën die je maar kan verzinnen, een reptielenfeestje!

Even googlen, je kan op verschillende plekken in Nederland terecht.

kinderfeestje ideeen

6. Graffity workshop kinderfeestje

Superleuk voor meiden én jongens. Ze hebben het hier met school al eens gedaan én met een kinderfeestje.

De kids vinden een graffity workshop prachtig om te doen én ze komen met een heel leuk kunstwerk thuis. Echt de moeite waard.

ps… denk wel aan oude kleding, ook al dragen ze meestal een overall.

7. Kinderfeestje op de manege; lekker paardrijden

Echt niet alleen voor dappere dodo’s leuk, alhoewel sommige kindjes misschien even moeten slikken.

Inventariseer met dit kinderfeestje dan ook vooraf hoeveel begeleiding er aanwezig is als ze met het kinderfeestje bijvoorbeeld een buitenritje kunnen maken.

Verzorging en dergelijke kan ook al heel leuk zijn, maar ook dat is zonder voldoende begeleiding misschien niet zo slim.

8. Kinderspeelparadijs als een van de kinderfeestje ideeën

Ook wel het krijspaleis genoemd. De meningen over dit soort kinderfeestje ideeën lopen nogal uiteen bij ouders.

De een vindt het fantastisch, de ander moet er niet aan denken. Maar een idee is een idee, doe ermee wat je wilt! In dit blog vind je trouwens leuke indoor speeltuinen in Nederland op een rijtje.

9. Bowlen

Ga lekker met de hele club bowlen. Het klinkt je wellicht wat ouderwets in de oren, maar de kinderen die uitgenodigd worden vinden het nog steeds allemaal fantastisch.

kinderfeestje ideeen

10. Kruisboogschieten

Hebben wij zelf een keer gedaan op een feestje van Luc. Kruisboogschieten op twee banen met een hele club jongens en daarna lekker frietjes eten.

Het zorgt voor ultiem vermaak, en als je er dan ook nog een buitenspeelmogelijkheid bij hebt, dan hou je ze zo uren zoet.

11. Samen een cd opnemen

Ook een leuk idee, om met je kinderfeestje samen een cd te gaan opnemen. Liefst helemaal in stijl gekleed natuurlijk, zoals een echte popster betaamd.

Beetje mak-up hier en daar en zingen maar! Er zijn professionele bedrijven die je ondersteunen als je deze tips van de kinderfeestje ideeën wilt uitvoeren, dus je hoeft geen eigen studio te hebben 😉 .

12. Naar de boerderij om boerenijs te maken

Met je kinderfeestje een boerderij in de buurt bezoeken.

Allereerst natuurlijk voor een leuke rondleiding bij de boer en daarna heerlijk met alle feestvierders boerenijs maken wat je vervolgens op kan eten en uiteraard ook nog mee naar huis kan nemen!

13. Apenkooien

Bij ons in de omgeving zijn er diverse sporthallen die je af kan huren voor een kinderfeestje waarbij de kinderen kunnen apenkooien.

Uiteraard moet je zelf nog wel zorgen voor de nodige versnaperingen, maar de activiteiten zijn al helemaal ‘klaar’. Superleuk kinderfeestje voor als het slecht weer is.

14. Een GPS tocht doen

Je kan zelf een GPS tocht in elkaar zetten, maar je kan het natuurlijk ook uitbesteden. Een GPS tocht kinderfeestje kan je in veel leeftijden doen.

Voor de kleinere kids maak je er een minder ingewikkelde tocht van die je bijvoorbeeld zelf doet met een GPS tracker.

Maar wil je het grootser aanpakken? Wat dacht je van een nacht GPS tocht met pubers. Fantastisch toch! Hier vind je een aantal hele leuke kinderfeestje ideeën met GPS.

kinderfeestje ideeen paintball

15. Paintball

Niet geschikt voor hele kleintjes, maar wel top om te doen met wat oudere kinderen. Paintballen!

16. Lasergamen

Nog zo’n leuk idee voor een kinderfeestje, lasergamen. Genoeg locaties waar je terecht kan om een lasergame feestje te organiseren, ook bij jou in de buurt.

17. BMX-en met een verjaardag

Een vriendinnetje van Lotte heeft dit eens als kinderfeestje georganiseerd. Het is haar sport, maar je kan het hook heel goed tijdens een kinderfeestje als leading activity gebruiken.

Hou er wel rekening mee dat het een stoere sport is 😉 .

18. Naar de film

Leuk voor jongere kinderen, maar ook voor oudere kinderen, totaal afhankelijk van de film waar je ze mee naartoe neemt natuurlijk!

19. Workshop parfum maken

Een workshop parfum maken gebeurt meestal op locatie, maar kan je soms ook thuis geregeld krijgen als je dat liever wilt.

Het is dan ook best wel een bijzondere workshop om te doen waar je minimaal een paar uur mee zoet bent.

20. Een survival feest

Heb jij echte avonturiers in je gezin dan is een survival kinderfeest echt een heel leuk idee om te doen. Het is overigens ook een van de kinderfeestje ideeën die je nog niet zo heel vaak hoor, origineel dus!

21. Glowgolf kinderfeestje

Hier raken ze helemaal hyper als we het over glowgolf hebben. Nu is midgetgolf sowieso een activiteit die onze kinderen graag doen (iedere vakantie is het weer raak), maar een glow in the dark golf is dan natuurlijk extra leuk.

Je kan dit op verschillende lokaties doen.

22. Vlotten bouwen

Vlotten bouwen is vooral leuk voor de iets oudere kinderen die al allerlei kinderfeestje ideeën hebben uitgeprobeerd. Dit is er eentje die je niet zo heel vaak tegenkomt natuurlijk.

Het is even zoeken naar ene plek in de buurt waar je vlotten kan bouwen en het liefst ook in combinatie met wat te eten natuurlijk, want werken maakt hongerig.

23. Bodyboarden

Fantastisch om te doen! Ik heb het zelf een paar jaar geleden gedaan en ik vond het echt waanzinnig leuk om te doen. Ik ben hiervoor bij Downunder geweest in Nieuwegein.

Ligt lekker centraal en je kan er alle kanten op als het gaat om het vieren van je kinderfeestje. Topidee!

24. Golfsurfen

In de lijn van het bodyboarden kan je met grotere kinderen ook gaan golfsurfen. Heb ik ook al eens gedaan en is super tof om te doen.

Bodyboarden is wel wat makkelijker, maar golfsurfen doe je dan weer lekker op het strand, met een wetsuit aan. Ook bijzonder voor een kinderfeest!

25. Een Virtual Reality bril kinderfeestje

Lijkt misschien een beetje vreemd, maar is echt vet stoer om zo’n kinderfeest te organiseren. Kinderen vanaf een jaar of 8 kunnen al oog in oog staan met dinosaurussen, een achtbaan trip maken met een VR bril en ga zo maar door.

26. Naar een kamelenboerderij

Je ziet ze steeds vaker, de kamelen boerderij. Super leuk om met een kinderfeestje naartoe te gaan. Met een beetje geluk kan je ze nog mee voeren of melken ook!

27. Skydiven

Supervet om te doen, maar niet heel goedkoop natuurlijk. Misschien leuk om samen met 2 of 3 echt goede vriendjes te doen?

28. Skiën

Hetzelfde geldt voor deze optie. Fantastisch om een middagje te doen met een heel klein aantal deelnemers van het kinderfeestje

29. kinderboerderij bezoeken

Een stuk goedkoper is het om een kinderboerderij te bezoeken en ook dat kan een heel erg leuk idee zijn voor een kinderfeestje. Koppel er wat Oud Hollandsche spelletjes aan en je hebt je dag gevuld.

kinderfeest ideeën

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door bovenstaande tips en ideeën en dat je een leuk kinderfeestje kan organiseren voor je zoon of dochter. Heb je nog vragen of aanvullingen? Voel je dan zeker vrij om een reactie hieronder achter te laten. Ik laat zeker wat van me horen!

17 gedachten over “Kinderfeestje ideeën; 50+ tips voor de leukste originele kinderfeestjes”

 1. Leuke ideeën, maar als professioneel schminkster moet me toch even iets van het hart. Koop alsjeblieft geen goedkope schmink bij b.ol, maar ga daarvoor net als bij de glittertattoos naar een echte schminkwinkel, of huur iemand in die met professionele materialen werkt. Schmink van b.ol, zeker goedkope, is niet altijd van goede kwaliteit (soms komt het zelfs rechtstreeks van a.li en is het niet getest ed.), laat vaak een waas achter en kan allergische reacties veroorzaken, en dat wil je echt niet.

 2. Geweldig! Ik heb sinds 2 jaar deze website gevonden en ik kan niet meer zonder! Ik woon thuis alleen, ik ben gescheiden. Ondanks dat heeft mijn ex mij achtergelaten met mijn 6 kinderen, Jax, Tygo, Edin, Lysanne, Ryan en Katy. Ik vind het vreselijk voor mijn kinderen wat hun vader hen heeft aangedaan. Maar door dit kan ik mijn kinderen eindeloos blij maken! Sommige dingen heb ik ook niet met een partijtje gedaan maar gewoon met alle kinderen want dat zijn er al best veel. We hebben het niet heel breed maar deze website heeft mij geholpen om leuke dingen te doen die niet al te duur zijn! Zeker een aanrader om deze dingen met een partijtje uit te proberen, de moeite waard.

 3. Wat fijn om zoveel verschillende ideeën op te doen. Het is toch iedere keer een uitdaging om iets leuks te verzinnen. Wij hebben laatst bij ons in de buurt een lasergamepakket gehuurd. Wat hebben de kids een lol gehad, zeg!

 4. Ik ben met mijn jongste dochter naar een honden fokker gegaan voor haar kinderfeestje en hebben met tien meiden puppy’s geaait (we zijn naar een chiuaua fokker geweest)

 5. Erg saaie dingen de volgende x meer dingen voor ook kinderen van 10 tot 11 jaar. Dan gebruik ik deze website veel vaker.

  1. Het staat er ook in maar een lasershooting is super tof voor kinderen van die leeftijd. Je kunt zelf ook kiezen hoelang je het zou willen laten duren, zeer handig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven