Kinderfeestjes op een kinderboerderij in Tilburg

Een boerderij kinderfeestje is een mooie manier om de verjaardag van je zoon of dochter te vieren. Ben je op zoek naar kinderfeestjes op een boerderij in Tilburg of omstreken? Dan hebben we goed nieuws: die vind je hier!

kinderfeestjes vieren op een boerderij in Tilburg, tips voor leuke kinderboerderijen

Kinderfeestjes op boerderij in Tilburg; hier kan je leuke kinderfeestjes vieren!

Onderstaande kinderboerderijen bieden de mogelijkheid aan om leuke kinderfeestjes te vieren. Zijn jullie toe aan een kinderfeestje buitenshuis? Check dan de leuke plekken hieronder.

1. De Ponyfarm in Tilburg, voor de leukste boerderij kinderfeestjes

De Ponyfarm vind je in Tilburg zelf. Hier organiseren ze leuke kinderfeestjes, ook voor kinderen met zorgaandacht. De activiteiten vinden plaats in Het Groene Kwadrant, dit is een buitengebied van Tilburg Zuid-West. Bij de Ponyfarm kan je themafeestjes reserveren, met én zonder pony’s. De thema’s die ze nu aanbieden zijn:

  • My little Shettie: kennismaken met de dieren, poetsen, knuffelen en versieren van de pony’s. En natuurlijk kan je er ook rijden.
  • Pony in het Wilde Westen: hierbij speel je een tafereel uit het Wilde Westen na. Natuurlijk met de pony’s, dus ook nu staat knuffelen, kennismaken en rijden in het middelpunt.
  • Het Ponyrijfeestje Chico: niet alleen kennismaken met de pony’s, maar ook met alles wat met ponyrijden te maken heeft. Hoe tuig je het dier op, bijvoorbeeld, en waaruit bestaat een hoofdstel?
  • De Barbiepony: de pony maak je netjes door te poetsen, de hoefjes maak je mooi ten de dieren te kan je versieren. Aansluitend volgt er een modeshow en een fotoshoot met de pony’s.
  • Pony op de boerderij: Naast de pony’s krijgen nu ook de andere dieren op de boerderij aandacht. Afhankelijk van de leeftijd zijn er extra activiteiten.
  • Pony in het circus: leren rijden in groepjes en samen circuskunstjes instuderen!

Je vindt de Ponyfarm voor kinderfeestjes op de boerderij aan de Bleukweg 2 in Tilburg. Meer informatie vind je op hun website.

2. De Steenuil in Oirschot voor een kinderfeestje op de boerderij

Een echt boerderijfeestje vind je bij De Steenuil in Oirschot.

Lekker knuffelen met de kalfjes, gezellig spelen in het hooi en ook nog eens je tractorrijbewijs halen. Welk kind wil dat nou niet? Misschien houden jullie wel van een ponyfeestje? Ook dat kan. Er zijn diverse arrangementen te boeken.

Zo kan je kiezen voor vrij spelen, eten en drinken. Of kies je toch voor een ponyfeestje? Verder kan je boerenknecht worden of wat dacht je van een pannenkoek kinderfeestje?

Je raadt het al: dan worden er pannenkoeken gebakken en dat mogen de kinderen zelf doen boven een vuurtje buiten! En als de pannenkoek klaar is, kan je hem ook nog versieren. Je kunt het feestje helemaal compleet maken met eten, cake versieren of onbeperkt limonade kunnen drinken.

Je vindt de Steenuil aan Schansstraat 3 in Oirschot. Meer informatie vind je op hun website.

3. Bij de Beekse Bergen

Oké, de Beekse Bergen is geen gewone boerderij, maar het is wel degelijk dé plek om kinderfeestjes in de omgeving van Tilburg te vieren. Lekker tussen de dieren.

Natuurlijk kunnen jullie gewoon zelf naar het park gaan en lopend, met de bus, de boot of de auto het park doorkruisen. Maar je kunt ook echt het kinderfeestje reserveren bij het park. Er zijn meerdere arrangementen.

Bij kinderfeestje ‘Zebra’ vier je het feest met een avontuurlijke speurtocht in het Safaripark. Deze speurtocht doe je gewoon op eigen gelegenheid en de jarige krijgt ook nog een verrassing.

Bij kinderfeestje ‘Stokstaartje’ krijg je hetzelfde, maar zit er ook drinken en eten bij. Bij kinderfeestje ‘Gamedrive’ gaan jullie met een open Land Cruiser de uitgestrekte savannes op! Ook zit er eten bij en krijgt de jarige een presentje.

Verder zijn er ook nog feestjes in Speelland te boeken of het kinderfeest ‘Bowlen’. Bij deze laatste ga je dus bowlen en eten en verder is er dan nog de mogelijkheid om rond te wandelen op het Safari Park en om te spelen in de binnen- en buitenspeeltuin.

Je vindt de Beekse Bergen aan de Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek. Meer informatie vind je op hun website.

Wil je liever met je gezin naar de Beekse Bergen zonder een kinderfeestje op de boerderij in Tilburg te vieren? Lees dan onze review eens van het Safari Resort de Beekse Bergen, dat is pas een toffe ervaring!

4. Camping Breehees in Goirle

Vlakbij Tilburg ligt Goirle en hier vind je camping Breehees. Maar vergis je niet, dat is dus niet op zomaar een camping.

Het is op de boerderij van Meneer de Boer of SuperHuub. De kinderen maken kennis met deze Meneer of SuperHuub en gaan dan met elkaar de boerderij verkennen.

Verder speel je lekker in de speeltuin, de bossen of in de boerderij tijdens het kinderfeestje in de omgeving van Tilburg. Of je gaat op pony’s rijden en een ritje maken met de Breese Tram.

Het feestje sluiten jullie dan af met lekker eten. Je hebt keuze uit een gewone of de luxe variant. Bij deze luxe variant begin je met cake. Verder is het hetzelfde.

Je vindt Camping Breehees aan Breehees 6 in Goirle. Meer informatie vind je op hun website.

5. Manege ’t Zand in Riel

Een kinderfeestje tussen de dieren en in de buurt van Tilburg? Dan zou je ook kunnen denken aan een kinderfeestje bij Manege t Zandeind in Riel, het is wel geen boerderij in Tilburg, maar komt toch dicht in de buurt.

Op deze manege vieren ze ook kinderfeestjes. Het maakt niet uit of de kinderen al bekend zijn met paarden en paardrijden. Iedereen is gewoon welkom! Spelenderwijs maken de kinderen kennis met de paarden.

Verder maken ze een speurtocht, eten ze patatjes of pannenkoeken en uiteraard drink je daar lekker limonade bij (zo veel als je maar wilt). Om te weten wat er allemaal mogelijk is moet je even contact opnemen met de aanbieders.

Je vindt Manege ’t Zandeind aan de Zandeind 43 in Riel. Meer informatie vind je op hun website.

6. Mini Ezelstal De Lindehoeve in Gilze

Even iets anders dan paarden, pony’s of koeien, maar daarom misschien júist zo leuk: ezeltjes!

In Gilze, vlakbij Tilburg, ligt De Lindehoeve, die zichzelf een mini ezelstal noemen en je kunt hier diverse kinderfeestjes op de boerderij boeken.

Alle feestjes hebben als thema uiteraard ‘de ezel’. Er wordt met elkaar wat gedronken en de kinderen leren meer over ezels. En dan kan je kiezen tussen verschillende activiteiten, net wat je dus reserveert. Een ezelbeeldje maken, bijvoorbeeld, of een ezel schatkist.

Verder kan je er ezel spelletjes doen en kunnen de kinderen juist de echte ezels verzorgen. Natuurlijk kan je ook een creatief onderdeel reserveren samen met de verzorging van de ezels. Er is dus van alles mogelijk én je kunt ook nog blijven eten.

Je vindt De Lindehoeve aan de Vossenberg 7 in Gilze en hier lees je meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven