Kinderkamer accessoires in safari thema

Zoals jullie weten ben ik gek op alles wat met wonen en interieur te maken heeft. En als het dan ook nog over het safarithema gaat, dan ben ik om. We hebben zelf niet voor niets een mooi (nep) vloerkleed in safari thema in de slaapkamer liggen! Ook HEMA heeft een leuke collectie aan kinderkamer accessoires in het safari thema op het ogenblik en daar laat ik jullie graag even het een en ander van zien.

kinderkamer safari thema accessoires

HEMA Kids Home collectie kinderkamer accessoires in safari thema

HEMA heeft een gloednieuwe Kids Home wooncollectie van accessoires voor de kinderkamer met als hoofdthema safari. Dit thema bestaat uit dierenprintjes met zwart-witte, groene en oranje accenten. Hiermee kunnen mooie en stoere kinderkamers gecreëerd worden met een super gezellige sfeer. Daarnaast zijn er functionele producten zoals de ‘opbergproducten in safari thema’ en zie je het wilde beesten thema ook terug tijdens het eten, in de badkamer en als je toevallig uit logeren wil gaan. De collectie is vanaf nu beschikbaar.

accessoires kinderkamer in safaristijl

Op safari in eigen huis

Wij gaan graag op safari en nu er ook in de kinderkamer volop mogelijkheden zijn om dit thema toe te passen met safari accessoires kan ik je vast waarschuwen… be ware, want je wordt er hebberig van. Vooral de combinatie met het prachtige groen op de muren in deze kinderkamers vinden wij helemaal top.

Met HEMA geef je de kinderen het gevoel dat zij op safari zijn in hun eigen slaapkamer. Denk hierbij aan een stoer zebra of panter hoeslaken of nachtlampje. Of een rieten spiegel met oortjes, vrolijke posters, houten kledinghaakjes en rieten manden waar je bijvoorbeeld planten in kunt plaatsen voor het echte jungle gevoel of handig alle spulletjes in kunt opbergen.

Naast bovenstaande fantastische dekbedovertrek hebben ze ook varianten met een grote olifant erop of een panter motief. Vrolijk en speels!

Je vindt alle toffe producten uit dit blog hier

kinderkamer accessoires safari

‘Opberg’

Naast de vrolijke safari accessoires heeft HEMA ook hele functionele producten, zoals de ‘opbergproducten’. De ‘opberg’ is een opbergmand in de vorm van een berg. Dit staat niet alleen erg leuk in het interieur maar geeft ook een leuke twist aan het speelgoed opruimen na het spelen. Naast deze leuke opbergmand in safaristijl hebben ze ook toffe bakken om spullen in te bewaren zoals je hieronder ziet. Leuk detail… zet met letters zelf op de bak waar je die voor wilt gebruiken.

Ook bovenstaande kleed is bijvoorbeeld bij de Hema verkrijgbaar. Mooi om kleur aan de kinderkamer te geven en heerlijk om op te spelen. Uiteraard combineert dit kleed uitstekend met de rest van de kinderkamer accessoires in safari thema!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven