Kinderkamer in herfst thema; 10 leuke accessoires!

Maak jij graag met wat kleine veranderingen in de kinderkamer een totaal nieuwe look? Dan is het herfst thema voor de kinderkamer leuk om toe te passen! Ik zit helemaal in de kinderkamer en tienerkamer sferen doordat ik de afgelopen weken flink ben bezig geweest in de kamer van mijn dochter. Hij is bijna af en dan volgt daar nog meer inspiratie over, maar voor nu richt ik me even op het herfst thema voor jullie.

kinderkamer in herfst tinten met accessoires

Kinderkamer in herfst sferen met beddengoed

Om de kinderkamer in het herfst seizoen een beetje om te toveren hoef je helemaal niet persé een grote make over te plannen. Met wat kleine accessoires kan je al een heel mooie look and feel creëren. Bij de Hema spotte ik bijvoorbeeld super leuk beddengoed waarmee je binnen een wip de kinderkamer omtovert tot een herfst achtig geheel! In het najaar is het fijn om lekker knus binnen te kunnen zitten. En nu kan de herfst in huis gehaald worden terwijl het toch gezellig blijft met dit nieuwe kids home assortiment. Het thema van de collectie is bosdieren en zit vol met herfstige kleuren.

Zoals je op de twee foto’s ziet is het aanpassen van het dekbed al een hele simpele manier om de kinderkamer in herfst thema te krijgen.

Je vindt de dekbedden hier

herfst thema kinderkamer in groen en aardetinten

Klapkratten voor budget aanpassingen in kinderkamer

Groen, oranje, rood en geel zijn de meest voorkomende tinten die gebruikt worden om wat herfst in huis en in de kinderkamer te halen. Dat kan dus met beddengoed, zoals hierboven, maar ook met leuke kleine accessoires zoals bijvoorbeeld de klapkratten van de Hema.

De klapkratten van de Hema zijn niet nieuw natuurlijk, maar wél in nieuwe herfst tinten verkrijgbaar, leuk voor de kinderkamer dus. En met die letters erop is het nog lekker handig én trendy ook. Gebruik je de kratten tijdelijk niet? Dan klap je ze gewoon in elkaar voor extra ruimte en berg je ze eventueel op in de klapkratkar! De wielen zijn gemaakt van rubber waardoor het geen krassen veroorzaakt en de kar kan door middel van een touw voortgetrokken worden. Stuur je kinderen op pad met de kar om hun eigen speelgoed op te ruimen.

klapkratkar van hout om de klapkratten van de Hema in op te stapelen

Vloerkleden en wanddecoratie in herfst thema voor de kinderkamer

Een herfst make-over met kleine accessoires waardoor de kinderkamer ineens een andere look krijgt. Goed idee! Het thema komt naast het vrolijke beddengoed ook nog terug in gezellige vloerkleden en veelzijdige wanddecoratie.

kinderkamer accessoires in geel en groen, herfst thema

Overige Herfst decoratie voor de kinderkamer

Foam stickers

Met bovenstaande foam stickers in herfst thema heb je binnen no-time nog een extra herfstig tintje aan de kinderkamer gegeven.

Ik vond ze hier online

Leuke lampjes in herfst halloween sfeer

Een lampje wissel je misschien niet zomaar, maar dit lampje is wel heel tof om gewoon ieder jaar weer tevoorschijn te toveren. Het voordeel is natuurlijk wel dat dit een lampje is wat je neer zet, het is geen hanglampje. Een zittend spookje van keramiek past uitstekend tussen je halloween decoratie maar is ook tof om een herfstig sfeertje neer te zetten.

Je vindt deze toffe lamp hier

vosjes voor de kinderkamer in herfst thema

Schattige vosjes in de kinderkamer; is dat geen herfst?

Geen speelgoed, laten we dat voorop stellen. Maar wél heel leuk om deze vosjes met fluffy staart van bovenaf de kast mee te laten kijken in de kinderkamer toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven