Kinderkapsels, ik ben er gek op… maar mijn dochtertje…

Ik ben mama van een zoon en dochter, super leuk! Maar om nou te zeggen dat ik een typische jongensmama of meisjesmama ben…nee. Of ik nu langs de kant van een voetbalveld naar mijn zoon zou moeten kijken of met mijn dochtertje kan frutten en tutten, beiden vind ik het leuk en heeft het zijn charme. Alleen moet ik wel eerlijk zijn, dat met een meisje, de meisjesachtige dingen wel leuk zijn…. een strikje hier, een speldje daar. Ik ben gek op al die kinderkapsels! Uiteraard moet zij dat zelf ook leuk vinden, maar we zijn nog niet zover.

kinderkapsels

De leukste kinderkapsels voor meisjes

Je ziet zoveel mooie kinderkapsels, maar helaas is mijn dochter nu 14,5 maand oud en (nog) niet gezegend met een volle haarbos.

Laatst probeerde ik een klein speldje vast te zetten…het lukte, maar daar was ook alles mee gezegd 😉 . Geeft niet hoor meisje! Over een tijdje heb je een mooi koppie met haar en kunnen we het leuk laten knippen. En wat voor kapsel wordt het dan? Kort of lang? Keus genoeg! Een mooi geknipt modelletje, een boblijn, met of zonder speldje. Of langer haar; los met of zonder haarbandje, een paardenstaart of vlecht?

Heel leuk al die kinderkapsels, maar belangrijk is wel; is het makkelijk in model te brengen en duurt het ’s ochtends niet te lang? Zou mijn dochter willen dat haar haar elke morgen geborsteld wordt en het in een staart of vlecht gedaan wordt en wil ze wel een speldje in?

En dochterlief zal, hoe klein ze ook is, ook wel een eigen willetje hebben. Dat wordt hopen dat mijn invloed nog geaccepteerd wordt. Ze is nu nog te klein om met een plaatje van haar idool naar de kapsalon te gaan en te zeggen: “ik wil mijn haar hetzelfde als….. ”. Maar wat als ze dat straks wel doet? En ik het niets vind? Gelukkig nu nog voor latere zorg 😛 .

Nu laat ik me met betrekking tot kinderkapsels inspireren door anderen en inspiratie is er voldoende. Op de kinderopvang, peuterspeelzaal, op het schoolplein en ook internet staat vol met kapsels. Ik heb een aantal natuurlijke kapsels van alledaagse foto’s op een rij gezet hierboven. Wat vind jij het leukste?

Heb jij leuke foto’s van de kapsels van jouw kind? Ik hoor en zie het graag. Leuk, nog meer inspiratie!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven