Rondslingerende jassen van je kinderen, je wordt er gek van toch?

Rondslingerende jassen… Altijd die handschoenen kwijt… Een te kort aan haakjes… Voor ons als mama’s allemaal herkenbare problemen. Maar gelukkig zijn er ook oplossingen. Zoek je nog een leuke kinderkapstok? Wij zetten een aantal toffe exemplaren op een rij.

Een kinderkapstok voor rondslingerende jassen

Zorg voor een kinderkapstok als je last hebt van rondslingerende jassen. Een kinderkapstok van de Ikea bijvoorbeeld of bij Bol.com, daar hebben ze ook hele mooie. Of een andere. Als de kapstok maar leuk is. Sterker nog, hoe leuker de kapstok, hope beter deze werkt. Je kind zal namelijk bij een leuke kapstok meer zin hebben om zijn jas op te hangen dan bij een minder leuke.

Een kinderkapstok passend bij je eigen design

Uiteraard mag de kinderkapstok nog wel mooi zijn, waardoor deze ook echt past bij je eigen design. Zo kan je niet alleen je eigen Only jassen ophangen, maar ook de jassen van je kinderen.

We hebben wat leuke voorbeelden van kinderkapstokken gevonden op Pinterest, zodat je een beetje een idee krijgt wat je zoal kan verzinnen tegen die rondslingerende jassen. En zoek je ook nog wat handigs om niet alleen de jassen aan op te hangen, maar ook de tassen, handschoenen en sjaals? Dan hebben we daar ook de juiste inspiratie voor.

Voorbeelden van kinderkapstokken

kinderkapstok met dieren

Schattige diertjes op je kaptsok, maar wel in een mooi blank houten uitvoering. Past dus eenvoudig in ieder interieur. Daarnaast kan je er met je kindje mee oefenen welk dier het is als hij of zij de jas op hangt.

mooie kinderkapstok

Bovenstaande kinderkapstok komt bij psIkhouvanjou vandaan. Een webshop met de leukste spullen en zo dus ook een mooie kinderkapstok voor ronslingerende jassen én tassen. Het grote huis kan je namelijk gebruiken voor andere dingen op te hangen.

Kinderkapstok zelf maken

Zelfgemaakte kinderkapstok die de blits maakt

Deze kinderkapstok is bedoeld voor rondslingerende jassen van echte playmobil fans. Hoe ontzettend tof is deze kinderkapstok en hoe simpel te maken! Je hebt maar een plank nodig en een balkje. En uiteraard een aantal van de favoriete playmobil poppetjes van je kind. Zet ze vast met tie wraps en klaar ben je.

Zorg er wel voor dat je ze dubbel hebt, want anders kan er niet meer mee gespeeld worden. Wat mij betreft dé oplossing tegen jassen en tassen die rondslingeren.

In een mooi scandinavisch design past bovenstaande kapstok ook heel goed. Is je kindje een echte sneeuwliefhebber, dan maak je hiermee ook een goede beurt, alhoewel we hier in Nederland vaker een regenjas op zullen moeten hangen dan een skijas, maar vooruit.

Schrijf namen bij de kinderkapstok om ruzie te voorkomen

Is er bij jullie in huis altijd ruzie tijdens het (eindelijk) ophangen van de jassen? Dan schrijf je gewoon de namen boven de kapstok. Weer een zorg minder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven