Kinderkleding in uitverkoop; van drama in huis naar tevreden kids

Zoals jullie weten heb ik jaren lang een webshop gehad in kinderkleding. Ik heb dan ook nooit veel kinderkleding in uitverkoop geshopt, want natuurlijk verkocht ik zelf de leukste kinderkleding. En ook voor mijn eigen kids lag die zo voor het grijpen. Inmiddels ben ik zakelijk een andere weg in geslagen en ‘moet’ ik shoppen om mijn kids zo nu en dan in het nieuw te steken. Broeken die veel te kort zijn en shirts waar de vlekken niet meer uitgaan of de gaten in zitten, ik kan ze zo toch niet naar school laten gaan. Ook al geven ze er zelf niet veel om.

Kinderkleding in uitverkoop scoren, the easy way

Nu denk jij misschien ‘super tof toch, lekker kinderkleding in de uitverkoop scoren’, maar ik ben niet zo’n winkeltype. Door de winkelstraten struinen doe ik zelden en een hele avond online kinderkleding shoppen doe ik ook niet voor mijn lol. Stiekem vind ik het eigenlijk veel leuker om gewoon een leuk artikel voor jullie te schrijven 😛 .

Daar komt nog bij dat de tijd van bepalen wat mijn kinderen dragen voor mij volledig voorbij is. No way dat zij zich iets aan laten smeren waar ze zelf niet oké mee zijn. Vroeger kon ik ze nog in leuke kinderkleding van z8 kleden omdat ik dat zo schattig vond. Maar daar hoef ik nu niet meer mee aan te komen. Zoon wil gewoonweg niet opvallen met zijn kleding en Dochter loopt het liefst in de collectie van de Coolcat.

Helemaal prima natuurlijk, maar toch ook wel een tikkeltje lastig. Want mee naar de winkel willen ze niet, en tijd om online kinderkleding in uitverkoop te shoppen die maken ze ook niet. Dochter speelt liever met haar vriendin en Zoon verliest zichzelf liever in het gamen.

Dusss…

kinderkleding in uitverkoop

Shoppen zonder de kids, de problemen die ik ondervind

Waar ik voorheen nog wel eens wat uit de winkel meenam heb ik inmiddels besloten dat niet meer te doen. Waarom niet? Heel simpel. Ik heb nu nog een tasje met kinderkleding aan de deurklink hangen wat eigenlijk terug moet omdat ze het niet willen dragen. Maar natuurlijk ben ik te laat en kan het niet meer retour. Want tja, ik kom nu eenmaal niet wekelijks in de stad.

Lees ook: omkeerbare pailletten trend zet door

Nee, dan is online winkelen in de uitverkoop toch een beter idee voor ons. Past het niet of is het niet naar de zin, dan stuur ik het gewoon terug. Maar het grootste probleem blijft bestaan: kinderkleding in uitverkoop scoren betekent eigenlijk dat je veel rond moet snuffelen. Veel sites bezoeken en prijzen vergelijken. Veel vrouwen vinden dat een sport geloof ik, maar ik vind er geen bal aan. Kost me veel teveel tijd.

Supersales, niet meer zelf kinderkleding in uitverkoop zoeken

Nu stuitte ik laatst op een website die voor mij in ieder geval heel handig is en waarschijnlijk voor jullie ook, vandaar dit artikel. Het gaat om de website Supersales die de sale bij houdt van heel veel verschillende merken en heel veel verschillende producten. Ben jij dus op zoek naar kinderkleding in uitverkoop (ze hebben overigens ook dames- en herenkleding) dan is dit een hele slimme site om in de gaten te houden.

Sterker nog… je hoeft het eigenlijk helemaal niet in de gaten te houden, want je kan een sale alert instellen. Mega handig. Alsof dat dit voor mij gemaakt is 😉 . Door in te stellen wat je favoriete merken zijn, welke maten je zoekt en naar welke kleding je op zoek bent krijg je een op maat gemaakte alert als er nieuwe producten verschijnen die aan je zoekopdracht voldoen.

Lees ook: SKURK, een stoer jongenskleding merk

Het aanbod wat ze hebben is enorm en de kinderkleding in uitverkoop die je ziet wordt aangeboden door verschillende kinderkleding winkels. Het enige verschil is dus dat ze alleen de artikelen in de uitverkoop laten zien.

Voordeel: geen tassen met ongedragen kleding meer

Wij hebben dus géén tassen met ongedragen kleding meer in huis die eigenlijk al geretourneerd zouden moeten zijn. Daarnaast loopt Zoon niet meer in hoogwaterbroeken en kan Dochter gewoon haar favoriete kledingmerk aan. Allemaal mooi. Maar het mooiste is nog dat mijn portemonnee er vrolijk van wordt én dat het me zo niet zoveel tijd meer kost. Ga ik de volgende keer gewoon alleen lekker op mijn gemak lunchen in de stad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven