Kinderrugzakken in stoere haai-vorm of slimme vos: beestachtig leuk

De zomer komt er weer aan. Vakantieplannen zijn vaak al gemaakt en een tripje naar zee is erg populair. We maken er een haaien feestje van! Hoe gevaarlijk ook, het blijft een fascinerend beest wat niet voor niets een grote aantrekkingskracht op jongens heeft. Nu kan jouw zoon de blits maken met een stoere haaien rugzak! Of je dochter natuurlijk… Want stoere meisjes zijn ook niet bang voor haaien 😉 . Trouwens, je kan ook voor kinderrugzakken in sluwe-vos vorm gaan, of een leuke koe. Bij webshop Hippebeestjes is er voor ieder wat wils. En dat jouw mini-me zo’n rugzak wel ziet zitten (of hangen), kunnen we nu al voorspellen.

Lees ook: Broodtrommels en schoolbekers die tegen ’n stootje kunnen

Kinderrugzakken in beestachtig leuk designpick-pack-kinderrugzak-haai

Bij webshop Hippebeestjes.nl vind je kinderrugzakken in overvloed. Met een leuke print erop. En in toffe kleurtjes. Maar waar wij helemaal blij van worden zijn de beestachtig mooie rugzakken. In de vorm van je favo dier. En welk dier is er (met Freek Vonk in je achterhoofd) stoerder dan een haai?

Het zwarte exemplaar met een aantal grijze rondzwemmende haaien is een van onze favorieten. De ritsen zijn uitgevoerd in een vrolijke kleur rood, wat de tas net een extra accent geeft. Er is een groot binnenvak en handig voorvakje, waar je bijvoorbeeld een etui in kwijt kunt. De tas is praktisch en stoer en daardoor erg gewild bij de boys.

Met je rugzak vol tandenpick-pack-kinderrugzak-haaien-zwart

De kinderrugzakken van Pick&Pack zien er zelfs uit als een echte haaienkop. Met grote tanden in zijn bek, waarin twee handige ritsen zitten. Met de eerste komt een groot binnenvak tevoorschijn en met de volgende kan je een extra voorvak openen. Mooi detail zijn ook de grote wiebelogen. Een must-have voor stoere jongens!

Het Amerikaanse merk Stephen Joseph heeft ook de haaien trend opgepikt en een paar grappige leuke jongenstassen met haaien in hun collectie opgenomen. Een van de tassen is een praktische, lekker ruime rugzak met twee haaien die rondzwemmen met hun vriendjes in de blauwe zee. Als je op zoek bent naar een kleiner exemplaar is er een mooie quilted versie met deze zelfde haaien. Deze rugzak is iets rustiger van uitstraling en gemaakt van mooi stof met een quilted effect.

Kinderrugzakken die iets minder goed gebekt zijn

Ben jij juist niet op zoek naar een stoere tas? Zit jouw mini-me helemaal niet te wachten op tanden? Maar meer op… schattig? Kijk dan ook eens op Hippebeestjes.nl voor de leukste kindertassen. Ook voor meisjes vind je er veel leuke girly tasjes.

Wat dacht je van een sluwe vos? Past wel een beetje bij ons vrouwelijke geslacht, nietwaar? 😉 Ook de schattige bij zal je kleine meisje ongetwijfeld kunnen waarderen. En er is nog genoeg andere keus in de webshop. Dus ga lekker samen school-shoppen – toch al gauw een van de leukste onderdelen van naar school gaan 😉 . Kan je kleine (of eigenlijk niet meer zo heel kleine) spruit straks vol trots weer het schoolplein op.

Lees ook: Wat als je kind niet mee mag spelen op het schoolplein?

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven