Kindertassen met beestjes, how cute!

De meivakantie is weer (bijna) voorbij en de natuur wordt wakker. Je ziet steeds meer jonge dieren, zoals eendjes en andere jonge vogeltjes. Maar ook de vlinders en lieveheersbeestjes komen tevoorschijn. De bloemen gaan bloeien en dat heeft een grote aantrekkingskracht op deze kleine beestjes. Jonge kinderen vinden dit soort kleine beestjes ontzettend interessant en ze spreken tot de verbeelding. Daar spelen de fabrikanten van kindertassen goed op in door allerlei leuke kindertasjes te maken met bijvoorbeeld vlinders,  lieveheersbeestjes of schattige kikkertjes.

Merken kindertassen

kindertassen_stephen_josephBij Hippebeestjes zijn ze eens op zoek gegaan naar merken die leuke tasjes in hun collectie hebben, met schattige beestjes er op. Het amerikaanse merk Stephen Joseph heeft een aantal bijzondere tasjes met lieveheersbeestjes en een vlindertas.  Deze kindertassen hebben verschillende praktische formaten en verschillende leuke uitvoeringen, dus kies je makkelijk de tas die jou het meest bevalt. De Go Go Bags en Sidekicks zijn behoorlijk ruime tassen (groter dan de gemiddelde peuter-/kinderrugzak), de Quilted Bags en Signature Bags zijn hip en heerlijk zacht, met een handige trekkoord-sluiting.

Het hippe merk Skip Hop uit New York heeft een mooie rugzakken in de vorm van een lieveheersbeestje, een kikker en een bij. Deze rugzakjes zijn ook nog eens erg stevig en hebben een fijn praktisch formaat. Een echte aanrader dus om mee te nemen naar school. Geen wonder dat ook de amerikaanse celebrity-kids massaal met de leuke rugzakjes van dit merk worden gespot: de kids van Gwen Stefani, Madonna, Matt Damon, Hillary Duff en nog veel meer beroemde ouders verwennen hun kids met deze fantastische kindertassen.

kindertassen

Ook van Nederlandse bodem zijn er echter mooie tasjes verkrijgbaar. Het merk Zebra Trends heeft ook een aantal leuke tasjes met vlinders in haar collectie, die zeer populair zijn bij de meiden. Lekker girly girly en glam, ook voor iets oudere meiden. Voor jongens is er een stoer vleermuis exemplaar verkrijgbaar.

Voor nog meer leuke kindertassen kun je ook eens een kijkje nemen op Hippebeestjes.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven