Een kinderwens hebben die niet zomaar in vervulling gaat

Een kinderwens hebben die maar niet in vervulling lijkt te gaan. Het kan je zomaar gebeuren. Ongeveer 20 procent van de stellen die een kinderwens hebben, blijken op een of andere manier moeite te hebben met zwanger raken. 3 procent daarvan blijft ook echt ongewenst kinderloos.

Op het moment is er een discussie gaande over de kinderwens van Yolanthe en Wesley en het feit dat ze hun hele traject daarin afgelopen week bij Linda’s zomerweek hebben verteld. En het enige wat ik kan denken is… je zal maar Bekende Nederlander zijn! Het lijkt een wereld van glitter en glamour, maar er is net zoveel misère als bij het ‘gewone’ volk. Met één verschil… je misère ligt altijd direct op straat. En ja, dat weten ze voordat ze in de schijnwerpers stappen, maar juist dan zitten ze op de welbekende roze wolk, als ik het even zo mag noemen. De roze wolk van rijzende ster. Maar o wee als het gaat donderen in hun leven, dan ligt heel medialand aan hun voeten om de tranen op de gevoelige plaat vast te leggen.

Kinderwens of mislukte botox

Zo ook met Yolanthe tijdens haar bezoek aan RTL Late Night. Het waren dan wel geen tranen, maar wat zag ze er uit. En ja, ook ik had mijn oordeel klaar in de zin van een mislukte botox sessie. Je ‘jumpt’ meteen in een voor de hand liggende conclusie. En met Marijke Helwegen die je nog steeds her en der ziet verschijnen is het helemaal niet zo raar dat je dat oordeel hebt als je zo’n opgeblazen toeter ziet.

Nu blijkt dat het geen mislukte botox behandeling was, maar dat ze een hormoonbehandeling en operatie achter de rug had om hun kinderwens te verwezenlijken. Cysten op haar eierstokken waren de oorzaak van het niet zwanger kunnen raken. Gelukkig heeft dat voor hen geleidt tot een oplossing en is ze nu rond en gezond. Alsnog een toeter maar dan op de plek waar hij hoort te zitten 😉 . Yolanthe is in Oktober uitgeteld.

kinderwens

Vind jij dat medialand een stap terug moet doen als het om het privéleven van Bekende Nederlanders gaat, of vind je dat het erbij hoort? Dat je dit soort momenten als Bekende Nederlander maar gewoon moet slikken. Een soort van … it’s all in the game?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven