Sabia Engizek is voor de derde keer haar kindje verloren

37 jaar is Sabia en ze heeft een hectische tijd achter de rug. En nu is ze wederom in de media omdat ze haar kindje verloren zou hebben.

kindje verloren

Of dat je nu wel of niet denkt dat Sabia zwanger was, het doet er nu niet meer toe. Was ze wel zwanger, dan heeft ze de nachtmerrie van iedere moeder ervaren èn moet ze ook nog eens met de media dealen. Zes maanden zwanger zou ze zijn geweest, je moet er niet aan denken. Een miskraam in de eerste 3 maanden is soms al helemaal niet te verteren, laat staan dat je kindje al zes maanden in je buik heeft gezeten.

Derde keer kindje verloren

En dan is het ook nog eens niet de eerste keer voor Sabia. Al eerder heeft zij haar kindje verloren toen ze zwanger was van (destijds) haar man, voetballer Khalid Boulahrouz en ook tijdens haar zwangerschap van van der Vaart verloor ze haar kindje met ongeveer 19 weken.

Gezien haar historie is het niet zo vreemd dat zij toch zwanger was en ook deze keer haar kindje verloren heeft. Intimi geven ook aan dat ze eerder dit jaar aan haar baarmoeder geopereerd is. Er zou toen een bandje om haar baarmoeder gezet zijn om herhaling van problemen tijdens de zwangerschappen uit het verleden te voorkomen.

Iedere vrouw die al eerder een kindje verloren is weet wat voor impact dit kan hebben op je leven. Sabia zal de draad volledig kwijt zijn lijkt me zo. Of ze nu wel of niet zwanger was… deze situatie wens je geen enkele vrouw toe.

Wij wensen Sabia heel veel sterkte toe.

 

2 gedachten over “Sabia Engizek is voor de derde keer haar kindje verloren”

  1. Vreselijk als je je kindje verliest. Zeker als je al zo ontzettend ver bent in je zwangerschap. Ik had er het vandaag nog over met iemand. Waarom heeft ze nooit even haar shirtje omhoog gedaan om te bewijzen dat ze wel degelijk zwanger was. Dat had in een klap al die roddels van de baan geveegd. Nu blijft er toch iets aan kleven, zo van ‘zou het misschien allemaal niet waar zijn…’. En dat maakt het allemaal nog triester voor haar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven