Kindvriendelijke vakantiebestemmingen; de top 5 van heel veel ouders

Laat ik maar met de deur in huis vallen, deze top 5 meest kindervriendelijke vakantiebestemmingen heb ik niet zelf bedacht. Nope. Dit is een lijstje wat ontstaan is uit alle reviews die altijd op Zoover verzameld worden. Maar wel handig om te weten voor al onze lezeressen, dus ik dacht.. die top 5 meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen die moet op de site.

kindvriendelijke vakantiebestemmingen

Kindvriendelijke vakantiebestemmingen; top 5

Met de zomervakantie in aantocht zijn er nog veel ouders op zoek naar de perfecte vakantiebestemming voor hun gezin. En dan is het handig om te weten welke kindvriendelijke vakantiebestemmingen door andere mensen aanbevolen worden toch? Mensen zoals jij en ik. Nu heb ik dus niet al deze campings gezien, maar wat mij betreft mag op het lijstje van de meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen het Safari Resort Beekse Bergen dus echt niet ontbreken. Ik ben hier onlangs nog zelf met mijn gezin geweest, wat een feest joh!

Lees ook: kindvriendelijke vakantieparken top 10

Wat zo grappig is om te zien, is dat het merendeel van de meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen zich gewoon in Nederland bevindt! Hoe vind je die? Alleen op nummer één staat een vakantiebestemming in Frankrijk, die spant de kroon met een 9,9 als score! Er is hierbij gekeken naar de score van de accommodatie in alle Europese landen op het gebied van ‘kindvriendelijkheid’. Nederlandse campings en vakantiehuizen De Watermolen, Het Boshuisje, De Moesberg en De Paal maken de top vijf compleet.

1. Het Franse vakantiepark ‘Le Silence du Midi’

De ideale plek om waar zowel klein en groot zich kunnen uitleven en ontspannen volgens een van de reviewsters.

Dit vakantiepark in de Languedoc-Roussillon blinkt uit op het gebied van gastvrijheid het heerlijke eten en alle mogelijkheden tot vermaak voor de kinderen. Ellen & Gunther zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt.

<3 De score? Een 9,9! Meer informatie vind je hier 

Een fijne pop up tent erbij zetten, check dan deze topper!

2. Camping de watermolen in Groningen

In 2016 en 2017 is deze camping zelfs beoordeeld als de beste camping van Nederland. Deze camping kreeg al vele reviews en de uitmuntende gastvrijheid staat daarbij bovenaan. Klein minpuntje blijkt de wifi te zijn. Die is er wel… maar niet zo snel en wifi op vakantie is voor velen tegenwoordig een must 😉 . Verder is dit een van de uitermate kindervriendelijke vakantiebestemmingen door de vele speelveldjes en vooral ook het schone sanitair.

<3 Score? Ook een 9,9 maar afgerond net iets minder dan de nummer 1

3. Vakantiehuis ‘het Boshuisje’ in Gelderland

Dit vakantehuisje rocht zich vooral op de natuurliefhebbers. Dus ook een zeer kindvriendelijke vakantiebestemming, maar wel voor kindjes die graag in de natuur spelen (welk kind niet eigenlijk). De website is enorm gedateerd, daar krijg ik zelf een beetje de kriebels van.

<3 Score? Een 9,8 

4. Camping de Moesberg in Drenthe

Op deze camping kan je een chalet huren maar ook gewoon kamperen. Een lekker verwarmd buitenbad en veel speelactiviteiten maken deze camping logischerwijze een van de kindvriendelijke vakantiebestemmingen in deze lijst. Meer informatie vind je hier.

<3 De camping krijgt als score ook een 9,8

4. Camping de Paal in Bergeijk

Dit is de enige camping waarvan ik uit eigen ervaring kan zeggen dat dit een fantastische camping is en deze mag dan wat mij betreft ook zeker niet ontbreken in het lijstje met kindvriendelijke vakantiebestemming. Een bosrijke camping (kijk wel uit voor teken), een lekker binnenzwembad waardoor ook met minder weer deze camping een aanrader is.

<3 Gehaalde score is een dikke 9,7. Meer over deze camping lees je hier.

Wat vinden ‘wij’ belangrijk voor een kindvriendelijke vakantiebestemming?

Het liefst wordt er gekozen voor een camping, vakantiehuis of vakantiepark om naar toe te gaan met de kinderen. Het motto: als de kinderen het maar naar hun zin hebben, dan hebben wij dat ook, geldt voor veel ouders. Vakantieparken en campings bieden vaak veel speel- en zwemgelegenheid voor kinderen en dat maakt het uitermate kindvriendelijke vakantiebestemmingen.

 

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top