Kip in de aanbieding

Nee maakt u zich geen zorgen. Het gaat hier niet om een plofkip en al zeker niet om een legbatterij, die zijn namelijk niet nodig. Deze kip is een uniek nachtlampje en knuffel ineen voorzien van een losse lamp die u rechtstreeks in het stopcontact plaatst om hem op te laden.

Het unieke zit hem dus in de losse lamp die uit de kip te halen is waardoor het dus niet enkel en alleen een nachtlampje is maar tegelijkertijd ook een schattige knuffel. En dat is dus niet alleen heel handig maar ook nog eens superleuk. ’s Nachts geeft hij licht in de duisternis zodat uw kindje rustig en vertrouwd kan slapen en overdag is het je liefste knuffelkipje om mee te spelen. Omdat hij draagbaar is kan hij overal mee naar toe. Neem hem mee naar je zelfgebouwde tent, op vakantie of als je gaat logeren bij opa of oma.

Als het nachtlampje opgeladen is geeft hij voor 20 uur licht en door het ingebouwde fotocelletje gaat hij automatisch aan zodra het donker wordt en weer uit als het licht wordt. Slimme kip zeg.

Vind u het ook altijd zo lastig om op zoek te gaan naar een zeer origineel cadeau om te geven als u op kraamvisite gaat? Niet verder zoeken want het nachtlampje zit verpakt in een geschenkverpakking en is dus ook uitermate geschikt om te geven als kraamcadeau. Dan geef je dus niet alleen een nachtlampje maar gelijk ook een knuffel cadeau. Ze zijn verkrijgbaar in kleuren roze en blauw.

Beide nachtlampjes, zowel de roze als de blauwe zijn nu in de aanbieding tot eind mei. We hopen dat u na het zien van de aanbiedingsprijs gelijk denkt, kip ik heb je! Wees er dus als de kippen bij en bestel snel zo’n origineel nachtlampje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven