Klaar voor seks binnen 2 seconden…

Pabo BV brengt een revolutie teweeg in de altijd “lastige” wereld van condooms.
Deze maand lanceert Pabo het Wingman Condoom. Dit condoom is binnen 2 seconden aan te brengen, in het donker en met slechts één hand!

Twee delftse ingenieurs, Paul Breur en Adnan Tunovic vonden dat het tijd werd om het “gedoe” rondom het aanbrengen van condooms op te lossen. Zij ontworpen een condoom dat aan drie eisen moest voldoen: minder gedoe, dunner materiaal en veiliger in gebruik.
Aan al deze eisen wordt voldaan met het Wingman condoom. Zij vonden hun partner in Pabo BV om dit condoom bij de consumenten te krijgen.

Het Wingman condoom is een echte revolutie binnen de condoommarkt. Vooral jongeren zien op tegen het gebruik van een condoom omdat ze het te veel gedoe vinden. Dit condoom werkt zo makkelijk, dat Pabo ervan overtuigd is dat jongeren het vaker zullen gebruiken. Dit komt de veiligheid ten goede.

Wat maakt het condoom zo revolutionair? Het condoom heeft vleugels, je pakt deze vast en rolt het condoom daarmee in 2 seconen af over de penis, zonder het condoom zelf aan te raken. De vleugels laten aan het eind los. Omdat je het condoom niet aanraakt, kan het niet beschadigen bij het aanbrengen – wat het meest risicovolle moment is bij het gebruik ervan. Omdat je het condoom zelf niet aanraakt, kan het van extra dunne latex gemaakt worden, waardoor het gevoel beter is en “échter” aanvoelt. Lekkerder, sneller en veiliger vrijen is dus het resultaat!
Het Wingman condoom is nu exclusief verkrijgbaar bij Pabo.

Om alle scepsis weg te nemen heeft Pabo afgelopen weekend een Wingman speedcontest gedaan in het centrum van Amsterdam. Voorbijgangers (v.a. 18 jaar) mochten hun vaardigheden tonen door zo snel mogelijk vijftien dildo’s van een rubberen “Wingman” jasje te voorzien op de speciale Pabo’s dildo-bakfiets. Zie hier het resultaat!

httpv://youtu.be/RT3qW3ejhlA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven