Klean Kanteen duurzame schoolbekers, thermosbekers en waterflessen van rvs

Ben jij veel bezig met duurzaamheid? Sinds ik moeder ben, heb ik er ‘een tandje bij’ gedaan. Het besef dat mijn kinderen en kleinkinderen ook met deze wereld door moeten heeft me wakker geschud. Staan het milieu en duurzaam leven bij jou ook hoog in het vaandel? Dan is het merk Klean Kanteen ook wat voor jou. Het levert drinkbekers voor kinderen en volwassenen. Gemaakt van duurzame materialen. Dus zeg je plastic flesjes vaarwel, en kies ook voor een duurzaam alternatief 🙂 .

Lees ook: Milieubewust leven en groep opvoeden wordt kinderspel met deze tips

Klean Kanteen: duurzaam én praktisch

Ken je dat, plakkerige schoolbekers die lekken en wel heel apart ruiken als je ze opent?  Van ellende koop je dan steeds maar een nieuwe, wel zo fris. Maar niet echt duurzaam natuurlijk. Greenjump verkoopt daarom duurzame lekdichte schoolbekers die gemaakt zijn van roestvrijstaal.

De Klean Kanteen schoolbekers rvs drinkbeker (355 ml) die Greenjump verkoopt, zijn gemaakt van foodgrade rvs, een duurzaam materiaal wat geen nare geurtjes of smaakjes opneemt. Je kunt hem makkelijk schoonmaken en door het stevige materiaal gaat de beker jaren lang mee. De bekers zijn verkrijgbaar in geborsteld rvs of met een mooi kleurtje.

Niet meer morsen en geen gelek

De drinkbeker wordt geleverd met een sportdop, zodat je niet morst bij het drinken. Er is ook een ringdop bij te bestellen, zodat de beker lekdicht is. Zo kun je hem met een gerust hart aan je kids naar school meegeven. En ook thuis is het handig om hem te gebruiken. Bijvoorbeeld bij het buitenspelen in de tuin, er kunnen geen beestjes of viezigheid in terecht komen.

Naast de schoolbekers zijn er ook Klean Kanteen thermosbekers en waterflessen. De thermosbekers zijn fijn om in de zomer het drinken zoals melk of drinkyoghurt van je kind lekker koel te houden of om warme soep of thee in mee te geven. De thermosbeker houdt ijskoude koude dranken tot 24 uur koud en hete dranken of soep wel 6 uur warm.

Klean Kanteen voor mama’s

Voor ons mama’s is de drinkbeker ook ideaal als koffie- of theebeker. Onderweg en op het werk, of terwijl je zit te wachten tot de kids zijn uitgespeeld in de speeltuin. Heb je nog zin om te sporten 😉 ? Dan is deze drinkbeker ook ideaal. De waterflessen van Klean Kanteen vul je zelf met water (of ander drinken) voor op de sportschool of je werk. Geen extra afval van plastic bekertjes of flesjes, maar je eigen waterfles om zelf te vullen. Handig dus, en goed voor het milieu!

Lees ook: Alle gezinsactiviteiten op een rijtje in de handige Parc app

3 gedachten over “Klean Kanteen duurzame schoolbekers, thermosbekers en waterflessen van rvs”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven