Kleren maken de man: bemoei jij je met de kledingstijl van je vent?

Kleren maken de man. Maar sommige heren lijken van mode toch écht geen kaas te hebben gegeten. Tja, en wat doe je dan? Laat je hem gewoon dragen wat hij aan heeft of help je graag een handje? Wij vragen ons af wie er bij jullie thuis de broek aan heeft als het om de inhoud van de kledingkast gaat! Zíjn kledingkast, welteverstaan. Die van jou is voor hem natuurlijk sowieso verboden terrein 😉 . En we willen best al verklappen dat we zelf ook graag een vingertje in de pap hebben als het om de outfits van ons lief gaat. Mogen wij ons er niet mee bemoeien? Doe dan zelf eens iets aan die kledingstijl mannen!

kledingstijl mannen

 

Geruite bloesjes en sportsokken

We gaan heus niet alle Hollandse heren over één kam scheren. Er zijn hele stapels die er lekker verzorgd en fashionable bij lopen. Maar bijna iedere man heeft (net als bijna iedere vrouw) wel een guilty pleasure. Zo’n kledingstuk wat al lang geen mode meer is, of nooit geweest. De witte sportsokken bijvoorbeeld, liefst ook nog onder een korte broek. Getuigt toch echt eerder van een gebrek aan kledingstijl mannen! Zodra een man zich uitsluitend kleed in dat soort fashion flaters weet je als vrouw dat het tijd is om in te grijpen. Of heb jij dat ver voor dat moment al gedaan?

Kledingstijl mannen: (n)iets aan doen

Ieder huisje heeft zijn kruisje. Net als iedere kledingkast. Ook de kast van mijn eigen mannetje bevat een paar kledingstukken die ik het liefst een enkele reis naar de kringloop zou willen geven. Hoewel, die krijgen ze ook vast nooit verkocht. Hoe zit dat bij jouw vent? Welk niet zo fashionable item zou jij het liefst verknippen? En de volgende vraag: doe je dat dan ook? Probeer je je kerel wel eens over te halen iets wel, of juist vooral niet te dragen?

Wij zijn benieuwd in hoeverre jullie invloed hebben op wat meneer draagt. Bemoei je je er juist helemaal niet mee, of leg je iedere ochtend een stapeltje klaar? En wie koopt de kleding eigenlijk die in zijn kast ligt? Joyce schreef al eerder over haar man Frank, en zijn geruite bloesjes fetisj. En over hoe ze die, heel subtiel, de das om doet! Niet meer wassen bleek niet de beste optie. Zelf shoppen wel.

kledingstijl mannen

Subtiel je man achter de broek zitten doe je zo

Die kledingstijl van mannen, dat ligt soms gevoelig. Of vraagt je man jou wel om kledingadvies? De mijne in ieder geval niet, maar commentaar wordt ook niet altijd gewaardeerd. En de minder hippe kledingstukken dan maar in de wasmand laten liggen levert op lange termijn ook weer narigheid op. De beste tip? Ververs de inhoud van de kledingkast van je partner op tijd! Puilt dat ding uit van de kleding, dan móet er wel opgeruimd worden. En dan sta jij klaar om een handje te helpen. Nu nog op zoek naar kleding waar hij wel in gezien mag worden!

Wij hebben vast een webshop gevonden waar je hippe items voor heren scoort met tot wel 75% korting. Merkkleding van herenmerk Jack & Jones bijvoorbeeld, maar dan voor een top prijsje. Want de kosten vinden de heren vaak wél weer heel belangrijk. Bij MandM Direct scoor je in ieder geval geen fashion flaters. Die had je man al genoeg in de kast, toch? Hieronder lees je welke items wij direct willen vervangen door een hippere variant.

Lees ook: fashion trends en stijladvies voor vrouwen

Tips voor mannen om hun kledingstijl te verfraaien

Een aantal kledingstukken hebben dus -zoals gezegd- een nogo wat ons betreft. Hieronder dan ook onze nogo’s met een tipje voor een vervangend item! Voor mannen, mochten ze dit lezen, en anders voor hun vrouw!

Het witte shirt

Is jouw man verslingerd aan zijn witte t-shirts? Als je de kledingkast van mijn vader opent zie je dat zíjn garderobe eigenlijk uit niets anders bestaat. Tot groot ongenoegen van mijn moeder. Voor alle heren die per sé dat witte t-shirt willen (en hun balende vrouwen): ga eens voor een wit shirt mét print. Super stoer zo toch? Of zou het liggen aan het hoofd erboven 😉 . Kan altijd nog bedekt worden met een kriebeltrui – tenzij je die ook tijdig wiebert.

De witte sportsokken

Een witte-sportsokken-drager, ik heb er ervaring mee. Van enkelsokjes heeft mijn lief nog nooit gehoord. Zomer of niet, zijn sokken worden lekker hoog opgetrokken. Ook onder een korte broek, en ook als het witte sportsokken betreft. Dat trek ík dus niet! Scoor fashionable sokken in hippe kleurtjes als meneer ze toch zo nodig wil showen. De witte exemplaren krijgt hij pas weer terug als ‘ie op tennis gaat.

De jeans

Op zich is er niks mis mee natuurlijk, met de jeans. Als je voor een goed passend model gaat kan ‘ie zelfs altijd en dan is het helaam mooi als je die met zoveel korting kan kopen. Raak jij soms een beetje uitgekeken op die eeuwige kruistocht in spijkerbroek? Ga dan de strijd aan en hijs je mannetje eens in een andere broek. Wat dacht je van ietwat baggy model? Voor stoere mannen die graag de broek aan hebben kan dat een prachtig item zijn.

Welk item in de kledingkast van jouw man zou jij wel willen verbranden?

 

[button color=”grey” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://www.mamsatwork.nl/brood-op-de-plank/”]#broodopdeplank[/button]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven