Doe je ook mee met de ballonnenrace van kleertjes.com

Een ballonnenrace? Is dat nog wel van deze tijd? Natuurlijk wel, want deze ballonnenrace is niet met echte ballonnen, maar gaat volledig digitaal! Hoe leuk is dat. Wie wil er nou geen leuke prijzen winnen? kleertjes.com, je vast wel bekend van die leuke site met alles voor je kinderen, organiseert deze race. Hoe het werkt en hoe je meedoet? Dat lees je hier!

ballonnenrace, digitale wedstrijd

kleertjes.com daagt je uit

kleertjes.com is ongetwijfeld een bekende webshop voor je als je kinderen hebt. Met kleding, schoenen, verzorgingsproducten, speelgoed en bijvoorbeeld sportkleding. En ze houden van spelletjes.

Ze dagen je uit om mee te doen met de digitale kleertjes.com ballonnenrace. Tien dagen lang kan je jouw ballon oplaten en daarmee kans maken op mooie prijzen.

Wanneer is de ballonnenrace?

Deze leuke tien dagen durende race begint op 17 mei. Vanaf die dag kan je dus 10 dagen lang meedoen met de wedstrijd en je ballon volgen via de app van kleertjes.com. Even snel checken dus hoe ver die ballon nu is en of je daar wel of niet blij mee bent…

Hoe werkt deze digitale ballonnenwedstrijd?

De ballonnenrace of ballonnenwedstrijd werkt eigenlijk hetzelfde als in het echt. Je laat je ballon op en dan is het afwachten geblazen hoe ver het ding gaat komen.

Ook nu zijn er externe invloeden die ervoor zorgen dat je ballon verder geblazen wordt of juist gaat landen. Hij kan zelfs geraakt worden door een NERF-gun. Maar ook de bekende obstakels als bomen worden gebruikt in de digitale variant van deze ballonnenrace.

En natuurlijk wordt er ook de wind nagebootst, want die heeft immers heel veel invloed op de weg die je ballon aflegt. Groot voordeel bij de digitale variant: je kunt gedurende deze tien dagen gewoon weer een ballon oplaten! En je ziet altijd op kleertjes.com waar je ballon is. Dat is in het echt natuurlijk ook niet zo.

Wat kan je allemaal zien

In de app van kleertjes.com kan je mooi bijhouden waar je ballon is. Je ziet hoe hard hij vliegt en op welke hoogte hij zich bevindt. En wat is ondertussen zijn locatie? Heel leuk om zo in de gaten te houden waar het gebleven is. En dus ook of het wat gaat worden met die ballon van jou! Zal je kans maken op één van die prachtige prijzen voor je kind?

Hoeveel winnaars zijn er bij de ballonnenrace?

De tien ballonnen die het verste komen, vallen onder de grote winnaars. Maar er zijn ook prijzen voor de echte pechvogels onder ons.

Mooie prijzen voor de winnaars van de ballonnenwedstrijd

En denk niet dat je dan een klein hebbedingetje als prijs krijgt, als je bij de winnaars hoort. Nee, je doet het echt wel voor hele ‘vette’ prijzen.

Altijd al een trampoline in je tuin willen hebben? Die kan je hiermee dus winnen. Of een skateboard voor je zoon of dochter of anders een step. En dat is nog maar een kleine greep uit het geheel. En er zijn zelfs ook nog troostprijzen!

Troostprijzen

Nu kan het niet altijd goed gaan en dan heb je dus pech. Maar niet getreurd, want ook daar wordt bij kleertjes.com iets mee gedaan. Zij letten wel degelijk op deze minder-goed-wegvliegende-ballonnen en hun ‘oplaters’. Zo heb je de pechvogel-van-de-dag, is er de tegen-de-wind-in-ballon en de ballon-blunder-van de dag en die maken allemaal kans op een troostprijs.

Uitnodigen voor de ballonnenrace

Bij een gewone ballonnenwedstrijd is er toch altijd wel die leuke rivaliteit tussen vriendjes. De spanning hoe ver jouw ballon komt en hoe ver die van je vriendje. Je kunt dit nu ook nabootsen, omdat je de locatie van je ballon kunt delen. En dat is eigenlijk ook wel een stukje eigen belang, maar dat mag de pret niet drukken.

Want weet je, als jij de locatie deelt en daarmee vriendjes inspireert om ook mee te doen, dan gaat het opeens harder waaien bij jouw ballon en komt hij dus verder! Nou, daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

Opgeven voor deze leuke race met ballonnen

Je kunt je dus simpel aanmelden via de site van kleertjes.com. En is je ballon uit de race? Dan laat je gewoon weer een ballon op en wie weet hoe ver je dan komt! Misschien red je dan wel een Zuid-Europees land als Italië. Of zal de wind anders waaien en komt je ballon juist terecht boven Noorwegen? Zal hij nog verder vliegen? Geef je snel op voor deze leuke race en maak daarmee kans op mooie prijzen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven