Kleine Jurkjes

Een nieuwe webshop op het World Wide Web!

De eigenaresse van Kleine Jurkjes kan honderduit vertellen over haar nieuwe webshop. Heerlijk, dat enthousiasme. De webshop verkoopt kinderkleding van de prematuur maatjes, tot aan de grotere maten en richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de meisjes. In deze prachtige shop kan je dus voor de meisjes terecht, maar alléén maar als je jurkjes zoekt.

Certificering

Kleine Jurkjes is shopwiki-gecertificeerd, wat inhoudt dat de prijzen binnen de ShopWiki in een eerlijke prijscategorie vallen. Dat er een goede klantenservice is èn dat de webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg, thuiswinkel keurmerk, webshop-keurmerk, QShop, Thawte, GeoTrust en/of ScanAlert of een ander keurmerk dat aantoont dat je webshop veilig en betrouwbaar is.

Dat is niet mis dus. In verband met een samenwerking vind je de kleertjes die via Kleine Jurkjes verkocht worden ook op de sites van www.kindjeklein.nl en www.bluetiful.be

Drie lijnen in de collectie

Binnen Kleine Jurkjes wordt een onderverdeling gemaakt in 3 onderwerpen. Eco, regular en vintage.

In de eco lijn vind je prachtige, zachte en originele jurkjes, natuurlijk vrij van giftige stoffen dus beter voor het milieu. Daarnaast zijn deze jurkjes ook heel geschikt voor meisjes met eczeem.

En waarom nog meer kleding inkopen als er al zoveel bestaat? Dat is het idee achter vintage: recyclen.

Regular spreekt voor zich. Hou overigens de site in de gaten, en schrijf je in voor de nieuwsbrief, want het merendeel uit de regular categorie gaat er uit. Binnenkort dus veel alles-weg-acties, en als nieuwsbrieflezer wordt je dan als eerste getipt en ontvang je hoge kortingen. Bij inschrijving krijg je ook direct 10% korting op de eerste aankoop.

Als laatste, niet geheel onbelangrijk, worden alle bestellingen ingepakt als cadeautjes! Heerlijk om zoiets weer uit te pakken, toch?

Wil je meer weten, gelijk snuffelen of op de hoogte blijven van de acties? Kijk dan op Kleine Jurkjes.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven