Kleine Nicolaas gaat op vakantie

kleine-nicolaas-gaat-op-vakantie_61404893820kleine-nicolaas-gaat-op-vakantie_41415116333Er komt een periode in het leven van kids dat ze meer film leuk gaan vinden dan alleen maar tekenfilms. Nederlands gesproken is bij kleine kinderen wel een vereiste, als je ze achter de ‘gewone’ film zet, maar dan heb je ook wat. Bij ons zijn ze eindelijk zover dat ze de lol inzien van deze films. Zo heb je bijvoorbeeld ‘Sjakie in de chocoladefabriek’ en ‘Mees Kees’ die leuk zijn om als familiefilm te kijken!

Onlangs is er weer een nieuwe film uitgekomen. Kleine Nicolaas gaat op vakantie. En dat wordt een vakantie om niet te vergeten ;). Als de zomervakantie aanbreekt dan vertrekt Nicolaas op vakantie naar de zee samen met zijn ouders en Omi. Hij maakt daar al gauw nieuwe vriendjes en leert ook een meisje kennen, Isabelle. Isabelle staart hem voortdurend aan met haar grote ronde ogen en Nicolaas krijgt het idee dat zijn ouders hem willen uithuwelijken aan Isabelle. Je snapt dat dat voor de nodige misverstanden zorgt ;).

Hier heb je een klein voorproefje van deze leuke familiefilm!

httpv://youtu.be/Ph8WDPbNbf8

 

Winactie dvd Kleine Nicolaas gaat op vakantie

Wij mogen een dvd van Kleine Nicolaas weggeven, dus lijkt het je wat, like dan onze facebookpagina en laat ons hieronder in een reactie weten wie je hiermee wilt verrassen. Wie weet! Deze actie loopt tot 25 December 2014.

[Form id=”45″]

24 REACTIES

 1. Mijn kinderen, we houden elke zaterdagavond een film avond, en ik weet zeker dat ik ze hiermee zeker blij mee maakt. psss.. helaas heb ik geen facebook

 2. Ik zou mijn dochter van 7 hiermee willen verrassen! Zij vindt de meeste tekenfilms die ze vroeger altijd met plezier naar keek, sinds korte tijd meer voor ‘kleine kindjes’, zoals ze het zelf zegt. Wat zal ze opkijken als ze deze film mag zien na school ipv de ‘tekenfilms voor kleine kindjes’!

 3. Al op 6 december mist mijn nichtje Sint en Piet,
  Maar met dit boek verdwijnen beide dan nog niet.
  Daarom zou ik haar graag verblijden met dit boek.
  Het is eigenlijk de perfecte oplossing die ik zoek!

 4. Ik verras heel graag mijn oudste dochter, omdat ze in korte tijd ontzettend vooruit is gegaan op school. Ze moet er wel hard voor werken, dus een leuke dvd als ontspanning kan ze prima gebruiken!

 5. Ik zou er graag mijn dochter mee verrassen die 27 december jarig is en langzamerhand wel uitgekeken is op tekenfilms. Lijkt me een superleuke film voor haar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here