Stuur je kind een kaartje met kletspost

Wiebeltand eruit? Stuur je kind een kaart. Zenuwen voor de spreekbeurt? Wens je zoon of dochter veel succes met echte post. Gezinnig heeft een leuke set ansichtkaarten over alledaagse en bijzondere gebeurtenissen in het leven van kinderen; de kletspost. Blogger Jolinda probeerde een setje.

kletspost kaarten

Gezinnig en kletspost

Ik ben fan van Gezinnig. De tafelklets en slaapklets zijn hier in huis een groot succes. Dus toen ik de vraag kreeg of ik een setje kletspost! wilde proberen, hoefde ik niet lang na te denken. De kaarten zijn leuk vormgegeven, zoals ik gewend ben van Gezinnig. Een setje bevat 30 kaarten. Op de voorkant staan vragen en opdrachtjes die uitnodigen om de kaart in te vullen en terug te sturen. Dat kan ook digitaal, je kind kan een foto van de kaart maken en naar je terug sturen. Dat laatste lijkt mij wel zo praktisch.

Verrassing met kletspost

Jammer dat we net de spreekbeurten al hebben gehad, dat zou een leuke gelegenheid zijn geweest om mijn kinderen te verrassen. Maar er zitten ook alledaagse kaarten tussen. Dus ik stuur mijn jongste dochter een leuke kaart met ‘Ik vind jou zo lief als een puppy’ en andere leuke one-liners. Mijn oudste dochter houdt van puzzelen, die stuur ik een kaart met een puzzel erop. Mijn zoon zit niet helemaal lekker in zijn vel deze week. Heeft wat vaker boze buien. Dus die krijgt ook een toepasselijke kaart.

kletspost op de deurmat

Er is post!

Ik stop de kaarten in enveloppen en leg ze in de gang op de deurmat. Hebben ze post als ze uit school komen. Mijn zoon en jongste dochter zien het meteen, er is post. “Wauw, het is voor ons!” De enveloppen blijven niet lang heel, de kaartjes moeten eruit! “Hmmm wat is dit?” Mijn zoon leest de voorkant, draait ‘m om en ziet de achterkant. “Het is van mama, dank je!” En gaat lekker buiten spelen. De kaart van mijn jongste dochter moet ik even voorlezen.

“Ik vind jou zo lief als de liefste mama van de wereld!” Het kaartje krijgt een plekje naast dr bed en zij vertrekt ook naar buiten. Dan komt mijn oudste dochter binnen. Ze is een beetje teleurgesteld dat het geen uitnodiging voor een feestje is, maar vindt de puzzel wel leuk om te maken. Even later ben ik de kaarten alweer vergeten als mijn zoon vraagt of ik nog een mailtje heb gehad? “Hoezo, wat voor mail dan?” Hij zucht. “Kijk nou maar gewoon.” En jawel een berichtje van mijn zoon. Met een foto van de kaart die hij heeft ingevuld. Super leuk!kletspost

De stapel kaarten gaat in de kast. Voor als zich weer een leuke gelegenheid voordoet om mijn kinderen te verrassen met post. Bijvoorbeeld bij een verjaardag, wiebeltand, spreekbeurt, zwemles en nog veel meer.

Wil jij ook zo’n leuke set kletspost? Je kunt bestellen bij Gezinnig.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven