Kleur in je huis

Het is dan eindelijk voorjaar. Het zonnetje schijnt door de ramen naar binnen, de bloemetjes bloeien en kids spelen weer volop in de tuin. Dat is genieten.

Ook je huis kan je opvrolijken door gebruik te maken van een lekker fris kleurtje. Dit kan heel goed met een FrakkZ kinderkapstok met bijvoorbeeld een gele, groene, roze of rode achterplaat. Wil je liever een ander kleurtje? Geen probleem. Je hebt keuze uit heel veel kleuren en maar liefst 23 afbeeldingen.

Twee vrolijke gele vogeltjes op de kapstok of een frisse roze bloem? Het is allemaal mogelijk bij www.frakkz.nl . Daar vind je  een ruime collectie aan kinderkapstokken gemaakt van RVS, maar met een kindvriendelijke uitstraling door de afgeronde hoeken. Het roest-vast-stalen materiaal zorgt voor een duurzaam product. Alle kapstokken zijn uit voorraad leverbaar, dus ze hebben korte levertijden! Misschien alvast een leuke tip voor vaderdag? Er zijn namelijk ook hele leuke kapstokken met een voetbal of raceauto erop. Daar worden papa’s blij van!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden kijk dan eens hun site of volg #FrakkZNL op Twitter of FrakkZ op Facebook.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top