Kleur op Tafel tafelkleden: maak je tafel extra gezellig met 2,5 meter tafelkleed

Het gezellig houden aan tafel, dat kan een hele uitdaging zijn. Geen zorgen, dat is echt niet alleen bij jullie het geval! Of er nu spruitjes geserveerd worden (mama, hoe durf je?!) of broerlief net iets te snel het zout voor zijn zus haar neus weggrist… Iedere maaltijd kán veranderen in een etensstrijd. Kunnen jullie wel wat extra gezelligheid gebruiken aan de eettafel? Dan zijn de tafelkleden van Kleur op Tafel een aanrader! Enne, lees vooral nog even verder… Want wij mogen in een winactie een wel heel groot exemplaar weggeven!

Wie dekt de tafel?

Zijn jouw bengels al groot genoeg om een beetje mee te helpen in huis? Bereid ze dan maar vast voor op de volgende leuke taak. De tafel dekken was namelijk nog nooit zo’n plezierig werkje! Want met de tafelkleden van Kleur op Tafel krijg je gewoon zin om de eettafel extra gezellig aan te kleden. En meer dan zo’n kleed, wat leuk servies en een lekkere maaltijd heb je natuurlijk niet nodig!

Tafelkleden van Kleur op Tafel

De tafelkleden van Kleur op Tafel springen meteen in het oog. Door de opvallende prints, of juist door de subtiliteit van de producten. En overigens scoor je in deze webshop niet alléén kleurige tafelkleden, maar kan je er ook meteen matchend servies of bijvoorbeeld keukentextiel bij kopen. Als het dan nog niet gezellig wordt aan tafel weten wij het ook niet meer! Tenminste, als de kids een beetje willen meewerken…

Houd de webshop goed in de gaten als de stijl van Kleur op Tafel wel in jouw straatje past, er komen namelijk met regelmaat nieuwe tafelkleden in het assortiment. De keuze is reuze en de designs zo leuk dat het een uitdaging wordt om het maar bij één exemplaar te houden… Maar gelukkig kunnen wij je vast een beetje op weg helpen als je voor een hele verzameling gaat! Wij mogen namelijk een van de maxi tafelkleden van Kleur op Tafel weggeven! Hieronder lees je wat je moet doen om zo’n prachtig kleed te winnen.

Een van de tafelkleden van Kleur op Tafel winnen?

Win jij 2,5 meter tafelkleed naar keuze van Susanne Schjerning? Beantwoord dan de volgende vraag:

Hoeveel verschillende soorten tafelkleden verkoopt Kleur op Tafel?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven