Kniestukken en toch een stoere broek, 2 top merken voor jongens en meisjes

Vroeger hadden we appeltjes, lieveheersbeestjes of andere rare kniestukken op onze broek, tenminste… ik wel. Destijds vond ik dat wel oké, want iedereen liep daarmee, maar mijn kinderen verklaren me voor gek als ik ze de strijkapplicaties laat zien. Niet stoer roepen ze dan natuurlijk, en dat snap ik soms best wel. Maar er zijn écht andere manieren om zonder kapotte broek rond te lopen, namelijk met de kniestukken in je broek van deze twee hippe merken.

kniestukken

Kniestukken in broek; 2 hippe merken

Oké, kniestukken dus. Bij jongens in de leeftijd van 2 tot 8-9 jaar is er geen beginnen aan met broeken. Kruipen ze eindelijk niet meer op hun knieeën de hele straat door of het schoolplein over, dan hebben ze wel een groeispurt waar je U tegen zegt. Het is dus vechten tegen kapotte broeken, of te korte broeken. Om ervoor te zorgen dat niet al het geld op gaat aan alleen maar kleding is het dus noodzaak om verder te zoeken naar hippe merken die langer meegaan. En die hebben wij gevonden.

Dure merken zijn niet bij voorbaat beter, dat is wat ik wel geleerd heb in de afgelopen jaren. Tel daarbij op dat we hier thuis ook nog eens extra slim fit nodig hebben, en je begrijpt dat het een behoorlijke zoekactie is geweest om goede broeken met stevige kniestukken te vinden die ook nog eens leuk zijn.

Kniestukken, bijzondere broeken en mooie fit!

Mad Monkeys is zo’n merk met stevige kniestukken op de broek. Niet goedkoop overigens, maar wél bijzonder en van uitstekende kwaliteit. Broeken die apart zijn om te zien, maar ook nog eens ongeveer 2 jaar meegaan! Je begint met een omslag van de pijp die je, naarmate je kind groeit, gewoon simpel naar beneden rolt. Daarnaast zitten er kniestukken op de broek die onverslijtbaar zijn, en daar is niets over gelogen.

Na twee jaar zijn kniestukken van Mad Monkeys nog heel!

Ook na twee jaar zijn de kniestukken nog heel. De broeken zitten heel comfortabel omdat er elasthaan in verwerkt zit, iets wat jongens eigenlijk niet zo gewend zijn, maar uiteraard wél prettig vinden zitten.

kniestukken

Dutch Dream Denim met verstevigde kniestukken

Een ander mooi merk broeken met kniestukken is het jeans merk Dutch Dream Denim. Dit merk heeft jog jeans broeken (die behalve jeans, ook een beetje elastisch zijn), én ook nog eens goed geprijsd zijn. Tja, de portemonnee wil ook wat natuurlijk. Met een mooie, stoere snit en dubbel kniestuk is ook dit merk dus een aanrader. Weliswaar zijn de kniestukken van dit merk niet onverslijtbaar, maar omdat ze dubbel zijn (wat je er overigens niet ziet) gaan ze wel tweemaal zo lang mee als een gewone jeans. Dus één keer kapotte knieën is nog niet zo’n probleem. De slim fit jeans zijn er voor jongens én meisjes.

Met deze twee merken zijn mijn kinderen volledig voorzien in hun kledingkast. Hoe los jij dat op met de broeken van jouw kinderen? Wel of geen extra kniestukken op je broek?

4 gedachten over “Kniestukken en toch een stoere broek, 2 top merken voor jongens en meisjes”

  1. Ik heb net voor onze jongens van beide merken één broek besteld! Bedankt voor de tips! Wij worden er ook wel een beetje zat van om maandelijks (als het niet vaker is) nieuwe broeken voor ze te bestellen. Uiteindelijk is dat natuurlijk veel duurder dan de prijs van deze merk broeken. We gaan het zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven