Kokentafelen, op en top kookwinkel en meer

Koken&Tafelen is op en top kookwinkel en meer. Zij bieden namelijk meer dan alléén maar kookspullen! In hun (online) kookwinkel annex delicatessenwinkel Koken&Tafelen bieden ze een uitgebreide shopping ervaring volgens het one-stop-webshop principe. Hoe handig is dat?

kookwinkel

Koken&Tafelen is opgericht in maart 2011, puur uit eigen belang, omdat ze zelf dol zijn op uitgebreid koken en lekker lang tafelen met vrienden en familie. Daarnaast houden ze van pure, eerlijke producten en ingrediënten. Bij hun zoektocht naar een kookwinkel waar ze al ‘hun’ producten konden vinden slaagden ze niet 1-2-3 en dat bracht de eigenaren van Koken&Tafelen op het idee om zelf een online kookwinkel te beginnen. En zo is hun one-stop-webshop ontstaan, waar amateur chefs, hobby koks, foodies, fijnproevers en alle andere liefhebbers van lekker koken & gezellig tafelen in één keer kunnen slagen.

Een heerlijke kookwinkel waar je ook zeker voor een cadeautje kan slagen. Want kook- en tafelgerei is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om te geven. Na wat rondstruinen viel mijn oog op de tafel-bbq, die vind ik helemaal geweldig. Lekker basic en strak vormgegeven. Alleen al voor het mooi zou je hem aan je wannahave lijstje toe willen voegen. De ijsvormpjes zullen denk ik bij zoonlief wel in smaak vallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven