Koptelefoon kind gezocht: heeft mama ook rust in de vakantie

Thuis werken; ik vind het heerlijk. Je plant je eigen pauzes in en kan werken wanneer je wilt. Even naar de supermarkt of een ziek kind van school halen is geen probleem. En als de kids vrij zijn, is mama ook altijd thuis. Natuurlijk vraagt het om een stukje zelfdiscipline, want afleiding zit in een klein hoekje 😉 . Nu kan ik de verleiding van zonnestralen of andere ontspanning best weerstaan (meestal)… Het is afleiding van een andere soort die mijn thuis werken tot een ware uitdaging maakte. En dat was zoonlief, achter de pc. Dat hij met vriendjes aan de andere kant van het land skypet vind ik super. Dat ik ieder woord kan volgen terwijl ik nog 3 artikelen moet schrijven is toch minder! En dan heb ik het nog niet eens over de games die hij speelt, waardoor het soms klinkt alsof de 3e Wereldoorlog in mijn kantoor wordt uitgevochten. Na een aantal keer zuchten: “Draag nou eens een koptelefoon kind…” zet meneer schoorvoetend zijn hoofdtelefoon op. En hoor ik nog alles.

koptelefoon kind

Koptelefoon kind gezocht!

Het wordt tijd voor een goede hoofdtelefoon voor onze jongen. Eentje die het gevoelige kinderoor beschermt (en laten we mijn gevoelige moederoren niet vergeten!). Laat JVC nu net een speciale lijn koptelefoons voor kinderen hebben uitgebracht…

Vol goede moed neem ik de modelletjes door, en zelfs zoonlief wordt wel enthousiast. Hij vindt de roze, rode en paarse variant niet zo stoer (ik wel, maar ik snap zijn punt), dus we gaan voor de blauw met gele versie. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik “Draag je koptelefoon kind” nooit meer hoef uit te brengen. En dit model zal hij hopelijk wel uit zichzelf dragen!

Koptelefoon kind: check 😉

Zodra het ding binnen is zet zoonlief hem in ieder geval graag meteen op. Hopelijk blijft dat zo 😉 . Het is een over-ear model, wat wil zeggen dat het hele oor bedekt wordt. Zachte kussentjes zorgen ervoor dat de koptelefoon uren lang lekker blijft zitten. Niet dat onze jongen hem zo lang zal mogen dragen 😉 . Hoewel dat voor zijn gehoor niet eens kwaad zou kunnen. De JVC Koptelefoon kind is namelijk begrensd, waardoor het volume nooit boven de 85 decibel uitkomt, de vastgestelde grens voor kids. En daar genieten papa en mama ook weer van mee. Of eigenlijk, juist niet, voor de verandering. De koptelefoons zijn al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. En ook ideaal op vakantie, want de reis naar Spanje duurt al lang genoeg zonder ruzie over welke muziek er geluisterd moet worden… dus dochter kijkt haar dvd-tje gewoon lekker zelluf 😉 .

koptelefoon kind auto

Winnen?

Wij mogen van JVC 4 maar liefst 4 Tiny Phones weggeven! Het is de blauw met gele variant die onze Luc ook heeft gekregen. Met de bijgeleverde stickers kan je mini-me hem personaliseren. Wat je moet doen om te winnen? Wij zijn heel benieuwd naar wat voor herrie jullie kids produceren (en die jij niet meer aan kan horen 😉 ). Laat het ons weten in een reactie hieronder en deel dit bericht via de social media hieronder. Wie weet win jij een heerlijk rustige zomer! Of in ieder geval, een hele hippe koptelefoon… de rest moet je helaas zelf doen 😉 .

De actie duurt tot 23 Augustus 2016

 

koptelefoon kind
Advertisement

52 gedachten over “Koptelefoon kind gezocht: heeft mama ook rust in de vakantie”

 1. Mijn meisje luisterd naar muziek, filmpjes en andere dingen. K3 is favoriet! Ze zingt ze zelf en doet zelfs hele uitvoeringen met dansjes. De koptelefoon zou heel fijn zijn aangezien we binnenkort op vakantie gaan.

 2. erg leuk voor de kinderen muziek luisteren en verhaaltjes zonder dat wij ze ook hoeven te horen en de kinderen niet onze muziek hoeven luisteren

 3. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, hij luistert het liefst de hele dag naar muziek, deze koptelefoon zou geweldig voor hem zijn, ik doe graag voor hem mee.

 4. Games, youtube filmpjes, onvermijdelijk meezingen met idd “let it go”. In alle opzichten deze koptelefoon een uitkomst

 5. Mijn stiefdochtertje luistert nogal graag muziek en niet altijd op de meest gelukkige momenten… Zou goed uitkomen om het op deze manier op te lossen

 6. Het geluid van youtube filmpjes dag in dag uit… verslaafd dat ze er aan is.. Nou is dat niet z’n ramp maar wel het geluid dus zou super zijn deze te mogen geven om het probleem op te lossen

 7. .. als de kleinkinderen logeren moet ik goedvinden dat zij op de PC games spelen, doen ze thuis immers ook.. Vooral bij de herrie van de Battle games raak ik gefrustreerd.. een koptelefoon is dan de uitkomst.. Ben benieuwd

 8. De kids uit mijn klas mogen per dag 10 min een educatief spel spelen. Alleen kunnen ze nog niet lezen en wordt alles door geluidjes duidelijk. Graag die koptelefoon dus!

 9. uuuuhhh…. welke herrie onze kinderen produceren? Onze oudste (Bas van 7) heeft kenmerken van ADHD en autisme… hij is behoorlijk aanwezig; “KIJK EEN VLIEGTUIG!!!” en vooral het enorme gereageer op zijn broertje Luc (van 5): “LUUUUUUC HOU OP!” en Luc die daar dan alleen maar op reageert door op een bepaalde manier op hem te reageren en het cirkeltje is weer rond: LUUUUUUUUUUC NOUUUUUU HOU OOOOOOOOOOOOOOP!”…. zucht…..
  Het werkt voor hem heel goed om naar zijn kamertje te gaan en even rustig gaat kleuren, knutselen op met de lego gaat spelen. Het liefst met de muziek aan van One Direction, dit CD’tje heeft hij van een vriendje gekregen omdat hij daar zelf zo fan van is… en hij heeft er nu een mede-fan bij ;-).

 10. Mijn dochter speel de hele dag haar paardenspel op de pc met keiharde muziek en ze luister er vaak muziek op zo mooie koptelefoon zou zeer welkom zijn aangezien ik nog een dochtertje van 3 maanden erbij heb en deze ook lekker wil doorslapen zonder die herrie. Tuurlijk heb ik deze actie gedeeld op Facebook. Nu maar hopen dat de we deze mooie koptelefoon mogen winnen voor haar.

 11. Avatar foto
  Ilse Koppenhol

  Oefenen voor streetdance ppppffff wordt gek van steeds dezelfde nummers 😉 en de oudste kijkt de hele dag YouTube vloggers

 12. Avatar foto
  Anita te Gussinklo

  Games & You Tube filmpjes zijn hier bij zoon lief favoriet.
  Sinds kort heeft hij ook weer zijn DS ontdekt.
  Ik waag graag een kansje.

 13. Avatar foto
  Marijke Kikkert

  Ja boehoehoehoe wat al eerder genoemd is!
  ‘Baby finger, baby finger, where are you? Here I am, here I am, how do you do……
  VRE-SE-LIJK die filmpjes op YouTube! En wat je er ook aan doet… andere filmpjes bekijken, de geschiedenis wissen, werkelijk niets helpt!
  Even andere leuke Nederlandse filmpjes opzetten maar helaas is dat weer van korte duur. Ze weet ze elke keer weer feilloos te vinden. krankjorum wordt je er van!
  Zo’n koptelefoon zou een goede oplossing zijn!

 14. Avatar foto
  Manon van Leijenhorst

  Oooeeee ze heeft net een boombox gekregen van opa en oma en K3 gamt nu dagelijks door het huis. Graag een koptelefoon voor onze 4 jarige spruit. Al hoewel ik dan waarschijnlijk naar gezang zonder de muziek zit te luisteren ?

 15. Een koptelefoon… dat ik dat zelf niet eerder heb bedacht! Sounds like heaven! Onze dochter (bijna 4) mag af en toe op haar tablet spelen en is er al erg handig mee. Van het volume weet ze al goed hoe die harder kan 😉
  Vaak blijven echter verschillende apps door elkaar heen actief, waardoor je een Woezel en Pip liedje door de Zappelin geluidjes en Bumba feestelijkheden heen hoort.
  Dat is mij soms toch iets tè feestelijk 🙂 Zo’n mooie Tiny Phones zal hier dus zeer gewaardeerd worden!

 16. Avatar foto
  Sandra Benedick

  Mijn tweeling dochter Evalynn huilt nooit, ze schreeuwt!
  Stel je voor je brengt je meiden naar bedje en Eva lief is er niet mee eens…
  Je zou denken dat is normaal voor een meisje van 2,5 jaar, maar hier stond de kinderbescherming al voor de deur!
  Dus ja, als een koptelefoon helpt voor mijn zoon van bijna 7 jaar dat zou mooi zijn
  Die moet na de vakantie weer naar school

 17. Misschien voor de mama’s van de jongere kinderen heel bekend:
  ‘Baby finger, baby finger, where are you? Here I am, here I am, how do you do……
  Aaargghhh!!! Kan dat liedjes echt niet meer horen… Maar wat je ook opzoekt op YouTube, op een of andere manier leiden alle filmpjes op magische wijze naar dit liedje. Kinderen vinden het in ieder geval geweldig ?

 18. Mijn zoon luistert graag naar popmuziek.. Leuk zou je denken maar hij luistert ze of half en zapt door of bij zet ze op repeat ? Ook kijkt hij graag naar films welke hij weer doorspoelt of stukjes terugspoelt en over home video’s maar niet te spreken, sommige stukjes worden ook eindeloos herhaald.

  Hij heeft uiteraard al verschillende koptelefoons geprobeerd, er zijn er al 3 gesneuveld (slechte kwaliteit) en hij draagt ze niet graag omdat ze niet lekker zitten bij zijn oren omdat hij brildragend is. Het zou dus heeeel leuk zijn om deze koptelefoon van JVC te winnen.

 19. Hahaha nou ik denk zoals de meeste papa’s en mama’s Let it Go en het hele arsenaal van K3. Dit jaar voor het eerst een koptelefoon mee in de auto op vakantie en dat was ideaal! We hadden ook wat luisterboeken op de iPod gezet, dus veel luisterplezier gehad

 20. onze jongste zoon van acht, draait vanaf 6.30 uur in de ochtend is zodra hij wakker is altijd een muziekje, hij doet zijn ‘huiswerk’ leren met muziek op, hij draait het liefst altijd een muziekje, behalve als hij voetbalt.. dus ik doe graag mee!

 21. Avatar foto
  maddy van houtum

  Tess luistert al het hele jaar Sinterklaas liedjes, elke dag weer opnieuw het paard is zoek, het paard is zoek en zie ginds komt de stoomboot ?. Ik kan het niet meer aanhoren! Met deze gave koptelefoon verdwijnt de muziek voor mij, echt ideaal ??

 22. Onze dames zijn zelden stil. Nogal eens komt de K3-dansmat uit de kast, gepaard met een hoop ‘gezang’… Als dat weer even uit de gratie is, wordt de Frozen-cd weer van stal gehaald, immers je kan zo lekker uithalen bij ‘Let it go’ (zucht??). Verder wonen we hier in een kinderrijke buurt en is het hier een zoete inval van buurkinderen die ook een hoop herrie produceren. Volgens mij kan IK deze koptelefoon nog het beste voor mezelf gebruiken, even helemaal ZEN en wat me-time! ??

 23. Net terug van een heerlijk vakantie met de cd van de animatie! Dus wij horen alle standaard camping songs met als klap op de vuurpijl het liedje chocolade waar je bij hoort te gillen! Broer zit op de iPad kan zijn spel niet meer horen, wat een ramp!

 24. Hier gaat het meestal als volgt:

  Senne (bijna 6) doet een spelletje op de tablet naast ons op de bank, papa kan de tv niet meer horen dus zet de tv harder, Senne kan zijn filmpje of spelletje niet meer horen en zet de tablet harder. Er wordt wat gemopperd door beide 😉 maar de conclusie is dat ik (mama) doof wordt van beide! Hij gebruikt weleens een koptelefoon van ons maar dat is het toch niet. Veel te groot en ook totaal niet praktisch. Deze zou dus echt IDEAAL zijn…wij de rust en hij zijn eigen wereldje en rust. Idd ook super voor onderweg…ieder zijn eigen favoriete muziek of een filmpje kijken onderweg. Verder gaat mijn kleine kanjer zingend en dansend door het leven, alleen is zijn muziek keuze uiteraard anders dan de onze haha, met deze super gave koptelefoon hebben we dat probleem ook gelijk getackeld!

  Heel graag waag ik een kansje op zo’n geweldig exemplaar!! Super handig!

 25. Heel graag voor Evy! Youtube fan numero uno en dan vooral van filmpjes waarin kinderen in Monkeytown-achtige zalen aan het spelen zijn (voor mij als moeder nog schreeuweriger dan fysiek in Monkeytown zijn). Daarnaast ben ik de filmpjes van pratende honden ook een beetje beu haha.

 26. Wat een mooie actie! Wij hebben ook al aardig wat koptelefoons uitgeprobeerd, of het irriteerd op haar oor of ik hoor het geluid al vrij snel mee. Op een gegeven moment kan ik geen hupsakee meer horen! Ze kijkt ook vaak Netflix en andere kinderfilmpjes en die hebben altijd van die drukke stemmen en geluiden. Een goede winnen is erg welkom, dan kan papa zijn eigen film kijken en mama een boek lezen of achter de naaimachine kruipen. Achter de iPad ed is niet voor niks een rust moment 😉 of dat voor kind of mama is haha tja toch ook voor mama heel erg nodig!!

 27. Avatar foto
  Vanessa Raffaela Sibma

  Mijn zoontje luistert elke dag (ja, elke dag!) naar zijn kerstcd. Is hij dol op. Wij minder…… Deze koptelefoon klinkt als onze redding!

 28. Na drie weken zomervakantie is mijn lawaai grens ook ver overschreden! Zeker op een regendag zoals gisteren. Alle kids thuis. De een heeft de tv aan, de volgende zet een cd op met Nijntje op volume 20. Een is juf aan het spelen voor een klas met kinderen die ook al niet zo geod luisteren! Pffft ondertussen zit de oudste op de computer, nou daar komt op dit moment nog de minster herrie uit. Ik zou echt wel zo’n hoofdtelefoon kunnen gebruiken. Al verschillende ooties geprobeerd met oortjes maar die blijven bij kids niet zitten!

 29. Haha 3 kids en idd ook een thuiswerkende moeder. Grote bank waar ze het liefs de hele dag filmpjes, muziek en spellentjes willen spelen op hun digitale wereld. Dit geluid moet dan graag zo staan dat ze dat van een ander niet horen! En mama die mag ondertussen agent spelen en proberen te werken.
  Hier ook al meerdere koptelefoons versleten. Het vinden van een juiste ( die niet te hard kan) die ze ophouden is lastig.
  Deze ziet er top uit. Ik ga duimen

 30. Wat een vrolijke kleuren! Zou deze graag winnen voor mijn jongste zoontje die gek is op muziek en dansen. De oudste daar in tegen houd helemaal niet van (harde) muziek en heeft het liefst rust en stilte. Dit zou echt de ideale oplossing zijn en weet zeker dan de jongste zo’n vrolijke kleurrijke koptelefoon graag zal dragen 🙂

 31. Avatar foto
  Madelon Brouwer

  Mijn dochtertje kijkt het liefst het hele jaar door sinterklaasliedjes op youtube….dus dan weet je het wel haha hier is die koptelefoon erg gewenst.

 32. Dat is precies wat we nodig hebben. Mijn zoons spelen piano. Niet eens zo slecht, maar (helaas) het liefste ’s ochtends vroeg en dan zo hard mogelijk. Omdat het een e-piano is kan er een koptelefoon op worden aangesloten en deze lijkt me perfect ❤❤❤

 33. Avatar foto
  Ingrid Dijk-Hopster

  Mijn reactie kan bestaan uit 1 woord en dat is POKEMON iedere ouder zal onmiddelijk snappen dat als ik nog 1x weer moet horen team rocket is sneller dan het licht dus geef je over en zwicht ik niet voor de gevolgen in kan staan ?

 34. Avatar foto
  Marielle van der Veer

  Gave actie heb je weer.
  Ik doe graag mee voor onze Sven zodat als hij thuis is ongestoord zijn spelletjes zoals monstertruck en vele andere kan spelen op de computer zonder zijn zus en ons daar mee lastig te vallen.
  Ik ga duimen.
  Fijn weekend.
  Gr Marielle

 35. Avatar foto
  Danielle Koekenbier

  Ohhhh daar word ik blij van…het lachen van mijn dochter om de youtubers kan ik wel waarderen maar de flauwe grappen van ze niet zo en de app voor het nazingen van liedjes is ook leuk maar die filmpjes van al die kinderen ?. Een koptelefoon die ook nog in de lievelings kleuren van Jaidy is zo meer dan welkom zijn?

 36. Avatar foto
  Samantha de weerd

  Haha zo herkenbaar. Mijn dochtertje kijkt graag filmpjes op de computer s’avonds. Helaas voor haar heb ik er dan al een dag werken opzitten en trekt die herrie me niet zo 😉 ze had een koptelefoon maar ons hondje heeft het snoertje kapot gebeten, dus die werkt niet meer. Heb nu een compromis gesloten dat zij na het eten even wacht totdat het journaal is geweest en dan op de computer mag. Dat werkt ook niet zo goed want 10 min je mond houden is ook best lastig op die leeftijd haha. Doe dus graag mee om deze leuke koptelefoon voor haar te winnen! Dan kan zij lekker haar filmpje en liedjes kijken en heb ik even rust 😉

 37. Avatar foto
  elisabeth maria martina

  ideaal voor mijn kleindochter en ook nog eens haar favoriete kleur blauw, wauw
  benthe gaat echt uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 38. Met twee dames van 6 en 4, die wel van harde muziek houden, en een baby-boy van 4 maanden, die ook genoeg geluid kan produceren, is er genoeg herrie in huis zodat ik denk ik jaloers wordt op zo’n gave koptelefoon! Wil er zelf wel eentje ?

 39. Oh, heel graag! Mijn kids zijn nog te jong voor computerspelletjes, maar filmpjes daarentegen… De meeste Brandweerman Sam filmpjes kan ik herkennen aan het geluid (zo van, ooooh, is dat die Klaas!). Koptelefoons, vooral voor achterin de auto, zouden heel welkom zijn.. Dan schaf ik zelf de tweede erbij aan, haha

 40. Wauw, dit lijkt mij wel wat! Onze zoon is dagelijks rond 6u (!!) wakker en gaat dan na 06.30u met de iPad naast mij liggen. En ik wil graag nog even slapen, wat dus moeilijk gaat door de leuke iPad geluiden! 🙁

 41. Super leuk! Ik zou graag willen winnen voor mijn nichtje.. Ze houdt erg van muziek en dansen en zo kan ze haar eigen silent disco creeëren hihi.. Mijn dochter is pas 6 maanden, maar kan ook ongelofelijk veel geluid maken.. Ze is haar stem aan het ontdekken schreeuwt dan heeeeel hard ?

 42. Avatar foto
  claudia wouters

  Onze jesse word rustig van muziek. . Het is een beetje zijn uitlaatklep als hij Door zijn zware adhd weer eens overprikkeld is. . Wat hij luister varieert maar hij houd van nederlandstalig en dan divers van Marco borsato tot jan smit Gers pardoes etc … Hij had een koptelefoon maar die is helaas kapot dus we gaan duimen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven