Korting op Noa-Noa & FRINN bij SophiesStyle

Voor de eigentijdse mams at work wordt het leven elk jaar leuker! Wij mams zijn sterke, interessante vrouwen met een fiere kijk op het leven. ‘t Is waar, je lichaam verandert maar ‘be your age’ is het devies. Mams at work nemen het leven op hún voorwaarden.

FRINN
Webwinkel SophiesStyle.nl is er voor die eigentijdse mams! Met moderne kleding die lekker zit en ook nog eens betaalbaar is. Kijk maar eens naar de nieuwe omslagvestjes van FRINN in zeven zomerse kleuren! Grof gebreid. Draag het als bolero, of losjes geknoopt. Door de elasticiteit zijn de vestjes super comfortabel.

Noa Noa
Het Deense merk Noa Noa is speciaal voor moderne, sensuele vrouwen die zich laten inspireren door de Boheemse levensstijl. Noa Noa ontwerpt mode voor vrouwen die altijd nieuwsgierig blijven en een nieuwe kant van het leven willen ontdekken..

SophiesStyle actie: korting op FRINN & Noa Noa voor lezeressen van MamsAtWork

Het beste adres voor FRINN & Noa Noa is natuurlijk www.SophiesStyle.nl. En voor lezereressen van MamsAtWork nog eens extra aantrekkelijk: vermeld bij je bestelling de vouchercode MAMS en je ontvangt een extra korting.  Jouw korting bedraagt dan 15%!

Wees er snel bij, want de actieperiode loopt van 7 mei tot en met 28 mei.
Ga dus snel naar: www.SophiesStyle.nl

SophiesStyle heeft ook een winkel in de gezellige binnenstad van Alkmaar. Daar vind je alle items uit de FRINN en Noa Noa collecties en nog veel meer!

Boterstraat 24
1811 HP ALKMAAR
margae@sophiesstyle.nl

Sophies’ merken:

MYBESTJEANS – Boris Industries – Noa Noa – FRINN – Sentido – C’arla du Nord – Lollies Laundry – O-Belgium-Collection

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven