Kreadoe; een bezoekje aan deze DIY beurs mag niet ontbreken

Wie van jullie is een creatieveling in hart en nieren en kent de KreaDoe beurs? Dit jaar is KreaDoe open van 31 oktober tot en met 4 November in de jaarbeurs in Utrecht. Ik ben er zelf nog niet eerder geweest maar dit jaar ben ik er zeker bij en ik kan bijna niet wachten! Ook al ben ik niet dagelijks aan het DIY en maak ik niet ieder weekend de meest prachtige creaties samen met de kinderen, dat wil nog niet zeggen dat ik er geen liefhebber van ben natuurlijk! Ik zal je vertellen waarom ik naar KreaDoe 2018 ga en met een beetje mazzel zie ik jou daar ook!

KreaDoe beurs
Credits foto: jaarbeurs

KreaDoe beurs, creatief op veel manieren

Een paar jaar geleden leerde ik nog van mijn vrienden dat creativiteit zich op veel manieren kan uiten. Zelf had ik er nooit bij stilgestaan, maar mijn vrienden zien mij als de meest creatieve van het hele stel. Ik heb creativiteit altijd gezien als iets met je handen maken, zoals ook bij KreaDoe. En terwijl ik altijd denk dat ik dus helemaal niet zo creatief ben vinden zij dat ik juist laat zien dat ik enorm creatief ben. Als blogger bijvoorbeeld, met schrijven. Of door het maken van websites. Door te ondernemen. Volgens hun allemaal vormen van creativiteit.

Op de KreaDoe beurs vind je ook allerlei vormen van creativiteit, maar dan van de eerste soort. Om versteld van te staan!

kreadoe jaarbeurs
Credits foto: jaarbeurs

Wat is er op de beurs van KreaDoe 2018 te doen?

Op KreaDoe kan je je volop laten inspireren. Je kan er naar hartelust shoppen én heel veel leuke workshops volgen. Er zijn verschillende zones en pleinen ingericht waar bepaalde activiteiten centraal staan, zoals:

 • Cupcake theater
 • Goedgemutst breitheater
 • Mama maakt
 • Kinderpuzzeltocht
 • Kidsplein
 • Inspiratiezone
 • Hobbyplein
 • Bloggersspot
 • Allerlei workshops
 • en nog veel meer…

Alles wat je op de KreaDoe beurs kan zien en doen, daar vind je uiteraard bij hun op de website meer informatie over. Voor wat betreft het kidsplein… dat is vooral op zondag met éxtra activiteiten een feestje.

De Bloggersspot op KreaDoe

Hierboven gaf ik al aan dat ik dit jaar zeker van de partij ben. Niet alleen om op de beurs zelf rond te snuffelen, maar ik ben ook ’te bezichtigen’ op de bloggersspot 😉 . Als ik dit zo zeg dan voel ik tegelijkertijd het schaamrood op mijn kaken verschijnen. Alsof het zo bijzonder is om mij daar te ontmoeten, haha. Maar leuk is het wel. Tenminste… anders gezegd…. ik zou het zeker leuk vinden om jullie daar te ontmoeten! Dus ga jij naar de KreaDoe beurs en kom je op donderdag 1 november? Kom zeker even naar de bloggersspot om een praatje te maken.

KreaDoe
Credits foto: jaarbeurs

Mijn favoriete KreaDoe momentje

Wat ik het aller-, aller-, allerleukste vind als het om creativiteit gaat? Bulletjournalling en handletteren. Ook dat doe ik veel te weinig, maar ik vind het zo leuk om te doen. Vooralsnog gebruik ik mijn bulletjournal meer zakelijk dan dat ik er mooie dingen in maak, maar zo nu en dan ga ik los. Ik hoop trouwens na de KreaDoe beurs weer helemaal in mijn creatieve ritme te komen. Ik ga een aantal workshops volgen en probeer daarmee zoveel inspiratie op te snuiven dat ik er weer tegenaan kan.

KreaDoe 2018

Winactie KreaDoe beurs 2018

Wil jij ook graag naar de KreaDoe beurs toe? Doe dan mee aan onze winactie, ik mag namelijk 3×2 vrijkaartjes weggeven! Graag hoor ik van jou -in een reactie onder dit blog- welke vorm van creativiteit én welke workshop jouw favoriet zijn. Wie weet word jij er wel uitgepikt voor vrijkaartjes van KreaDoe! De winactie loopt tot 30 oktober 2018.

En mocht je al kaartjes hebben, of ze nog kopen… kom je dan op donderdag? Vind ik gezellig!

12 gedachten over “Kreadoe; een bezoekje aan deze DIY beurs mag niet ontbreken”

 1. Mijn favoriete creatieve bezigheden zijn haken en handlettering. Wat mij dan weer leuk lijkt als workshop op de kreadoe-iets heel anders- is bonbons maken, heerlijk! Zou super leuk zijn om kaartjes te winnen 🙂

 2. Avatar foto
  Patricia Paling

  Dat zou echt super zijn!!! ? Nog nooit geweest, maar lijkt mij zo geweldig. Ik ben eigenlijk nu pas mijn creatieve kant aan het ontdekken. ? Sinds juni maar ik luiertaarten. Super leuk om te doen en dat “smaakt naar meer”. Zou graag veel meer zelf willen maken. De workshop koekjes decoreren zou ik heel graag willen volgen. Maar heel benieuwd naar nog veel meer op de KreaDoe…mama maakt, technieken van de plotter, cupcake eenhoorn en en en… ???

 3. Avatar foto
  Stefanie staupe - Verschoor

  Al zeker meer dan 7 jaar geleden dat ik jaarlijks op de kreadoe kwam. Na een lange tijd niet meer geknutseld te hebben, heb ik het laatste jaar weer het virus weer te pakken. En het leuke is, mijn dochter ook. Wat zou het leuk zijn om samen deze fantastische beurs te mogen bezoeken.

  Haar interesse zal denk ik met name uit gaan naar het kidsplein. Ik ben wel geïnteresseerd in handlettering en slagletterarmbanden. Maar ook zeer benieuwd wat voor met leuke dingen ik tegen kom.

 4. Ik naai, haak, weef, macramé en heb 2 dagen geleden mijn eerste broddellapje gebreid… Met garen lukt het me dus wel, maar ik zou graag ook eens iets anders leren. Stippen bijvoorbeeld (ik ben normaal niet van dat gepriegel) of werken met slagletters, of toch handletteren…?

 5. Avatar foto
  Ramona Hermans

  Ccreativiteiten genoeg in huis:
  Heerlijk knutselen met de kinderen, maar dan die we allemaal kennen, knippen, plakken, verven.

  En de workshop knutselen met ducktape wekt zeker mijn interesse! ?
  Ik ken het nl niet.

  Hopelijk tot ziens op de beurs!

 6. Sinterklaaslrans,.hoor wie klopt daar…
  Helemaal leuk.om dat same met mijn oudste dochter te doen!

  Zelf.frubel.ik heel.wat af… haken, kaarten maken, taarten en cupcakes. Stilzitte kan ik niet. Mn dochters zijn net zo vrea als.ik. echt een.leuk uitje de crea doe!

 7. Wat een leuke win actie, hier doe ik graag aan mee.
  Ik wil mijn dochter van 11 verrassen met vrijkaartjes. We gaan dan zeker de workshop cupcakes volgen maar ook de handlettering. Elke keer tekent zij weer wat moois de ramen van mijn kleuterklas. Leuk voor mijn kleuters en voor mij. Deze beurs is echt wat voor haar!

 8. Avatar foto
  Jolanda Jonker

  Goedenavond wat een gave actie weer, ik doe graag mee en kom gezellig met mijn zusje!?
  Aan welke workshop we willen deelnemen weet ik nog niet want ik hou van breien en haken en mijn zusje van knutselen, we laten ons verrassen aan al dat mooi’s die wij tegen komen! Veel plezier op de beurs!?

 9. Wat een leuke actie, ik zou heel graag eens een kijkje nemen op deze beurs. Ik vind mijn rust achter de naaimachine, even ontspannen en ondertussen wat leuks maken meestal voor mijn meiden. Als workshop zou ik dan ook graag de workshop maak je eigen knuffel volgen, om de restjes van de stofjes op te maken en iets bijpassend te maken bij de leuke outfit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven