Ik ben een beetje hebberig geworden van de KreaDoe beurs

Gisteren zat ik op KreaDoe, op de bloggerspot. Dat was leuk, maar wat vooral héél erg leuk was, was KreaDoe zelf! Waarom ik nooit eerder op die beurs ben geweest, dat is me een raadsel. Ik heb genoten bij het rondsnuffelen tussen al diy producten en mijn hart opgehaald tijdens de workshop Memory Keeping. Ga jij naar KreaDoe? Neem dan mijn tips even mee!

KreaDoe 2018
Goeie foto, waar zijn mijn wallen gebleven? Misschien stiekem een filter wat ik niet in de gaten had?

Tips voor een bezoek aan KreaDoe

Ik wil een jee aantal tips geven voor als je een bezoek brengt aan KreaDoe. Puur ter informatie, doe ermee wat je wilt 😉 .

KreaDoe Memory Keeping
Fotocredits: Pauline van Pienderz

1. Workshop Memory Keeping op de KreaDoe beurs

Tijdens mijn dagje KreaDoe mocht ik me wentelen in het papier. En dat komt goed uit want daar heb ik een bepaalde liefde voor. Liefde voor papier en bullet journalling.

Dit keer heb ik kennis gemaakt met Memory Keeping. Ooit van gehoord? Ik nog niet, maar het is me toch leuk! Ik zal er binnenkort eens uitgebreider op in gaan, maar het is een fantastische manier om herinneringen vast te leggen. Dacht jij dat het maken van een foto album veel werk was? Maak dan je borst maar nat, want met Memory Keeping ben je nog wel wat langer bezig. Zeker als je dit nog nooit gedaan hebt. Maar het resultaat mag er zijn! Ik heb de workshop overigens niet met een foto gedaan (wat de meeste doen), maar mijn visitekaartje gebruikt. Hoe vind je het geworden?

ps… als ik geweten had dat er een foto gemaakt werd dan had ik wel wat vriendelijker gekeken, maar ik was zo gefocused!

kreadoe workshop Memory keeping

Ik heb er zelf van genoten en mijn innerlijke creativiteit heeft weer een boost gekregen op de KreaDoe 2018 beurs.

2. Neem voldoende geld mee!

Ik kan eigenlijk maar één goed advies geven. Zie KreaDoe écht als een dag voor jezelf. Een heerlijk dagje weg voor jouw hobby. En een hobby mag zo nu en dan best geld kosten, toch? Neem dus een goede portemonnee mee en zorg ervoor dat je wat geld gespaard hebt om uit te kunnen geven.

Er is zoveel leuks dat je jezelf gewoon wat moet gunnen op KreaDoe. Hieronder zie je mijn aankopen 😉 , ik heb me een beetje uitgeleefd.

aankopen Kreadoe beurs

3. Laat je man thuis

Een tip die je heel serieus moet nemen. Tenzij je man ook een hobby heeft waar hij zich hier aan kan laveren. Dan mag hij mee. En anders laat je dat blok aan je been thuis. Je moet in alle vrijheid kunnen snuffelen!

Cappuccino KreaDoe

4. De lekkerste koffie haal je hier

In de hal waar ook het cupcakeplein zit daar staat een barista met overheerlijke cappuccino. En bij een dagje uit hoort ook wat lekkers!

KreaDoe bloggers
Fotocredits: Merel van Lotuswritings

5. Neem een kijkje op de bloggersspot

Ik heb zelf niet zo heel veel mensen aan tafel gehad. Tijdens de lunch was het wel gezellig met wat bezoekers van KreaDoe aan onze tafel en uiteraard was het leuk om collegabloggers Merel en Linda te zien en kennis te maken met vlogster Paulina (check haar laatste filmpje met Halloween bloopers even, hilarisch!)

bloggerspot KreaDoe

KreaDoe 2018

Ik wil wel even voorop stellen dat ik niet alle stands van top tot teen bekeken heb. Daar was voor mij gewoonweg niet genoeg tijd voor en daar komt ook nog eens bij dat niet iedere hobby je op dezelfde manier aantrekt. Sterker nog… er zijn hobby’s waar ik helemaal niets mee heb 😉 . Maar dat is tegelijkertijd het mooie van deze beurs. Je hoeft niet bij alle stands te gaan kijken, maar het mag wel!

Ruim opgezette beurs

Wat me ook opviel is dat de beurs zo lekker ruim is opgezet. De paden tussen de stands zijn behoorlijk ruim en dat maakt het heerlijk slenteren en snuffelen tussen alle materialen om je creativiteit mee te stimuleren. Verder zijn (bijna) alle standhouders even vriendelijk, alhoewel ik er eentje tegen het lijf liep die ik niet zo aardig vond. Iets met een foto die ik niet had mogen maken, waarbij ik nog niet de kans kreeg om mijn excuses te maken omdat ik het bord (verboden foto te maken) niet had gezien. Betreffende naam en toenaam laat ik lekker buiten beschouwing.

Kaartverkoop KreaDoe

Online kosten de kaartjes van KreaDoe € 11,50 en aan de kassa betaal je € 13,00. Twijfel je? Niet doen! Ik vond het echt meer dan de moeite waard.

Verder wil ik jullie nog wat inspiratiefoto’s laten zien van KreaDoe.

cupkae theater KreaDoe

KreaDoe Mixed Media

workshop kreadoe

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven