Kritiek op Lieke van Lexmond; te snel aan het werk

Er was volop kritiek op Lieke van Lexmond omdat ze zo kort na de bevalling weer aan het werk was gegaan. En natuurlijk gaat die kritiek haar niet in de koude kleren zitten. Ze heeft er dan ook duidelijk op gereageerd in de media. ‘Laat mij met rust’, ‘ik ben een lieve moeder’, aldus van Lexmond.

Vier weken na de bevalling stond ze alweer ‘klaar’ om de opnames van Everybody Dance Now mee op te pakken. Wat sneller dan gepland omdat deze opnames door RTL naar voren waren geschoven. Zelf geeft Lieke van Lexmond aan dat ze gelukkig snel hersteld was na de bevalling waardoor dit op zich geen probleem was.

Zoontje Lieke van Lexmond te jong

Natuurlijk was haar zoontje nog heel jong en kon ze die niet zomaar 3 dagen aan een oppas overdragen. Ze had dan ook haar moeder, schoonmoeder en zus bereid gevonden om een handje te helpen èn kleine Vik kon gewoon mee naar het werk zodat de borstvoedingen geen probleem waren.

Nu was er op social media veel over te doen en heeft ze een lading kritiek over zich heen gekregen waar je u tegen zegt! Mijn stelling is altijd dat we elkaar (èn elkaars keuzes) moeten respecteren zolang daar anderen geen gevaar door lopen. Ik zou er dan ook zelf niet op gekomen zijn om hier ‘iets van te vinden’ in de verkeerde zin van het woord. Maar blijkbaar zijn er een hoop anderen die daar wel hun mening over willen geven.

MamsatWork is stiekem wel een beetje benieuwd wat haar lezeressen nu vinden van het snel weer aan het werk gaan na je bevalling. Wil jij je mening delen? We horen het graag van je!

 

1 gedachte over “Kritiek op Lieke van Lexmond; te snel aan het werk”

  1. Ik had gewild dat ik weer zo snel aan het werk kon, had het wel gehad met thuis zitten. Maar ik ‘moest’ mijn zwangerschapsverlof uitzitten dus moest echt geduld hebben.

    Verder: het is aan haar. Iemand is geen slechte moeder omdat ze werkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven