Minder rimpels, een stralende huid én meer energie binnen 30 dagen

Wist je dat je huid veel zegt over je gezondheid? Ik merk dat ik de laatste jaren meer moeite moet doen om mijn huid beter op peil te houden. Want rimpels kunnen wel minder worden, maar je moet er wel wat voor doen.

Zo ben ik altijd wel op zoek naar supplementen die mijn gezondheid ondersteunen en bijdragen aan een stralende uitstraling. Uiteraard bovenop de zaken die toch al nodig zijn om een gezonde huid te krijgen.

Vitamines.com heeft bijvoorbeeld de Glow Bundle uitgebracht. Om een stralende huid te verkrijgen, rimpels minder te laten worden en ook nog méér energie te krijgen binnen 30 dagen. Wie wil dat nu niet?

En die Glow Challenge beauty bundle kan je met de code glow nu met € 25,00 korting ontvangen voor slechts €174,95.

met deze tips kunnen rimpels minder worden

Je rimpels kunnen minder worden en je huid stralender

De Glow Bundle is een samengesteld product dat op een aantal manieren de gezondheid van je huid van binnenuit een boost geeft, waardoor je rimpels minder kunnen worden.

De Glow Bundle samengevat

Vitamines.com heeft een Glow Bundle samengesteld die de essentiële vitamines, mineralen, collageen en proteïne bevat om je zowel van binnen als buiten beter te laten voelen.

De bundle is rijk gevuld met supplementen die bijdragen aan een stralende huid, minder kraaienpootjes, sterkere nagels én meer energie. Bestel de Glow Bundle t.w.v. €199,95 direct met €25 korting via de code: glow. Je ontvangt nu bij bestelling ook het gratis e-book Glow Challenge.

Koop de Glow Bundle hier.

minder rimpels door vitamines

Inhoud van de bundle om rimpels te verminderen en je huid te laten stralen

Heb jij een vaste huidverzorgingsroutine? Vanaf een bepaalde leeftijd zul je naast goede verzorgingsproducten een tandje bij moeten zetten. En ja, extra water drinken helpt, maar alleen met water ga je het niet redden.

Daarom is de Glow Challenge in het leven geroepen, om naast huidverzorgingsproducten van binnenuit extra ondersteuning te bieden zodat je rimpels minder diep kunnen worden en je huid stralender en gezonder wordt.

Voeding speelt een belangrijke rol in hoe huid, nagels en haar eruit zien. Maar uit voeding alleen halen we niet alle voedingstoffen die je huid nodig heeft.

Veel vrouwen slikken daarom vitamines en supplementen om alle voedingstoffen voldoende binnen te krijgen. Daarnaast zijn er ook voedingssupplementen die specifiek gericht zijn op schoonheid, en hiervoor is de Glow Bundle in het leven geroepen. So let’s start to glow!

1. Herbolist Beauty Blend – €34.95

Collageen is één van de populairste schoonheidssupplementen van dit moment. Het staat bekend om de anti-aging werking (waardoor rimpels minder kunnen worden) en draagt bij aan een soepele huid en sterkere nagels.

Je moet collageen wel dagelijks innemen voor het beste resultaat. Dit kan gewoon al tijdens de start van de dag door een scoop in je koffie of ontbijt te verwerken. Herbolist Beauty Blend bevat naast collageen ook de toevoeging hyaluronzuur.

Dit zorgt voor een betere vochtopname en geeft je huid een gezonde, stevige uitstraling.

2. Herbolist proteïne poeder chocolade – €34.95

De Glow Challenge staat ook stil bij beweging. Bij sport wordt het herstel en de aanmaak van de spieren vaak vergeten. Daarom bevat de Glow Bundle ook proteïne. Een chocoladesmaak die niet overheersend is, maar juist een lekkere toevoeging aan je shake.

3. Herbolist proteïne poeder vanille – €34.95

Dezelfde spiervoordelen, maar met een ander smaakje! Verandering van spijs doet eten, zeiden onze oma’s al. Om niet elke dag dezelfde shake te hoeven drinken, is er ook een vanille variant aan de Glow Bundle toegevoegd. Mijn persoonlijke favoriet!

4. 10 x Herbolist proteine sachet banaan – €19.95

Ben je vaak onderweg? Geen reden om de 30 dagen challenge niet te voltooien, de sachets gevuld met proteïne kan je overal in je tas naartoe meenemen. Hello proteïne shake!

5. Daily Co Vitamine C 1000 – €13.95

Collageen poeder heeft een snellere en betere werking in combinatie met vitamine C. Vitamine C van Daily Co mag dan ook niet ontbreken in de Glow Bundle.

Daily Co helpt jou naast het behoud van een gezonde huid en vermindering van rimpels ook met ondersteuning van de weerstand.

6. Daily Co – Vitamine D 25 mcg – €9.95

Voel jij je tijdens de wintermaanden vaker somber of ervaar je vermoeidheidsklachten? Vooral tijdens deze periode van het jaar ligt een vitamine D tekort snel op de loer.

Boost jouw gezondheid met een dagelijkse inname van vitamine D! Daarnaast ondersteunt het ook de werking van het immuunsysteem en is het een belangrijke vitamine voor de instandhouding van de botten.

7. Daily Co – Magnesium citraat 200 mg – €15.95

Veel vrouwen kunnen wel wat extra selfcare gebruiken. Selfcare speelt een belangrijke rol binnen de glow challenge. Magnesium is hier een mooie aanvulling op, het staat bekend als hét ‘anti-stress mineraal’ en helpt je tot rust te komen.

Minder stress laat je natuurlijk meer stralen, waardoor ook magnesium zeker niet in je dagelijkse routine mag ontbreken.

8. Daily Co – Vitamine B-12 1000 mcg – €14.95

Vitamine B12 staat bekend als de hofleverancier voor extra energie. Daarnaast is het belangrijk voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn nodig om de zuurstof in je bloed te vervoeren. Ook heeft vitamine B12 invloed op een gezonde werking van het zenuwstelsel.

9. Daily Co – Visolie omega 3 – €19.95

Omega 3 heeft invloed op een goede gemoedstoestand, het is zelfs zo belangrijk dat het een depressie kan helpen voorkomen, bleek uit een onderzoek in 2017. Daarnaast is het belangrijk voor je hart, bloedvaten, ogen, ons afweersysteem en een optimale werking van de hersenen.

Kunnen je rimpels minder worden na de Glow Challenge?

30 dagen later: wat kan je verwachten?

Het bijbehorende e-book staat boordevol praktische tips, waar je veel van kan leren en ook veel aan hebt na afloop van de challenge. De challenge biedt je bewustwording in dagelijkse gewoonten, selfcare en het dagelijks innemen van voedingssupplementen, met als resultaat een zichtbaar stralendere huid!

Dat je rimpels minder kunnen worden is een feit, maar hou er wel rekening mee dat je voor een blijvend resultaat ook gewoon goed op je gezondheid moet blijven letten.

Ik ben benieuwd of jij de 30 dagen Glow Challenge gaat proberen en wat het pakket met mooie beauty supplementen voor jou gaat doen.

Bestel nu de Glow Bundle t.w.v. €199.95 en ontvang €25 korting met de code: glow. Bij je bestelling ontvang je ook meteen het gratis e-book om de 30 dagen Glow Challange te starten. Heel veel succes! Je kunt de Glow Bundle hier kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven