Kurio tablets voor kinderen: veilig surfen voor junior internetgebruikers

Over schermgebruik hebben we hier al heel wat geschreven. Da’s ook niet zo gek, want tegenwoordig zijn we er een groot gedeelte van de dag mee bezig. Of we nu grote of nog wat kleinere mensen zijn. Hoeveel tijd besteedt jouw zoon of dochter dagelijks aan schermtijd? En in hoeverre weet je precies waar ze dan mee bezig zijn? Opvoeden is loslaten, maar zodra ze zich in de digitale wereld gaan begeven ga je liever voor veiligheid. De Kurio Tab Connect Studio 100 kan jullie daarmee op weg helpen.

Jouw kind veilig online met de Kurio Tab Connect Studio 100

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je kind in de digitale wereld beschermd is. Maak in ieder geval goede afspraken met je kinderen over internetgebruik! Wat ook kan helpen zijn de Kurio tablets speciaal voor kinderen. Daarover lees je hieronder meer. Alvast een leuke tip: bij de Kurio Tab Connect krijg je gratis de Studio 100 app. Reken maar dat je kinderen daar even zoet mee zullen zijn!

Kurio Tab Connect Studio 100 review

Review Kurio Tab Connect Studio 100

Ondanks dat de Kurio tablets vaak wat duurder zijn dan andere merken (zo ook de Tab Connect Studio 100), komen ze over het algemeen als beste uit de testen en de reviews, ook tijdens testen die de consumentenbond eerder al deed.

Ze hebben een fijn formaat (7 inch scherm), prettige en stevige beschermhoezen (roze en blauw) en een mooi scherm met handige bediening, ook voor kinderen. Met een speciale interface heb je als ouder voldoende mogelijkheden voor controle en veiligheid en toch is het eenvoudig instelbaar.

Met een eigen account kan je via het Kurio Genius Parental Controls-pictogram een ​​profiel voor je kinder-account aanmaken. In totaal zijn er 8 profielen toegestaan, wat voor de meeste gezinnen meer dan voldoende is.

Met het instellen van het profiel – en dus ook het instellen van de leeftijd- wordt er door het Genius algoritme bepaald welke apps er standaard beschikbaar zijn. Handig. Uiteraard kan je via app management ook alle apps zelf samenstellen, maar de basis zelf is al aardig compleet. Extra apps toevoegen en weghalen is in ieder geval geen probleem.

Je kan op de Kurio Tab Connect Studio 100 precies instellen van hoe laat tot hoe laat de tablet gebruikt kan worden. Uiteraard kan je dat per dag instellen en zo voor de weekenden eventueel een ander schema aanhouden dan voor doordeweeks.

Het filtersysteem van de Kurio tablet zorgt ervoor dat sites voor volwassenen uitgesloten worden op basis van bepaalde afbeeldingen, taalgebruik en social media.

Mocht je aan de apps die zo beschikbaar zijn niet voldoende hebben dan kan er in de Kidoz-app store gezocht worden naar extra apps. Apps waarin in-app aankopen geweerd worden, wel zo fijn dat je kind niet zomaar aankopen kan doen.

De accuduur is 4 tot 5 uur. Acceptabel, maar zou zeker beter kunnen in vergelijking tot andere tablets.

Je koopt deze Kurio Tablet voor € 119,00 onder andere bij Bol.com of Coolblue

Bezigheidstherapie ten top

Alhoewel we weten dat schermtijd niet best is voor hun ogen, kunnen we onze kinderen eigenlijk ook niks kwalijk nemen. Want in hoeverre geven we zelf het goede voorbeeld? Zeg eens eerlijk: hoe vaak heb je zelf een scherm voor je neus? Dan kunnen we van onze kids eigenlijk niks anders verwachten. Best slim dus om af en toe een telefoonvrije avond in te lassen. En zorg er in de tussentijd voor, als ze wel ‘online’ zijn, dat het er in ieder geval veilig aan toe gaat.

Het is ook niet voor niks dat de kids veel met schermpjes bezig zijn. Ten eerste kán het heel leerzaam zijn, en dan hebben paps en mams er al een stuk minder problemen mee. Ten tweede, daar moeten we eerlijk over zijn, is schermtijd bezigheidstherapie waar je u tegen zegt. Ideaal dus voor op de achterbank van de auto onderweg naar een ver vakantieadres. Of als papa of mama even heel druk bezig is.

Zijn jouw kinderen ook al online via een smartphone of tablet? Zorg er dan voor dat hun digitale wereld veilig is, bijvoorbeeld met deze Kurio Tab Connect Studio 100.

Kurio Tab Connect Studio 100 tijden instellen

Kurio kinder tablets

De tablets van Kurio zijn speciaal gemaakt om kinderen veilig te laten kennismaken met de online wereld. Zonder ongewenste content die alleen voor volwassenen bedoeld is. En bovendien zit er nog een heerlijk voordeel aan dit apparaat. Lang leve de tijdslimiet! In plaats van discussiëren met je kind geeft de tablet zelf aan wanneer het genoeg geweest is. Al mogen papa en mama natuurlijk zelf de limiet instellen.

Het internetfiltersysteem zorgt ervoor dat de digitale omgeving waar je kind zich in begeeft veilig is. Dus alleen kidproof apps en video’s. Bovendien zijn de Kurio tablets zélf ook kidproof, met een veilige bumper die wel tegen een stootje kan, en een waterafstotende laag waardoor het ding ook nog eens spatwaterproof is. Ideaal. Zo ook de Kurio Tab Connect Studio 100.

Tablets voor kinderen van Kurio: de modellen

Er zijn 3 verschillende modellen Kurio tablets. En heel leuk: bij de Kurio Tab Connect krijg je gratis de voorgeïnstalleerde Studio 100 app!

 • De Tab Connect Studio 100 met gratis Studio 100 app. Deze tablet is er in het roze en blauw, en heeft een 7 inch scherm. Het geheugen van 16 GB is uit te breiden met 128 GB.
 • De Tab Lite is een wat lichtere variant. Deze is verkrijgbaar in 3 pastel tinten met scherm van 7 inch. Het geheugen van 8 GB is uit te breiden met 32 GB.
 • De Tab XL heeft een groot scherm van 10 inch en een wat stoerdere look. Deze Kurio tablet is geschikt voor kids vanaf 6 jaar. Het geheugen van 16 GB is uit te breiden met 256 GB.

Speciaal voor onderweg

Hebben jullie een lange autorit met kinderen voor de boeg? Vergeet dan vooral niet een van de tablets van Kurio in te pakken… Zo kunnen ze na het kleuren en de 25 potjes ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet ook even ontspannen op de achterbank. Dat levert voorin ook meteen een hoop rust op! En ook een aanrader als je K3 en de Studio 100 app op de Kurio Tab Connect na een paar 100 kilometer wel weer beu bent…

Accessoires voor de Kurio Tablets

Speciaal voor onderweg zijn er ook nog accessoires voor bij de kinder tablets van Kurio. Met de Kurio Headphone zorg je er voor dat jouw kind geen last heeft van geluiden van buitenaf. En je hebt zelf ook meteen rust 😉 . De koptelefoon is uitgerust met geluidsbegrenzing. Met de Car kit mét oplaadfunctie zorg je ervoor dat je zeker de hele reis kan doorkomen. En om de Kurio tablets veilig te vervoeren zijn er verschillende sleeves en cases verkrijgbaar. De harde cases kan je ook gebruiken als houder voor je gadget, ideaal bijvoorbeeld tijdens een vliegreis met je kinderen.

Conclusie Kurio Tab Connect Studio 100

Al met al zijn de tablets van Kurio fijn in het gebruik en worden kinderen er blij van. De Kurio Tab Connect Studio 100 is zeker een aanvulling op het assortiment van Kurio en zal ook door kinderen al snel als fijnste tablet uitgekozen worden.

Winactie

Wij mogen een exemplaar van de Kurio Tab Connect Studio 100 weggeven, hoe leuk is dat? Om kans te maken geef je hieronder aan waarom jullie deze tablet graag zouden ontvangen én welke functionaliteit van deze tablet je het meeste aanspreekt. De winactie loopt tot 29 februari 2020.

99 gedachten over “Kurio tablets voor kinderen: veilig surfen voor junior internetgebruikers”

 1. Avatar foto
  Sandra Benedick Elzinga

  Ik doe graag mee omdat we al 15 jaar behoren tot de minima
  En we dit nooit voor onze kinderen kunnen kopen

 2. Wij gaan tegenwoordig wel vaker een weekendje weg maar die lange autorit wordt hier niet altijd zo geapprecieerd. Deze kindvriendelijke tablet lijkt me een geweldig alternatief om de achterbank wat rustiger te houden. 😀 Ik vind vooral de tijdslimiet interessant want ik kan me wel inbeelden dat deze toffe tablet wat verslavend zou kunnen werken.

 3. Natuurlijk maak ook ik graag kans voor onze 3 kinderen voor deze Kurio tablet. Het mooiste vind ik toch wel de beveiliging. Kinderen worden al zo snel groot… laten wij ze nog even een beetje beschermen op dat grote wijde web en de tablets. Fijn dat er rekening mee gehouden kan worden. Laat ze lekker spelenderwijs ontdekken en ons als ouders nog de controle houden over hoe en wat en hoe vaak. Ik denk dat ze zo best spelenderwijs veel kunnen leren.

 4. ik doe graag mee voor de Tab Connect Studio 100 . Mijn dochter is dol op K3 en vele andere Studio 100 vriendjes. Het mooie van de Kurio tablets is dat de beveiliging geweldig goed is in te stellen en je je geen zorgen hoeft te maken als ouder dat ze per ongeluk verkeerde filmpjes te zien krijgen.

 5. Avatar foto
  Saskia lemmens- van der Struif

  Wat een geweldige actie! Doe graag mee voor mijn dochter zodat ze ook haar eigen tablet heeft met een filtersysteem en gerust een spelletje kan spelen of filmpje kan kijken.

 6. Avatar foto
  Alyt van der Heide

  Doe graag mee voor mijn jongste meid, Tessa van 7 jaar.
  Het mooie aan deze tablet vind ik dat ze in een veilige, digitale omgeving kan spelen en leren en dat je een tijdslimiet kunt instellen.

  Mijn oudste dochter heeft al een tablet en ik gun mijn jongste er ook een.
  Heb bewust nog niet een voor haar aangeschaft omdat je op een gewone tablet niet zoveel (veilige) mogelijkheden hebt, en op deze Kurio wel.

 7. Jaaa leuk, ik doe graag mee voor onze drie kinderen. Kan ik de tijd voor iedereen gelijk instellen en kunnen onze drie Kids om de beurt erop. Geweldig.

 8. Ik ben elke keer mijn eigen tablet kwijt, omdat dochterslief graag filmpjes kijken via de tablet (en dan het liefst met koptelefoon op, want dat is zo ‘stoer’ , haha!). Daarnaast gaan wij zeer regelmatig met onze camper weg en is dit een ideale oplossing! De car kit functie vind ik zelf dan ook 1 van de handigste functies :D.

 9. Avatar foto
  Kelly Callemeijn

  Ik doe graag mee voor ons zoontje Daley van 4 jaar. Als baby vond hij het geweldig filmpjes te kijken op de tablet helaas is onze tablet al jaren kapot. Geld voor een nieuwe hebben we niet. Wat zouden jullie een lief jongetje hier blij mee maken!

 10. wat gaaf dat jullie een kurio weg mogen geven zeg!! Onze kleine man van bijna 4 vindt de tablet van zijn grote broer geweldig, maar wat ik minder leuk vind is dat ze dan zomaar op de raarste filmpjes terecht komen, de controle voor ouders op de kurio lijkt me dan ook heel handig.

 11. Avatar foto
  Alice Verkleij

  Wat een leuke prijs voor mijn oppas kinderen. Wat fijn dat er een tijdslimiet op zit. Heel handig als je bezig bent met de andere kinderen.

 12. Dat zou geweldig zijn voor me zoontje.
  We gaan vaak met de trein weg.
  Als hij zijn eigen dan verveel kan hij een spelletje doen.
  En zelf een tijd hoe lang hij er op mag dan is er ook geen oorlog meer als hij naar bed moet.

 13. Avatar foto
  Mariet beurskens

  Voor onze zoon van 8 die helaas niet met de storio max overweg kan (lichamelijke beperking) en een ipad/tablet te zwaar is. Deze zou ideaal zijn.

 14. Wat zou het toch leuk zijn als ik mijn eigen telefoon weer eens kon gebruiken!
  al heb ik inmiddels een nieuwe batterij nodig voor mijn telefoon vanwege het gamen van de kids.
  Dit zal een echte aanwinst zijn voor de kids, maar zeker ook voor mama!

 15. Dat klinkt geweldig wij thuis zouden de tablet wel graag in het echt uitproberen, onze dochter van 4 jaar Zou hier jarenlang plezier van hebben en over deze tablet is echt goed nagedacht alle opties veilig voor kind en ouders ben benieuwd groetjes sabine

 16. Goed dat er een internetfilter op zit, daar ben ik denk ik het meest blij mee. Er staat veel op internet wat ik mijn kinderen nog liever niet laat zien.

 17. Geweldig voor mijn 3 jongens, ideaal om de schermtijd te beperken met vooraf ingestelde tijdsduur.
  Ook het Genius algoritme spreekt mij aan; per kind en leeftijdscategorie een beetje hulp 🙂

 18. Onze kleinzoons krijgen nu interesse in tablets.
  We hebben er een educatief spelletje opgezet.
  Hoe fijn zou het zijn als ze een eigen tablet hebben en ik er niet naast hoef te zitten om mijn tablet te bewaken ( dat ze hem laten vallen)
  En een tablet hoort natuurlijk bij de toekomst, dat ze er al een beetje handigheid mee krijgen

 19. Super leuk voor onze kinderen. Leuke filmpjes en spelletjes spelen, gemaakt voor de leeftijd. Geen gekke dingen kunnen tegen komen die nog niet geschikt zijn voor deze leeftijd.

 20. de kleine boefjes van vandaag de dag groeien op mijn telefoons en tv’s! net als die van ons.
  Zo klein en zo slim al.. Daarom zou ik graag een kindvriendelijke variant met hem delen!

 21. Vind het vooral belangrijk dat het apparaat veilig te gebruiken is en dat je niet zomaar overal op het internet kunt komen.

 22. Avatar foto
  Sonja van den Beemd

  Heel graag ik wil deze graag winnen omdat deze wel tegen een stootje kan en ik mijn zoontje dan onbezorgd kan laten spelen.

 23. Ik maak graag kans omdat deze kidsproof is. Ik kan dan de kleine lekker daarop educatieve spelletjes laten doen ter ondersteuning en wat leuke games voor afleiding uiteraard, want moet wel leuk blijven maar merk dat ze op tablet liever bezig is dan in boek en voor nu is belangrijk dat er geleerd wordt

 24. wat een leuke actie, het grootste pluspunt zou voor mij zijn dat ik niet steeds bang hoef te zijn dat mijn zoontje hem laat vallen, die bumper geeft een veilig val gevoel.

 25. Het lijkt mij een supertablet. We hebben 2 dochters, die al graag met de tablet van papa en mama gaan spelen. Maar dankzij deze tablet met speciale kinderaccounts, kunnen ze veilig hun spelletjes spelen. Zeker als we op vakantie gaan, zal dit een uitkomst bieden. Dus ik doe graag mee met deze prijsvraag.

 26. Super leuk voor ons kleine guppy van 3 jaar. Zr kijkt heel graag naar youtube filmpjes, maar soms komt er een reclameblok voorbij en klik ik per ongeluk iets aan dat niet voor peuters bestemd is. Heel handig dat ze met een Kurio tablet niet bii ongewenste programma’s kan komen. Ook fijn dat de tablet tegen een stootje kan!

 27. Leuk voor mijn zoontje! De Car kit met oplaadfunctie vind ik toch wel handig, zo hou ik hem goed rustig in de auto 😉

 28. Super leuk voor onze jongste dochter…met 3 grote zussen spreekt het me vooral aan dat zij dan niet ALLES kan zien wat die grote zussen ook bekijken (trailers van IT bijvoorbeeld ?)
  En in de auto zou het een uitkomst zijn, want als we met z’n zessen weg gaan, moet zij altijd (in haar eentje) hélemaal achterin…dus 3 zussen op de achterbank en zij dáár dan weer achter…deze tablet zou dat plekje in de auto dus een stuk minder saai kunnen maken ??

 29. Avatar foto
  Kristel Gubbels-daemen

  Hier maken we heel graag kans op. Deze staat op het verlanglijstje voor de verjaardag van onze dochter Noor die bijna 6 jaar wordt. Het kindveilige gebruik van apps en pagina’s vind ik het fijnste zodat ze niet op pagina’s komen wat niet voor kinderen geschikt is.

 30. Wat een fantastisch cadeau! Heel fijn dat hij kindvriendelijk en safe is! Onze dochter zit nu weleens op youtube op de tablet van mijn man’s werk, maar ik merk dat ik het dan lastig vind dat ik niet goed kan zien wat ze dan kijkt en aanklikt. Deze Kurio Tab zou dus een uitkomst zijn.
  Daarnaast gaan we binnenkort op familiebezoek in Curacao! Een heerlijk vooruitzicht, maar ook een lange vliegduur. Natuurlijk is dit een luxeprobleem, maar wat zou het gaaf zijn om onze dochter aan het begin van de reis te verrassen met deze Kurio Tab…. zodat we er de rest van de reis geen kind mee aan hebben! Dat zou pas een win-win situatie zijn ? en dan zetten we er voor één keer even geen tijdslimiet op 😉

 31. Heerlijk deze mooie compacte tablet met dikke bumper die overal mee heen kan, zo in de tas. Nu wordt helaas te vaak mama haar (werk)telefoon – zonder beschermhoes -gebruikt om saaie momenten te overbruggen, even wachten ergens, autorit, saaie visites. Erg fijn dat ik niet continue op hoef te letten dat ze hem (5 jaar) niet laat vallen 🙂 en op welke website ze – per ongeluk -op terecht komt.

 32. Avatar foto
  Katerina Banjo

  De internetfilter is erg prettig. Daarnaast is het fijn dat het geheugen uit te breiden is en dat je er zelf ook nog apps op kan zetten. Ik kan hier mijn zoontje zeker wel blij mee maken!

 33. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Heel erg leuk, doe erg graag mee voor de kinderen ??,
  Ik vind de functie voor onderweg erg goed 3n dat je kan instellen hoe lang ze erop mogen ??❤❤?? Groetjes Anneliese

 34. Lijkt me ideaal voor mijn zoontje Ryan! Zelf kunnen instellen welke apps en sites hij kan bezoeken is een geweldige functie! Dan kan Ryan heerlijk op de tablet zonder dat ik me zorgen hoef te maken om wat hij allemaal doet!

 35. Voor mijn kleindochter ze er nu nog niet zo mee bezig maar het super fijn zijn aks ze bij ons om samen met haar met de tablet bezig te zijn Haar alles samen veilig te leren en zeker te weten dat het ook veilig is.Ik doe dus graag mee voor Kurio kinder tablets

 36. Hoi! Mij spreekt het internetfilter systeem mij bijzonder aan. Mijn oudste van 7 weet de route naar en op het internet inmiddels te vinden, ook wanneer mijn jongste van 5 meekijkt. Wat fijn zou het zijn als ze veilig samen het internet leren kennen zonder alle ongepaste zaken. Ik hoop er 1 te winnen voor mijn boys!

 37. Mijn dochtertje wil regelmatig op mijn tablet, omdat deze niet afgeschermd is komt ze dan ook vaak op filmpjes en apps die niet voor haar geschikt zijn. Mochten we winnen dan weet ik dat ze veilig aan de slag kan zonder dat ze gekke dingen tegen gaat komen. Ideaal!!

 38. Wat is dit een fijne Kurio Tab Connect Studio 100 tablet voor kinderen, zeker met al die extra fijne opties erop. Het meeste dat mij aanspreekt aan deze tablet is de functie van Het filtersysteem van de Kurio tablet, dat er voor zorgt dat sites voor volwassenen uitgesloten worden, maar ook bij het instellen van de leeftijd welke apps er standaard daarbij beschikbaar voor zijn. Ik doe super graag mee voor deze gave Kurio tablet.

 39. Avatar foto
  Ilse Brinkhuis

  Zou super zijn voor als mijn kleindochtertjes bij mij zijn. Pas veel op, en dan kunnen ze bij oma op de tablet. Mij spreekt de veiligheid het meest aan. Fijn idee dat ze niet zomaar allerlei filmpjes te zien krijgen, maar echt voor kinderen.

 40. Geweldig voor mijn nichtje! Ze wil heel graag op de tablet spelen maar daar is ze nog te jong voor. Maar deze kurio tab is helemaal top!

 41. Avatar foto
  anita kempenaers

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes hebben ze een eigen tablet, goed dat je de beveiliging zelf kunt instellen en dat het aangeeft wanneer je best even stop

 42. Avatar foto
  karin de graaf

  net als alle andere kinderen houden ook de mijne van schermpjes
  top echter dat er een tijdslimiet op zit, ze alleen bij dingen van hun leeftijd kunnen en dat deze minder snel stuk gaat.

 43. Dit zal echt perfect zijn! Ze zitten nu steeds op mijn ipad maar ik vind deze kinder tablet met internetfilter wel heel fijn.

 44. Avatar foto
  Erika van koert

  Heel leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Elin. Vooral het filtersysteem lijkt me ideaal. Kunnen ze met iets minder toezicht online

 45. Wat leuk om je kind als zo vroeg met de computer bezig te laten gaan omdat het veilig is, tijd is tijd door de timer en geen onverwachte aankomen.Een heerlijk idee wanneer je op het werk bent dat er niks kan gebeuren
  Deze tablet verdient de Nobelprijs!

 46. Leuk om op veilige manier mijn zusje kennis te laten maken met internet. De carkit zou leuk zijn voor de langere autoritten

 47. Oh wat een gave prijs en oh wat zou ik deze super graag voor mijn nichtje winnen! Mijn nichtje van bijna 2 jaar wordt steeds wijzer en gaat steeds meer ontdekken, een geweldige tijd! De tablets en telefoons zijn ondertussen ook al niet meer veilig want dat is natuurlijk veeeel te interessant. Het lijkt me daarom super leuk om haar deze tablet cadeau te doen voor haar 2e verjaardag zodat ze nog meer kan ontdekken en ze zich nog meer kan ontwikkelen. Ze is gek op dieren en filmpjes hiervan dus de functie om (dieren)filmpjes te kunnen kijken lijkt me voor nu het meest interessant!

 48. Fijn zeg, meer dan genoeg apps voor uuuuuren vermaak! Zo hebben ze hun eigen tablet, zonder risico dat er zomaar apps gekocht worden (wat al een paar keer gebeurd is op de mijne!)

 49. Avatar foto
  Rosemary van Duinen

  Nou dat is een uitkomst, dan heeft kleinzoon een eigen tablet en hoeft dan niet meer “jaloers” mee te kijken met grote zus en kan hij zelf de app zoeken die hij leuk vindt..ik loot mee .

 50. Onze dochter zit bij opa en oma al graag op de tablet, maar thuis is er geen! Het instellen van een tijdslimiet vind ik wel erg belangrijk. En ik weet zeker dat die Studio 100 app punten gaat scoren!

 51. ik doe graag mee. onze kleine meid is erg leergierig, gek op spelletjes en geen mobiel is veilig. Het spreekt me vooral aan dat je zoveel kunt instellen, met namen aparte profielen en tijden

 52. Wij doen super graag mee voor onze kinderen!
  Iedere jaar gaan wij met de auto op vakantie met een lange autorit ( 2 dagen) en soms is het echt pittig om de kinderen rustig te krijgen en te vermaken daarom doen wij graag mee om ze te vermaken met deze super leuke kinder tablet om een beetje als ouder met die lange autoritten rust te hebben?
  filtersysteem vinden we heel belangrijker en super goed want je weet nooit waar die kleine handjes terecht gaan komen.

 53. Wat een heerlijk idee dat ze niet zomaar apps kunnen kopen als ze weer eens op mijn tablet bezig zijn,
  Geweldig leuke veilige spelletjes voor uren speelplezier

 54. Graag! Een veilige manier om online te zijn voor de kinderen.
  Zo kunnen ze wennen aan online bezig zijn, het spelen van (leerzame) spelletjes en omgaan met apparatuur zonder dat er gevaren op de loer liggen

 55. ik doe graag mee voor mijn neefje. Momenteel zit hij steeds kinderserie via Netfix op de oude mobiel van mijn zusje te kijken. Dit is denk ik beter voor hem en zeer handig voor op vakantie.

 56. Ik doe graag mee voor mijn dochter want ze wil net als haar grote broer een tablet en dat snap ik wel.
  Roze is haar lievelingskleur dus dat komt helemaal goed, fijn zulke stevige hoezen. Wat ik er ook prettig aan vind is dat je er als ouder controle over hebt, dat je de schermtijd kan beheren en welke apps ze kunnen gebruiken. Het filtersysteem is ook erg prettig, wat alsmaar doorklikken gebeurt vaak en je weet niet waar ze terechtkomen. Het lijkt me ideaal, ben benieuwd.

 57. Ik doe heel graag mee met deze winactie voor mijn zoon. Wij gaan in de zomer met de auto naar mijn familie in Turkije en dit zal hij heel leuk vinden op de achterbank. Ik vind het internetfiler heel erg belangrijk.

 58. Avatar foto
  Sharon v Bregt

  Zeker de internetfilter. Mijn zoontje van 4 die zit net als zijn zussen (die 7 en 10 zijn) graag op de Ipat maar hij klikt maar en hij belandt overal en nergens op het internet… Dit zou zo fijn zijn om niet elke keer te hoeven checken of het wel goed gaat!

 59. De Kurio van mijn jongste zoon is stuk gegaan. Hij is superverdrietig. Het was zijn favoriete speelgoed. Zijn grote broer heeft een echte tablet, dat maakt hem nog meer verdrietig omdat hij geen tablet heeft. Het fijnste vind ik de internetfilter. Mijn zoontje kijkt heel graag Youtube-filmpjes en daar komt veel voorbij wat ik niet geschikt vind voor jonge kinderen.

 60. Ik doe graag mee, het lijkt me ideaal tijdens het reizen in de auto.

  De beschermhoes is erg handig en dan vooral dat hij roze is! Ik vind het formaat ook erg mooi!

 61. De internetfilter komt zeker van pas aangezien ze bij ons graag YouTube filmpjes kijken en hierdoor al het eea gefilterd wordt wat ik wel heel prettig vindt. Ook de tijd instellen is ideaal; afspraak direct gemaakt, geen discussies o.i.d. meer; zeker ideaal. Gewoon om even te chillen na schooltijd of mee te nemen tijdens een langere autorit. Ik doe graag mee voor onze elise!

 62. Lijkt mij super handig voor onderweg! Onze kleine begint tegenwoordig na een half uur achterin te mopperen, wat dan over gaat in gehuil en dan gekrijs. Erg lastig voor mama om zich dan goed op de weg te blijven concentreren :O
  Wat mij handige functionaliteit lijkt is dat ‘ie een stevige behuizing heeft en spatwater dicht is. Onze man is soms nogal klunzig, en zo gaat ‘ie niet gelijk kaduuk 🙂

 63. Dat je kan instellen tot hoelaat de tablet gebruikt kan worden vind ik super. Ik doe mee voor kleindochter Michelle

 64. Mijn neefje moet hard werken om beter te worden in rekenen en taal. Dit zou een perfect cadeau voor hem zijn. Als slopers zijn de stevige beschermhoezen een perfecte eigenschap van de Kurio.

 65. Avatar foto
  elisabeth maria martina

  kleinzoon tije word binnenkort 9 jaar, verras hem maar met dit fraaie exemplaar, hiermee komt het spelen van zijn favoriete game fortnite vast dikvoormekaar, hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 66. Avatar foto
  Lara Holtermans

  Mijn oudste dochter heeft een oudere versie van de kurio. Hij werkt niet meer helemaal zoals het zou moeten. Hebben hem 2de hands gekocht. Mijn jongste dochter wil er ook graag 1. Nu moeten ze samen delen en dat gaat niet altijd geweldig! Mijn familie woont allemaal in zuid-limburg en daar heb ik ook een zieke opa. We zitten dus regelmatig een uur in de auto en dan is de tablet toch wel heel fijn!
  We gaan duimen!!
  Groetjes Lara

 67. Mijn zoon mag wel eens op de ipad, maar dan lopen we wel het risico dat hij op verkeerde knopjes drukt. Een eigen tablet zou heel fijn zijn. Dat je voor ieder kind een eigen account kan maken spreekt mij het meest aan.

 68. Avatar foto
  Cheryl Van de Loo

  Leuk ik doe graag mee. Ideaal de carkit met oplader.. Dan komen we de vakantie wel door..

  Ik vind het ook vooral fijn dat je de tijd kan instellen.. Scheelt een hoop gedoe thuis en dat deze speciaal voor kinderen ontworpen is

 69. Hoi. Wij willen winnen omdat onze dochter vanwege een medisch probleem vaak geopereerd wordt aan haar voeten en daardoor vaak niet kan lopen. Zo’n tablet is dan ideaal voor haar, als ze de hele dag op de bank of in een rolstoel moet, dat gaat toch vrij snel vervelen en de knutsels en spelletjes is soms ook wel genoeg. Zeker ideaalomdat alles zo goed beveiligd zou zijn. Dit spreekt ons enorm aan. Verder is het super om de koptelefoon erbij te hebben. Scheelt wat door elkaar geluiden..?

 70. Ik doe heel graag mee voor deze Kurio tablet.
  Vindt mijn kleinzoon vast geweldig.
  Wat ik zo fijn vind is dat deze tablet met de speciale Interface goed beveiligd is en ik kan bepalen wat hij wel en niet mag zien en gebruiken en dat ik zelf de tijd kan instellen, wanneer hij hem mág gebruiken.
  Mijn kleinzoon zit graag spelletjes te doen op mijn tablet, maar dan moet ik hem doorlopend in de gaten houden. Het geeft ij een goed gevoel dat dat met deze Kurio tablet niet meer hoeft.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor hem.

 71. Het hele kidproof idee spreekt me erg aan. Vind het echt ideaal want mijn tablet is nu altijd in kleine kinder handjes. Ik loot graag mee !

 72. Ik doe graag mee. Fijn dat er een filtersysteem op zit, kinderen horen beschermd te worden tegen bepaalde afbeeldingen en taalgebruik. Mijn nichtje zou het geweldig vinden om een eigen tablet te hebben.

 73. Ja ik doe heel graag mee. Sowieso vanwege het internet filter systeem. Mijn dochter is 5 en heel leergierig. Ze zit nu veel op mijn iPad maar ik vind een veilige interneromgeving toch wel heel belangrijk. Daarnaast krijgt ze er in juli een broertje bij en mag ze best ook wat krijgen nog wat echt coor haarzelf is. Ze wil alles delen. Heel lief maar dan is de tablet voor haar speciaal

 74. Ooooh geweldig!! Ik doe heel graag mee!
  Fijn vind ik deze beveiliging dat je zelf precies kunt instellen wat het kind wel en niet kan gebruiken wel en niet kan zien en dat je de tijd kunt instellen, geen discussies meer.. ze kan hem dan zolang gebruiken tot het tijd is, de tijd die ik als ouder kan bepalen.. fijn! Ik doe heel graag mee. Ik denk dat ik mijn dochter Julia er heel blij mee kan maken, al zal ik het haar wel maar met mate laten gebruiken ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven