Kurio Tab Lite: dé tablet voor kinderen waar jij ook wat controle hebt

Schermtijd; de kids zijn er dol op. Als je ze de kans geeft maken ze er zo een scherm-dag van! Stel jij grenzen aan de schermtijd van je kinderen? En zo ja; wat voor regels gelden er bij jullie? Als die bengels nogal moeite hebben met jouw ouderlijk gezag kán je dat regelwerk ook aan de Kurio Tab Lite overlaten. Dat is een tablet, maar dan speciaal voor kinderen.

Schermtijd kan kinderen ook een hoop leren. Zo zijn er genoeg educatieve games en handige apps. Maar hoe zorg je er als ouder voor dat ze die apps ook gebruiken? En dat ze dan weer niet de héle dag achter die tablet zitten? Geen overbodige vraag… Want dat risico zit er wel in; wij mogen namelijk een Kurio Tab Lite tablet weggeven!

kurio tab lite review

Educatieve schermtijd met de Kurio Tab Lite tablet

Natuurlijk zitten onze kids meestal gewoon voor hun plezier achter dat scherm. Maar er zijn een heleboel apps die het nuttige met het aangename verenigen! Spelen je kinderen een spelletje waar ze haast ongemerkt nog wat van leren ook 😉 . Wat zijn de favoriete leerzame apps van jouw kinderen? Vinden ze cijfers en getallen leren leuk bijvoorbeeld? En vinden ze dat net zo leuk als de niet-educatieve games?

Op de Kurio Tab Lite staan meer dan genoeg leerzame spelletjes net als op de Kurio Watch trouwens. En apps die in een kinderleven héél handig zijn. Wat dacht je van het maken van een online verlanglijstje op Listi? Hieronder lees je meer over de mogelijkheden van de kindertablet.

Kurio Tab Lite review : de tablet voor kinderen

Met de Kurio Tab Lite houd jij de controle over de schermtijd van je kinderen. De tablet is uitgerust met een internetfiltersysteem. Daardoor kunnen kinderen op een veilige manier internetten, online gamen en video’s bekijken. Vind jij dat bepaalde apps niet mogen worden gebruikt? Dan kan je restricties opstellen. En als de hoeveelheid schermtijd toch uit de hand dreigt te lopen kan je ook een tijdslimiet instellen.

Of je kids daar blij mee zullen zijn is nog maar de vraag. Maar voor ouders is de Kurio Tab Lite echt een aanrader. Je hebt nu de volledige controle over hun online gedrag. Was het in het echte leven ook maar zo makkelijk!

Wat zijn de mogelijkheden van de Kurio Tab Lite?

De Kurio Tab Lite is standaard uitgerust met populaire apps en games die zijn afgestemd op de leeftijd van je kids. Denk aan (educatieve) spelletjes, e-books en handige apps. Zoals Listi, waarmee je kind online een verlanglijstje opstelt. In Google Play en de Kidoz Store kunnen je kinderen nog veel meer apps downloaden. Tenminste, als ze niet op de ‘verboden lijst’ staan. De tablet filtert bovendien ruim 32 miljard websites, zodat jouw kind nooit op de verkeerde terecht komt. En niet alleen je kinderen worden beschermd. Ook de gadget zelf is beschermd tegen zijn jeugdige gebruikers. De tablet wordt standaard geleverd mét beschermhoes en kan tegen een stootje. Gaat er toch wat mis? Er zit 2 jaar garantie op. Hoezo kindvriendelijk!

De Kurio Tab Lite draait op Android versie 6 Marshmallow en heeft 8 GB geheugen. Genoeg ruimte om je kids uren mee te vermaken dus! Tenminste, als er geen tijdslimiet is ingesteld door papa en mama… 

Je koopt de kinder tablet online bij Bol.com voor €79. Maar je kan natuurlijk ook een kansje wagen in onze winactie!

Wil jij deze Kurio tablet winnen

Wil jij kans maken op een Kurio Tab Lite? Dan zit je hier goed; wij mogen namelijk een exemplaar weggeven in samenwerking met Kurio en Listi. Wat je moet doen om kans te maken? Volg Listi op Facebook en op Instagram en laat ons daarnaast hieronder weten hoe oud jouw kindje is en hoe lang hij /zij op de tablet mag. Dan kunnen we daar gelijk een onderzoekje aan vastknopen 😉 .

De winactie van de Kurio Tab Lite loopt tot en met 30 oktober 2018

114 gedachten over “Kurio Tab Lite: dé tablet voor kinderen waar jij ook wat controle hebt”

 1. Mijn zoon is 5 en mag ’s ochtends op de tablet tussen ontbijt en naar school gaan en s’avonds voor het eten. Ik schat dat het gemiddeld een uur per dag is maar ik ben er niet heel streng mee. In het weekend is het soms langer, dat ligt ook aan het weer

 2. Avatar foto
  Patricia Lubbertje

  Onze zoon is bijna 12 maar verstandelijk is hij ongeveer 6.
  Hij mag 3 dagen per week 2 uur op zijn tablet. De Kurio lijkt me ideaal voor hem.

 3. Avatar foto
  Simine Wiersma

  Oeps was vergeten de leeftijd te vermelden… dus nog maar een reactie. Onze dochter is 3 en ik heb geen bepaalde schermtoetsenbord. De ene keer is het een kwartiertje en de andere keer 45 minuten. Het hangt ook helemaal van de situatie af. Als ze moe is vindt ze het heerlijk om even wat filmpjes te kijken. En soms is het om lekker mee te dansen. Nog geen strikte regels hier.

 4. Avatar foto
  Simone Wiersma

  Ik zou het alleen al fijn vinden om te winnen omdat dochterlief dan niet meer op mijn tablet hoeft. Vraag me niet hoe, maar ze krijgt er vanalles op voor elkaar… laatst kon het scherm niet meer draaien… geen idee hoe dat nu weer zat? maar ook de schermtoetsenbord beperken is fijn. De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet zit ze er alweer een uur achter…

 5. Avatar foto
  Dionne van der Kooij

  Onze tweeling van bijna 3 mogen smorgens 15 voor school en smiddags uit school ook 15 minuten. Even een leerzaam rustmomentje voor hun. Ze zijn nu veel bezig met puzzelen en het afmaken van reeksen. Zowel kleuren als vormen en cijfers. Onze oudste is 8 en speelt verschillende spellen en heeft squla. Smorgens ongeveer 15 minuten. En smiddags ongeveer 40 minuten. Ik doe graag mee voor de tweeling zodat ze allebij kunnen spelen en niet altijd hoeven te wachten op elkaar.

 6. Ohw dat zou wel erg fijn zijn ? Onze dochter van 5 en haar broertje van 2 maken nu vaak ruzie om de iPad van papa… ? Nu kunnen ze beiden tegelijk kijken.. ze mogen 2x per dag een half uurtje.. Nu maar duimen ??

 7. mijn zoon van 3 mag 30 minuten per dag en mijn andere zoon van 7 mag 45 minuten per dag. hij kijkt verder geen tv namelijk.

 8. Avatar foto
  Mariette van Hooijdonk

  Leuke actie hoor! Mijn kleindochter Van bijna 5 mag van haar mama max een uur op de tab, dus ook als ze bij oma is telt deze regel, ze is gelukkig wel echt een buitenkind dus ze vaak red ze een uur nog niet… met der eigen tablet , veilig internetten zou wel erg gaaf zijn?? zeker nu ze wel steeds meer interesse krijgt in leerzame spelletjes. Het zou voor haar een onwijs mooi verhaardagskado zijn☺️

 9. Avatar foto
  trotsema fati

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van bijna 8 en zoon van 5 ze hebben nog nooit een tablet gehad ook als ze er al lang om vragen als ze een tablet zien bij hun leeftijdgenoten maar ik vind het onodig voor de kleine leeftijden ik probeer ze zo ver te houden ( er is zoveel leuk te doen behalve die beeldschermen) maar nu mijn dochter oud wordt krijgt ze regelmatig huiswerk of website waar ze op wiskunde gaat oefenen op pc en zo een kindertablet lijkt me handig om haar oefeningen te doen en als ze klaar is met haar huiswerk gaat het tablet ook uit!

 10. Avatar foto
  Kelly Callemeijn

  Dat zou geweldig zijn om voor mijn zoontje Daley te kunnen winnen. Hij is 3 jaar. Toen zijn tablet het nog deed mocht hij een uurtje in totaal per dag erop spelen of netflix kijken. Alleen nu is hij zo langzaam en gebreken dat er niets meer op te doen valt. Helaas geen budget om hem een nieuwe te kopen. Dit zou hij prachtig vinden ?

 11. Avatar foto
  Sandra Mattiesing

  Dat zou super zijn voor ons meisje van 2,5. Ze is gek op spelletjes op de tablet en wil er het liefste de hele dag achter zitten. Maar dit mag niet van papa en mama. Wij hebben de regel ochtend en avond even na het eten.soms pakt ze hem overdag ook wel sneaky van de kast als ze erbij kan en paps en mams even niet opletten? super handig ook dat ne dingen zelf kan regelen, nu zit ze heel vaak dingen te bekijken die nog niet goed voor haar oogjes zijn! Duimen maar!!!! ???

 12. Avatar foto
  Olja Rödel-Noordman

  Ons meisje heet milou
  en ze is net 4 jaar!
  Ze heeft al een verlanglijstje,
  Want de tijd is bijna daar.

  Hoewel het lijstje vaak veranderd,
  Staat een tablet er altijd op.
  Van mij mag ze hem,
  Maar na anderhalf uur per dag zeg ik stop.

  Een half uurtje per keer,
  Elk dagdeel mag ze even.
  Want er is ook nog
  een ander leven.

  Deze tablet is een fantastisch cadeau!
  Hier word ze zo blij van!
  Ze leert door alle spelletjes,
  Wat ze allemaal kan.

 13. Avatar foto
  Lenny Wibbelink

  Onze dochter van 6 gaat nooit op een tablet, want die hebben we nogniet in huis. Wel zit ze heel af en toe een half uurtje op mijn laptop. Dat vindt ze erg leuk. Ze vraagt regelmatig of we een tablet gaan kopen en hoopt stiekem dat Sint er een komt brengen.
  En voor de toekomst zal onze peuter er ook gebruik van gaan maken.

 14. Graag voor onze dochter van bijna 4 jaar.
  Ze heeft nog geen vaste schermtijden aangezien ze er nog niet zo heel vaak op zit, maar als ze er op zit en we vinden het genoeg voor die dag dan is het erg moeilijk on de tablet zonder slag of stoot weer weg te nemen.

  Ook kan ze op de gewone tablet naar heel veel sites toe gaan wat wij niet graag hebben en krijgt ze veel reclames tussen de spellen door waar ze op kan klikken en dan uit komt op site’s waarvan wij niet willen dat ze ziet dus dit zou echt IDEAAl zijn voor ons dochtertje.

  We hebben graag dat als ze speelt ze er ook nog iets van leert dus ze speelt veel spelletjes waar ze Engelse woorden en cijfers leert en veel spelletjes waar ze de dieren en hun geluiden leert.

  Ook kan haar broertje van 2 mee genieten van de tablet waardoor ze beide speelsgewijs veel kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen…dus ik ben fan ?.

 15. Avatar foto
  Riggie van lochem

  O wat leuk zeg. Onze oudste 7 jaar heeft een tablet omdat hij mega vroeg wakker is. Wij hiervoor alles al uit de kast gehaald maar niks werkt om.hem langer te laten slapen. Met de tablet kan hij zich dan goed vermaken zonder de rest in get huis walker te makken. Dus zijn schermtijd is wel lang. Maar zijn zusje 5 jaar zou een tablet ook wel leuk vinden ipv de kleine oude telefoon van ons hihi

 16. Avatar foto
  Patricia Paling

  Ohhh, dat zou echt super zijn!!! ? Dat klinkt als de ideale tablet voor onze 2 kids. Onze zoon is 9 jr en dochter bijna 7 jr. Ze mogen 1 uur op de tablet, maar ik moet eerlijk bekennen dat het ook wel eens uitloopt! ? Een tijdslimiet erop kunnen instellen zou dus echt ideaal zijn, zeker voor de oudste. Hij gaat er niet uit zich zelf van af. En dat er internetfilters op zitten, vind ik ook een hele fijne en geruststellende gedachte. De jongste vind nog wel eens dat ze al groot genoeg is voor bepaalde dingen, maar ik niet. En als ze er toch op zitten, dan is het fijn dat ze naast het “voor de lol” ook wat leren door educatieve apps. De Kurio zou een super cadeau zijn onder de kerstboom voor hen samen! Daarbij lijkt het erop dat onze “gewone” tablet niet meer lang meegaat. Dus dit zou echt een uitkomst zijn! ??

 17. Avatar foto
  Simone Verhoeve

  Ken je dat gevoel.. Waar is mijn telefoon nou weer? Ik wel in ieder geval ? Dan zit dochterlief (5) ineens met mijn telefoon.
  Het wachtwoord heb ik er inmiddels afgehaald, na meerdere malen de puk code gebruikt te hebben ?.
  Gelukkig start ze wel gelijk de kindermodes op, in ieder geval wat veiliger en geen mensen die mij vragen waarom ik al die liefdesverklaringen app ?. Qua tijd verschilt per dag, helemaal afhankelijk van de situatie of drukte van de dag. Ik vind het helemaal niet erg als zij even lekker een filmpje of een spelletje wil doen, na een dag hard werken op school of als het vakantie is, of gewoon omdat ze even lekker languit op de bank wil relaxen.
  Maar er zijn ook dagen dat er totaal niet naar het beeldscherm (tv, tablet, telefoon) wordt gekeken.
  Ik zou heel graag voor haar een eigen tablet willen, vooral ook voor de kindvriendelijke manier van leren, de veiligheid en de leerzame spelletjes. Onze dochter is net begonnen met leren lezen en schrijven, dit vindt ze geweldig, net als cijfers, dus wat ik hierboven las, bevalt mij heel goed! Wij gaan duimen voor onze boef!

   1. Avatar foto
    Simone Verhoeve

    Wij zijn er al een paar dagen ondersteboven van, mijn mam en ik, wat een geluk! Uiteraard hebben we gelijk terug gemaild, dus nu afwachten. We zijn zo benieuwd wat zij er van vindt en hoe het tablet precies werkt! Ze mag nog even wachten tot de feestdagen, maar voor zo’n prachtig cadeau hebben we graag wat geduld over, al zal het voor ons best lastig zijn om geheim te houden hihi. En wat zal het heerlijk zijn om mijn spullen niet om de haverklap ‘kwijt’ te zijn ?
    Wij zijn reuze dankbaar!

 18. Avatar foto
  Jennifer Arts

  Heel graag voor ons meisje die bijna 4 jaar wordt!! bij Opa en Oma is t altijd een feest als ze op de tablet mag.. thuis heeft ze er geen.. zou dus een geweldig cadeau zijn.. ze zal er (mocht ze deze winnen)
  1à 2x een halfuurtje per dag op mogen van ons.???

 19. Ik heb 2 kinderen van 4 en 6 jaar, we beschikken over 1 tablet. Ze mogen dagelijks, maar vragen er niet dagelijks om. De jongste mag 30 minuten, de oudste 45 minuten mits zij een thuiswerkprogramma van school doet.

  In het weekend mogen ze wel een uur. In de vakantie ook, maar dan niet dagelijks (ong 3x per week)

 20. Avatar foto
  Petra de Mooij

  Ik doe dolgraag mee voor onze jongste dame.. Haar grote zus van 11 jaar heeft haar eigen tablet (en die mag gemiddeld 1 uur tot 2 uur erop, niet 2 uur achter elkaar hoor. Maar bijvoorbeeld 2x een uur in het weekend en door de weeks kijk ze er eigenlijk niet naar om, dan is ze druk met school en sporten en gewoon buiten spelen. En de jongste van 4 jaar vind dit super leuk. Zelfs op de basisschool werken ze er al mee. Dus dit zou waanzinnig gaaf zijn als een mooi sinterklaas cadeau❤️?? dus ze zit nu nog niet achter een tablet. Heel af en toe mag ze even een half uurtje op YouTube via de telefoon.

 21. Ons ventje is 4 en heeft nog geen eigen tablet. Echte regels voor schermtijd hebben we niet omdat hij er nog niet zo vaak naar vraagt. Op onze eigen tablet hebben we een app geïnstalleerd waarin hij spelletjes kan spelen. Dit doet hij eigenlijk alleen in een weekend en dan een half uurtje per keer. Een eigen tablet voor hem zou super zijn. Er zijn zoveel leuke spelletjes voor die kleintjes tegenwoordig

 22. Wat een superactie, onze dochter is 9 jaar en mag een uur per dag op onze tablet, buiten spelen vinden wij veel belangrijker!!!

 23. Mijn dochter word 21 december 5 mag 1 uur per dag op de tablet ze heeft nu de oude van ons die is 7 jaar oud ,en us na 5 minuten leeg een nieuwe kopen us geen optie we staan onder bewind en zitten in de wsnp ,dus zou mooi verjaardag cadeau zijn voor haar.

 24. Avatar foto
  Stephanie spekle

  Wat een super toffe actie! Hier zou ik mijn zoontje heel erg blij mee kunnen maken als hij 2 november 7 word. Mijn kleine grote man vind het super leuk om te leren en dat is te zien want op school loopt hij zelfs voor. Ook is hij gek op Electronica spelletjes spelen, muziek luisteren op YouTube, of lekker tekenfilms kijken op Netflix. Hij zou dus super blij zijn met zijn eigen tablet en voor mama is het fijn dat de schermtijd in te stellen is.

  Wat de schermtijd betreft kun je mij een “loedermoeder” noemen 😉 ik zou heel braafjes willen zeggen niet meer dan een uurtje per dag maar eigenlijk krijgt hij het zowel als beloning als dat mama het gewoon even makkelijk uitkomt 😉

 25. Avatar foto
  Dominique Tempelaars

  Ik doe heel graag mee voor me meisje nova van 4,5 jaar. Ze mag elke dag voor het avond eten op de tablet en even een half uur voor ze gaat slapen. Werkt hier perfect. Maar nu doet ze dit nog op mijn telefoon omdat we g de en tablet hebben helaas. Dussss nu maat duimen

 26. Avatar foto
  Brenda maurits

  Mijn 2 meiden en hun kleine broer zouden dit natuurlijk WAANZINNIG vinden <3

  Leren & spelen het liefste wat ze doen ☺ naar niet te lang hoor want dat vinden we niet goed.

  Bobbi is 3
  Maks is 5
  Mikki is 7

  Gemiddeld een half uurtje per dag vinden we meer als genoeg

 27. Wat gaaf. ik wil voor de feestdagen ook een tablet voor mijn dochter van 7 kopen aangezien haar oude (Samsung kids tablet) het helaas niet meer doet sinds een maandje. Die was echt super, goed beveiligd, leuke spelletjes, internet etc. deze zou een perfect alternatief zijn. ze mag op haar tablet als ik kook (een half uurtje) en na etenstijd nog eens een half uurtje zelf in te vullen hoe laat tot ze naar bed gaat. dus een uurtje per dag ongeveer. in het weekend (met slecht weer) mag ze wel een uurtje langer.

 28. mijn kleinzoontjes van 6 en 9 mogen per dag maar een halfuurtje op het tablet ieder op zijn beurt hebben er maar één, komen redelijk laat thuis van de opvang, eten,huiswerk,bad, hebben ze niet meer zoveel tijd vooraleer ze moeten gaan slapen

 29. Avatar foto
  Adriana de Ruiter

  Wat een geweldige winactie! Ik doe natuurlijk gráág mee! Al onze pleegkindjes zijn gék op schermen en de tablet heeft op de eén of andere manier altijd meer aantrekkingskracht dan de tv hier in huis. Misschien omdat de tv gedeeld moet worden en je een tablet even voor jezelf mag hebben?

  Qua regels zijn we bij ieder kind anders, sommige pleegkindjes kunnen extra tablettijd verdienen door bijv goed gedrag, andere pleegkindjes mogen op de tablet om even tot zichzelf te komen. Over het algemeen vind ik 60 min per dag wel écht het maximum, maar op iedere regel zijn er natuurlijk uitzonderingen en als we bijvoorbeeld net een nieuwe crisisplaatsing hebben mogen de kindjes soms wat extra schermtijd gebruiken…

  Al met al zijn schermen natuurlijk iets waar ze zich de rest van hun leven steeds verder in zullen ontwikkelen en hoewel het misschien niet goed is om er dag en nacht achter te zitten is het ook belangrijk dat ze zich qua computervaardigheden goed kunnen ontwikkelen…

  Ik ga hard duimen want wat zou een Kurio tablet hier méér dan welkom zijn! 😀

  Fijne dag!!!

 30. Avatar foto
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  Wow wat een fantastische winactie. Mijn dochters mogen vanaf 17.00 doordeweeks tot het avondeten op een schermpje (tijd wisselt maar meestal is dat rond 18.00 uur). Doordeweeks mogen ze dan wel alleen apps gebruiken met educatieve waarde. In het weekend mogen ze vanaf 8.00 tot 9.30 ongeveer en dan mogen ze ook andere apps gebruiken en hun favoriete YouTubers bekijken. Een kindertablet die je kan blokkeren zou wel heel handig zijn, want ze klikken soms nog wel eens door bij bijv een advertentie (vooral de jongste van 5, omdat die nog niet heel goed kan lezen).

 31. Avatar foto
  Jolein jolein

  Oh wooowww dat zou een gaaf kado voor een bepaalde dag in december zijn zeg 🙂 Mijn dochters zijn 6 en 4 jaar oud en mochten voorheen altijd een half uurtje per dag erop. Alleen aangezien hun tablet kapot is mogen ze af en toe op de mijne maar dat is maar 2x in de week ofzo en dan houdt ik ook het half uurtje aan. Maar dit is alleen als ze er zelf om vragen en dan doen ze niet snel eigenlijk.

 32. Onze meiden mogen na school (als ze gegeten hebben) een half uurtje op hun tablet en eind vd middag van nog een half uurtje tot een uur. Na het avondeten absoluut niet meer omdat de melatonine dan afgebroken wordt vanwege het schermlicht en ze dus lastig in slaap kunnen komen. (Op advies van de kinderarts ben ik dit gaan doen en het werkt echt!)
  Een kindertablet lijkt me ideaal, veilig en fijn voor ons kleine meisje om op te werken!
  Bovendien goed beschermd met de hoes eromheen, ook zeeer belangrijk met die kinderhandjes!
  Dit zou wel een heel leuk 5 dec kan zijn zeg!

 33. Avatar foto
  Claudia prein

  Mijn dochter is 3 en zit regelmatig op de iPad. Af en toe een filmpjes af en toe educatieve spelletjeszoals bimi boo. Ik probeer maximaal 1.5 uur aan te houden. Soms ook eigen belang om even snel te stofzuigen oid #guilty

 34. Mijn zoontje wordt in december 7 dus hoogtijd voor een eigen tablet, nu speelt hij vaak spelletjes achter de computer, officieel maar een half uur maar in de praktijk wordt dit vaak een uur. Zo’n tijdslimiet op de tablet zou dus wel een uitkomst zijn. Daarnaast hoeft hij dan niet meer te vragen of hij af en toe op de tablet van zijn zus mag ?.

 35. Onze zoon is net 3 jaar geworden. Hij mag ongeveer 1 uur gespreid over de dag op mijn telefoon. Daarnaast mag hij nog ongeveer een uur samen met mij op de telefoon. Dan doen we samen educatieve spelletjes of kijken we naar luisterboeken.
  Maar het zou ideaal zijn als hij een eigen tablet zou hebben.

 36. Zoontje is net 4 jaar en mag alleen op vakantie en in restaurants op de tablet. Verder op een oude mobiel mag hij in restaurants of soms na school om bij te komen. (geliked op instagram syb_kees en facebook )

 37. oohhw wat een leuke actie en hij komt als geroepen, onze oudste van 6 had een kindertablet, waar hij ongeveer een uur per dag op mocht spelen, totdat zijn kleine broertje van 2 dacht dat de tablet ook wel kon zwemmen in bad, dus nu hebben we geen tablet tijd meer…

 38. Avatar foto
  Katrien Adams

  Graag deze tablet voor ons zoontje van 4. Hij mag max een halfuurtje per dag spelen op de tablet (in uitzondering langer: zoals op restaurant of als hij ziekjes is)

 39. Mijn zoon van 6 gaat er niet dagelijks op. Meestal speelt hij er zo’n 40 minuten op.
  Mijn dochter van 4 ongeveer 20 minuten…maar ook zij doet dit niet dagelijks.

 40. Avatar foto
  Danielle Bulut

  Oh dat zou geweldig zijn om te winnen!

  Enige tijd geleden kocht ik een Kurio smartwatch bij het Kruidvat voor mijn dochters 7e verjaardag! Wat was ze dolblij!

  Helaas van korte duur, de batterij was nagenoeg direct weer leeg waardoor het niet te gebruiken was. Kruidvat bood alleen geld terug, en de smartwatch is niet meer voorradig. Heel wat tranen en nu vraagt ze het opnieuw voor Sinterklaas en deze mama weet niet hoe op te lossen (ook gezien de portemonnee van de Sint).. met deze tablet is ze haar smartwatch vast snel vergeten. En anders heeft de Sint zich vergist, want ja allebei Kurio! ? Dus ik hoop heeeeeel hard!

  Op haar tablet mag ze haar huiswerk maken (+/- 10 minuten – 3x per week) daarna iets leuks voor zichzelf doen (+/- 15 minuten). In het weekend mag dat in totaal wel 30 minuten tot 1 uur, maar dan ook wel leerspelletjes. Tenminste, dat denk ik nu. We hebben geen tablet dus wie weet laat de praktijk wel anders zien. ?

  Natuurlijk volg ik via FB en Insta!

 41. Als ik eten ga koken mogen de kids van 6 en 8 op de tablet todat het eten klaar is. En s morgens als wij wat langer slpn, vooral in het weekeinde mogen ze tv kijken of op de tablet. Beide keren is het ongeveer een half uurtje. Ik loot dan ook heel graag mee voor zo’n nieuwe fijne tablet

 42. Mijn dochter is 7 jaar en mag bij Opa en Oma soms op de tablet max een half uurtje. Thuis hebben we geen tablet.

 43. Avatar foto
  Marjolein Schuurman

  Ik doe mee voor mijn neefje van 4. Hij kijkt heel af en toe op de smartphone van zijn papa naar een kinderfilmpje. Daarmee komt hij nauwelijks op de 5 minuten per dag. Maar nu hij op school zit, zouden educatieve spellen natuurlijk leuk en leerzaam zijn, terwijl hij toch niet in aanraking hoeft te komen met dingen die voor hem niet geschikt zijn. (IG: @nutopist17 )

 44. Zoon van 7, dochter van 5
  Heb een tijdslimiet van een half uur per dag. In het weekend mogen ze max een uur ? ze zitten er niet elke dag op.

 45. Avatar foto
  Lotte van Kins - Kettenis

  Wij hebben niet echt een max tijd nodig. Wij kijken gewoon per dag. Meestal is onze oudste van 4 na school erg moe en wil ze gewoon even een momentje voor haar zelf, een uurtje met de ipad, om erna lekker met haar vriendinnetjes buiten te spelen.

 46. Avatar foto
  kempenaers anita

  mijn kleinzoontjes van 6 en 9 mogen iedere dag afwisselend want er is maar 1 tablet een half uurtje meer tijd is er niet want ze zijn pas om 6 uur thuis en dan moeten ze nog eten, bad en huiswerk dus veel tijd voor het slapen gaan is er niet meer

 47. Mn dohtertje van 3,5 jaar mag alleen op de tablet/telefoon als ik haar broertje de fles geeft…zo blijft ze rustig zitten

 48. Avatar foto
  Jacqueline Benschop

  Goedenmiddag wat een leuke actie net voor
  Sinterklaas en de Decembermaand in aankomst.
  Ik ben moeder van 3 kinderen de oudste is een meisje van 13 jaar daarna komt onze zoon van 11 jaar en daarna onze jongste zoon van 7 jaar. De Kurio Tab Lite zou ik erg graag willen winnen, voor onze jongste zoon Bjarne aangezien hij op Speciaal Basisonderwijs zit. En hij een leer-en taal achterstand heeft. Het lijkt mij een verademing dat ik als ouder zijnde zelf kan bepalen welke apps en internetsites geschikt zijn voor hem. Hij ziet en hoort veel van zijn oudere broertje en grote zus en wil dat dan ook! Als
  hij even op de tablet zit dan gebeurt heel vaak dat hij per ongeluk 1 of andere abonnement voor een spelletje heeft afgesloten. Hij zat bij onze account op. Maar we kregen de laatste tijd zoveel abonnementen erbij!!! Dat we hem nu een eigen account hebben gegeven. Maar nu is het overzicht weer weg! En daar heb je als ouder met die mooie Kurio tablet géén last van omdat je dat kan beheren als ouder zijnde. Mijn jongste zoon mag er van ons ‘s middags na school even op. Nu in de herfstvakantie wel wat meer. Maar consequent zijn is soms wel lastig met al onze 3 kinderen. Maar luisteren naar ons doen ze wel?.

 49. Avatar foto
  Chantal Obbink

  Ik doe graag mee voor mijn zoon van 4 jaar. Hier geen schermtijd die we afspreken. In fases zit hij er meer op en andere momenten minder. Meestal met wat afleiding wel zo ver te krijgen om wat anders te doen als ik het echt te lang vind.

 50. Met 5 kindjes zit er bijna altijd wel iemand op de telefoon. Tablet hadden we maar een van de jongrens wilde kijken hoe waterproof een tablet welstand is. Niet dus. Ik Let er op dat ze niet uren aleen maar op computer of mijn teleföhn spelen maar een tijd staat er niet op. Met 5 kinderen constant die tijd bijhouden vind ik niet te doen. Maar ik wil ze ook zien spelen of met iets anders bezig zien. Anders vliegt alles aan de kant en mag niemand erop.

 51. Avatar foto
  Vanessa Raffaela Sibma

  Onze zoon van bijna4 jaar mag ong 1-2 uur per dag tv kijken/muziekzender (verspreid over de dag). Niet iedere dag. Een tablet hebben we (nog). Maar die van oma wordt 1x per week goed gebruikt:)

 52. Onwijs leuke actie, onze 4 kids van 7,9,11,en 14 hebben 1 tablet met zijn 4e. Daardoor onstaat er nogal een ruzie over wie erop mag.( ze mogen 30/45 min per dag op de tablet) De jongst moet nu van school bouwtutor lezen oefenen, dus een extra tablet erbij zou zeer welkom zijn.

 53. Avatar foto
  Sandra van Limpt

  Superleuk! iPad is stuk gevallen dus dit zou zeker goed uitkomen. Daarbij lijkt het mij bij de Kurio makkelijker bijhouden wat ze doen, dus we willen deze zeker uitproberen. Onze zoon zit heel wisselend op de ipad, de ene dag 1,5 (meestal als hij van de peuterspeelzaal komt en het druk is geweest), maar het kan ook zo maar zijn dat hij er 4 dagen niet naar om kijkt. Onze dochter is nu nog te klein (7 maanden) dus ben benieuwd hoe dat straks samen gaat 😉

 54. Avatar foto
  Sandra Rijkers

  Mijn dochter wordt binnenkort 6. Ze mag op onze tablet squala doen. Vindt ze ook erg leuk. Daarnaast mag ze nog een half uurtje zelf bepalen.

 55. Met een grote broer en zus, vind ik het soms best lastig onze jongste (7jaar) echt te beperken qua schermtijd, hoewel ik dat eigenlijk wel zou willen. Omdat ze nu ook op onze gezamenlijke ipad mag, komt ze met name ook spelletjes tegen, die ik nog niet zo geschikt vind voor haar. Ik zou echt heel graag willen kijken of een kurio het verschil zou maken!

 56. Avatar foto
  Angelique Fok

  wij hebben drie kinderen , ze hebben best wat beperkingen in hun schermtijd als ik hun mag geloven 😉
  Onze oudste is 10 en ja die gaat toch al beetje puberen, als hij voor zeggen heeft zit hij 24/7 achter een scherm geplakt en zien we hem misschien alleen met eten.
  De middelste van 7 vind het heerlijk hoor maar die kan t ook zelf weg leggen en ff lekker wat anders gaan doen . De jongste is een meid van 3 en ja die doet graag met de broers mee . Ze kreeg pas een storio dus lekker beperkt en pakt ze meerdere keren op een dag , maar kan er met 5 min ook ineens klaar mee zijn . Schermen tijd zegt haar nog niet veel .
  Hoeveel tijd ze achter een scherm zitten wisselt op een dag , ene dag met slechter weer kan het zo 1a2 uur zijn , maar andere dagen ook gewoon niet , lekker naar buiten en spelen. Schermen straf is hier wel ingurgerd en heeft ook genoeg effect dus ja soms verdienen ze echt even een uurtje extra .

 57. Mijn dochter is vier en mag alleen op de tablet bij opa en oma en op vakantie, omdat ik bang ben dat het anders gewenning wordt. Met deze tablet denk ik dat ik makkelijker grenzen kan stellen en ik zou deze graag voor haar willen winnen.

 58. Avatar foto
  Sonja Hubregtse

  Ik heb 2 zonen. Een van 10 en een van 7. Ze mogen een half uur per dag gamen. En in de auto meestal iets langer. Gemak voor ouders 😉 We zouden er graag een winnen zodat ze tegelijkertijd kunnen gamen..

 59. Avatar foto
  Sabine Hensens

  Ik heb twee kids van 7 en 3 en beide kids zitten wel eens op de tablet. Heel eerlijk hou ik niet zo bij hoe lang ze erop zitten of mogen ^_^ #loedermoeder En natuurlijk houdt ik wel in de gaten dat ze er niet erg lang achter zitten en vinden we buiten spelen ook heeeeeeeeeeel leuk!! 😉
  Als ze op de tablet zitten wil ik wel graag dat ze het geluid aan zetten zodat ik kan horen waar ze naar kijken, en af en toe kijk ik even met ze mee. Jammer genoeg kan onze tablet niet filteren en kunnen ze alle apps openen die aanwezig zijn.

  Ik zou het dus super fijn vinden om een kansje te mogen maken!! Natuurlijk ook omdat ze dan geen ruzie meer kunnen maken over wie op de tablet mag, want dat is eigenlijk onze grootste ergernis…
  Hopelijk neemt de Sint deze tablet mee in de zak en om Sint een handje te helpen zal ik op LISTI zo’n handig lijstje voor hem maken 😉

 60. Avatar foto
  Alyt Van Der Heide

  Doe graag mee voor mijn dochter van 8 jaar oud. We hebben dan wel geen tablet maar wel een laptop.
  We hebben (nog) geen duidelijke afspraken gemaakt. Maar als ze er na een uur nog achter zit, dan vind ik het genoeg geweest.

 61. Avatar foto
  Cecilia Ten Harve

  Geen lang verhaal

  Mijn dochter is 6 jaar en mag 1 uur per dag op een tablet , als zij überhaupt een tablet zou hebben.

 62. Avatar foto
  Marita Cuypers

  Ik doe graag mee voor onze kleinzoon, zeker omdat ze op school ook gebruik maken van een tablet, waardoor dit wel handig zijn om er kennis mee te maken. Hij is 4,5 jaar, en zou er 3 keer in de week max 30 min mee bezig mogen zijn.

 63. Avatar foto
  Sabine Kohino

  Yes, dit lijkt me echt reuzehandig! Schermtijd is nogal een ding hier in huis…
  Mijn jongste dochter is 5 en leert van haar grote broer (11) en zus (13) wel ff hoe alles werkt.
  Ideaal ook dat je de grenzen kan bepalen, want ze is gewoon vliegensvlug en erg handig geworden…
  Ze vindt het ook helemaal niet eerlijk dat zij nog geen mobiel heeft, dus ik denk dat deze Kurio erg in de smaak zal vallen!!
  Ze is per dag 30-60 minuten op de tablet, maar ik vind het soms best moeilijk om die grens te trekken hoor! Ben je net lekker aan het koken ofzo ?

 64. Avatar foto
  Linda Raaijmakers

  Onze tweeling wordt 5 december 5 en mag een half uur per dag op de tablet. Als ik aan het koken ben namelijk want dan blijven ze uit de buurt van de messen en het vuur. Win/win-situatie dus

 65. O wat handig zeg, een tablet die ook filtert!! Onze oudste dochter van bijna 9 jaar heeft een eigen tablet en mag hier eigenlijk best lang op. Maar dat heeft een reden, ze heeft autisme en wordt rustig van haar tablet. Even in haar eigen wereldje na een drukke dag op school. Ze is ook dol op vlogge en unboxing video’s maken, zo leuk om te zien!
  Onze kleine meid van 5 zou met een eigen tablet ook heel erg blij zijn! Nu ze in groep 3 zit, vind ze niks leuker dan dingen te leren! Leren lezen, rekenen en schrijven! Met haar zulllen er wel duidelijke afspraken maken 1ua schermtijd, en ik denk dat een uur per dag (2x 30 min) echt voldoende is op deze leeftijd. Wat een leuke actie!

 66. Avatar foto
  Marianne vd Bl

  Tof! Vooral de tijdlimiet en filters die erop zitten spreken mij wel aan!
  Hier drie kindjes die dol zijn op schermtijd. Voor de oudste van 8 een tijdslimiet van 5 kwartier per dag. In het weekend 2 uur ?
  Jammer genoeg werkt het appje dat er voor zorgt dat de tablet uitgaat bij ons niet goed…dus laten we hopen dat we winnen is dat ‘probleem’ ook weer opgelost ☺️
  De jongste twee geen limiet, die gaan uit zichzelf meestal weer wat anders doen.. en anders helpt mama ze er na max een uur wel af ??

 67. Oh wauw wat een unieke én leuke kans Mamsatwork! Geweldig deze actie ism Kurio en Listi!. Wat een geweldige Kurio Kids tablet, ik ben dol enthousiast na het lezen van alle mogelijkheden voor de kids op deze Kurio! Perfect ook is dat je de schermtijd kunt aanpassen en de Kurio automatisch verdachte websites filtert. Het zou een waanzinnig cadeau voor mijn kinderen zijn, ik heb 3 kids van 9 jaar, 8 jaar en 2 jaar. Mijn oudste van 9 jaar mag 30 minuten per dag op de spelcomputer, als ze een tablet zouden hebben zou ze hier ook 30 minuten per dag op mogen, in vakanties of bijzondere dagen mag dat soms wel iets langer. Voor mijn middelste van 8 jaar hanteer ik dat ook. En mijn kleinste van 2 jaar? Die speelt nog geen spelletjes online, maar kijkt af en toe een filmpje bij mij op schoot op de telefoon vind hij erg leuk :-)! De Kurio zou hier onwijs goed terecht komemn bij mijn 3 lieverds! Ik ben liker op facebook van alle pagina’s en ook op Instagram. Nu maar heel hard duimen en hopen dat de Kurio Tablet heel misschien wel naar mijn kids toe mag komen :-D!!

 68. Avatar foto
  Christa lindhout

  Mijn dochter is 9 jaar. Ze kijkt op de tablet ook gewoon tv maar doet er ook spelletjes op. Ik denk dat ze door de week een half uur tv erop kijkt in de ochtend. En in het weekend met spelletjes en tv 1,5 uur per dag.

 69. Wauw wat een toffe actie! Mijn dochter mag als ze opstaat een halfuurtje tv of op de tablet kijken. Als ze smifdags thuis is mag ze dan nog eventjes als ik haar broertje naar bed breng (en papa niet thuis is) en soms mag ze nog even als ze moe is.

 70. Avatar foto
  Marange Krouwel

  Heel leuk ik doe graag mee. Mijn zoontje is 6, en hij mag 30min officieël op onze tablet. Maaaaarrrrr ik betrap mezelf erin, dat ik het hem vaker geef dan het eigenlijk zou mogen. Is ook een beetje gemakzucht. Zitten we bij de dokter, geef ik hem mijn telefoon, in de file telefoon, heb ik visite ohh mag langer.

 71. Avatar foto
  Miekske Dingens

  Listi volg ik al langer 🙂 Zeker handig met verjaardagen en de periode die nu gaat komen. Onze kapoen is 4.5 jaar oud, hij zou slechts 1 of 2 keer max een 30 min erop mogen, zodat we het nog goed kunnen doseren 🙂 Maar een beetje kennis is zeker goed!

 72. Avatar foto
  Familie Jansen

  Leuke winactie, van mij geen zielig verhaal waarom ik deze moet winnen ofzo haha!
  Kindjes van 7 jaar en 3 jaar. De jongste mag nog niet maar kijkt wel mee. We hebben niet echt tijden besproken hoe lang ze erop mogen omdat ze genoeg andere dingen doen naar ons idee.

 73. Mijn oudste zoon is 12 en jongste is 7.
  Ze mogen in het weekend (zaterdag en zondag) een uur per dag.
  Doordeweeks mag de jongste alleen squla en de oudste alleen voor school achter de computer/ipad 🙂

 74. Ik wil dit echt heel graag winnen. Mijn zoon van 7 mag 1 uur per dag. En zijn oudere broer 1,5 uur. Maar dan moet hij wel een half uur aan zijn huiswerk op de computer.

 75. Super leuk! Doe graag mee voor mijn zoontje Teun. Wil altijd onze telefoons en daar zijn wij niet altijd blij mee;) Teun is bijna 3 en mag in de ochtend een half uurtje en in de namiddag. Hij kijkt verder nooit tv, kan zijn aandacht daar niet bijhouden. Zo eigen tab van kurio zou dus super leuk zijn voor hem.

 76. Avatar foto
  Marjo Van leeuwen

  Zo di3 is gaaf. Als wij winnen moeten ze met zn drieen delen. Ze mogen allemaal.een kwartiertje op mijn iPad en als wij winnen wordt dat op.hun eigen kurio. Nu maar duimen want dat zullen ze wel gaaf vind e . Ze zijn 8 7 en 5

 77. Mijn zoontje (5) zit nu wel eens op mijn tablet, maar dat vind ik eigenlijk niet zo fijn. Hij mag een half uur per dag, maar zit er nog niet dagelijks op. We willen hem voor Sinterklaas deze tablet geven. Zijn zusje kan er dan ook mooi kennis mee maken. Een tablet winnen zou fantastisch zijn want november en december zijn hier niet de goedkoopste maanden.

 78. Onze dochter is gek op spelletjes doen op de tablet bij opa en oma. Ze mag er dan een uurtje op, de kookwekker word gezet ?. Zelf hebben wij er geen, wil er heel graag 1 winnen voor mijn meisje van 8.

 79. Oh super leuk, mijn 5jarige kijkt graag filmpjes en speelt graag spelletjes…
  En een limiet zit er eigenlijk niet op?
  We doen graag mee;)))

 80. Oooooo wat gaaf zeg! Mn meisje speelt heel graag squala en dat doet ze nu voornamelijk op onze telefoon…? met een eigen ipad waar ze der eigen spelletjes op kan spelen zou ze echt super vinden ❤️
  Ze mag op een dag een uurtje op de ipad vooral wanneer ze moe is, nu vind ik het met squala wel anders omdat dat erg leerzaam is…

 81. Avatar foto
  Kirsten Bruinsma

  Wij hebben 3 kinderen.
  1 zoon van 12, net naar de brugklas van een I pad school…. Een dochter van 10 die het veel gebruikt voor musically /tictoc om te chatten met vriendinnetjes en voor school. Ik gok zo’n uur per dag ? en dan nog onze Bas, hij is 5 en kijkt Pieter konijn ? ik ken inmiddels alle liedjes uit mijn hoofd. Bas mag een half uurtje.
  Maar door de best heftige omstandigheden hier thuis (het zijn mantelzorg kinderen ?) wijken wij onbedoeld te vaak af van deze tijden. De beveiliging van de Kurio spreekt mij daarom erg aan omdat goede supervisie er door de omstandigheden te vaak bij in schiet.
  Wat een win win zou het hier zijn ?

 82. We hebben drie jongens van bijna 4, 7 en de oudste is 9. De oudste heeft sinds dit schooljaar een iPad van school en we hebben thuis 1 tablet.
  Als ze ’s ochtends klaar zijn, (aangekleed, gegeten etc) mogen ze nog even op de schermpjes. Ook tijdens het koken en vaak kijk ik naar het weer, of ze een vriendje hebben te spelen, of ze moe zijn en wat ze doen. Als ze bijvoorbeeld ziek zijn mogen ze veel langer dan deze dagen met mooi weer. Vaak zet ik de time timer, die kan op maximaal een uur maar meestal zijn ze dan wel weer aan het spelen.

 83. Ik heb 3 kinderen! Oudste is 10 jaar, dan 1 van 8 jaar en 1 van 2 jaar! De oudste 2 mogen een half uur per dag! De jongste kijkt af en toe een filmpje! Heel benieuwd naar de Kurio Tab Lite dus ik doe graag mee ?

 84. Avatar foto
  Heidie van der Steeg

  Wat een leuke actie. Mijn dochter is 6 jaar oud. Ze mag af en toe op de tablet die we hier hebben en dan meestal een half uur ongeveer.
  Met die Kurio Tab Lite zou ze superblij zijn. Ze vraagt wel eens wanneer ze een eigen tablet krijgt. Nou hopelijk verrast Sinterklaas haar daar dit jaar mee.
  Ik had Listi al eerder op FB geliked en nu volg ik ook op Instagram.

 85. Zou top zijn om deze in huis te hebben voor mijn kleinkinderen. Die variëren in de leeftijd van 5 tot en met 10 jaar. Denk dat ze dit mooi zouden vinden en voor ons om even een rustpuntje te hebben.

 86. Halloooo ik doe graag mee voor mijn nichtje..

  Mijn dochter wordt 3 in februari en mag nog niet op de tablet ?

  Facebook: An Na

 87. Avatar foto
  Marieke Kok Slater

  Wat zou dat geweldig zijn. Dit is echt verwennerij. Wat zouden ze het leuk vinden om een spelletje te mogen spelen op een echte tablet. Want soms is het na voetballen en buiten spelen ook wel eens leuk om binnen te spelen op een tablet. Allebei een half uurtje voor of na het eten. MamsatWork.nl ik vind het een hele leuke actie. Doe graag mee.

 88. Onze zoon is 3 jaar. Tablet hebben we nog niet. Mij mag wel 2x een half uurtje per dag ( en in de vakantie soms meer) op een oude telefoon. YouTube filmpjes kijken en spelletjes doen.

 89. Avatar foto
  Paula Prins-Wijnalda

  Wat een gave actie! We hebben hier thuis een tablet die de oudste van 10 het meest gebruikt, hij mag van ons 2 uur per dag erop, maar dit haalt hij bij lange na niet, omdat hij buiten spelen (gelukkig) ook erg leuk vindt. Met onze jongste van bijna 3 kijk ik soms filmpjes van Dirk Scheele op de tablet en speelt hij soms spelletjes voor peuters, voor hem heb ik nog geen specifieke schermtijd, want het spelen met zijn autootjes of blokken vindt hij ook superleuk! De Kurio Tab Lite zou ik heel graag voor mijn boys willen winnen, het internetfiltersysteem, de educatieve spelletjes en de beschermhoes spreken mij erg aan, en straks als de jongste iets ouder zal zijn, is de instelling van de tijdslimiet van de schermtijd ook ideaal!
  Daarbij komt nog dat de nu gebruikte tablet scheuren in het scherm heeft, en de accu heel langzaam oplaadt. Dus een vervangende tablet moet er op korte termijn zeker komen, dus van deze mooie Kurio Tab Lite winnen kan ik alleen maar dromen!

 90. Avatar foto
  Anne Rouwhorst

  Hier vind ik 60 minuten schermtijd per dag wel het maximale voor mijn 2 zoontjes van 3 en 6. Toch merk ik dat we hier soms toch ietsjes overheen gaan sinds hun broertje geboren is(nu 3 weekjes oud), puur doordat ik mijn handen vol heb en de televisie of de iPad dan toch wel heel handig is. Ach, zolang daar veel exclusieve aandacht tegenover staat op het moment dat de kleinste slaapt, en ze voornamelijk lekker buiten ravotten, komt het vast wel goed met ze 😉

 91. Avatar foto
  Maartje Vrancken

  Evi is 6 en mag alleen in het weekend op de tablet, sochtends in bed max 2 uurtjes (ligt aan de verdere plannen die dag) en af en toe savonds een half uurtje. In de vakanties zijn we wat soepeler en pakt ze vaak ook de tablet om op YouTube knutsel filmpjes te kijken en na te maken ?

 92. Dat is een leuke prijs voor onze dochter Lente van 8 jaar. Lente mag een uurtje per dag op de tablet of laptop. Voor tv kijken hebben we geen vaste tijden dit komt omdat ze soms helemaal geen tv kijken maar op een regenachtige dag willen ze soms weleens twee filmpjes achter elkaar kijken en ik vind dat geen probleem. Echter mogen ze niet meteen daarna nog op de laptop.

 93. Wat een leuke win actie ?
  Dex (7 jr) zou die graag willen winnen
  Dex heeft nog geen iPad of tab, wel een playstation?
  Maar kan deze mooi gebruiken voor zijn extra rekenen te oefenen wat die moet doen v school
  Hij heeft wel stekkertijd ?maar speelt gelukkig ook lekker veel buiten??
  Groet Marloes ?

 94. Avatar foto
  Kristel Gubbels-Daemen

  Wow wat super gaaf voor onze dochter Noor van 4,5 jaar. Ze vraagt er al lang om en staat op haar verlanglijstje. 30-45 minuten per dag voor leerzame spelletjes of een filmpje.

 95. Avatar foto
  Wendy van der Neut

  Onze Evi is 5 en wordt in januari 6. Wij hebben nu nog geen tablet maar mochten we deze winnen denk ik dat ze er een uurtje per dag op mag, in het weekend misschien wat langer.

 96. Avatar foto
  elisabeth maria martina

  wat een geweldig gebaar, verras mijn jarige kleindochter maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar
  ze word binnenkort 5 jaar en een half uurtje tot 1 uur is meer dan genoeg van dit megagave tijdverdrijf

 97. Avatar foto
  Daan moerland

  Wat een gave actie! Mn meisje is al heel hard aan het sparen voor deze tab, en ze heeft hem ook op haar verlanglijstjes gezet… ze word bijna 5 en ze zou dit echt een GEWELDIG kado vinden?? een eigen tab als je 5 bent is natuurlijk ook wel erg cool!
  Ze mag een uurtje tot max anderhalf uur per dag op de tab zitten maar dan zitten wij daar wel bij…

 98. Avatar foto
  Daniëlle van Loo

  Mijn zoons van 4 en 6 mogen 30 tot 60 minuten op het tablet. Ze doen graag spelletjes of kijken even een filmpje.

 99. Mijn zoons zijn 4 en 6 en mogen 30 tot 60 minuten op het tablet. Ze doen graag spelletjes of kijken even een filmpje.

 100. Eigenlijk alleen een half uurtje als ik eten maak. Mijn vriend vaak laat thuis en ik kan niet koken met twee huilerig kindjes aan m’n been:)

 101. Avatar foto
  francina veen

  mijn dochter is pas 2,5 en haar zussen kregen met 8 jaar een tablet, hierop kijkt zij vaak mee, maar ze is zo onwijs slim voor haar leeftijd en ze wilde ook zo graag sqoula spelen, dat doet ze nu iedere avond 30-60min sqoula voor kleuters op de tablet van haar zus van 10. (die mogen ook 1uur per dag)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven