La Fuente lanceert Limbi app, hoe gaat het nu echt met je?

Ik hoor je denken… een app van een dj… wat moet ik daar nu mee? Nou dat ga ik je proberen uit te leggen. De Limbi app van dj La Fuente heeft namelijk helemaal niets met muziek te maken. En alles met bewustwording, wat wel duidelijk werd op het persevent.la fuente limbi app

Want hoe gaat het nu eigenlijk ècht met je? Hoe vaak zeg jij -als je deze vraag krijgt- dat het goed gaat? En hoe vaak wordt er eigenlijk echt naar je geluisterd? We zijn er aan gewend geraakt dat we uit fatsoen vragen hoe het gaat, standaard antwoorden dat het goed gaat om vervolgens weer over te gaan tot de orde van de dag.

Waarom maakte La Fuente deze app?

Bovenstaande is een van de redenen dat Job Smeltzer al jaren met deze app in zijn hoofd zat. Tel daar bij op dat hij zelf al vanaf zijn 13e iedere dag in zijn leven een punt geeft om ‘bij te houden hoe zijn dag is geweest’ en je hebt de start van de Limbi app. Hoe kan jij anders eigenlijk antwoord geven op de vraag hoe het met je gaat als je niet goed weet wat je echt belangrijk vindt. Want eerlijk is eerlijk, wat vindt jij nu ècht belangrijk? Weet je dat?la fuente limbi app

Ik word zo opgeslokt door mijn dagelijkse leven dat ik daar niet gelijk antwoord op kan geven. Jij wel? De Limbi app van dj La Fuente kan je daarmee helpen. Als eerste kies je zelf je belangrijkste waardes. Vijf waardes die passen bij je hoofd, vijf voor je handen en vijf passend bij je hart. Nadat je die vijftien waardes hebt gekozen moet je gaan eliminineren, totdat je er uiteindelijk drie overhoudt die voor jou op dit moment het belangrijkste zijn. Drie waardes waar jij je dag op zou willen scoren.

Dat is het lastigste stuk. Het eliminineren om verder te gaan met je drie kernwaarden. Daarna is het simpel. Iedere dag scoor je die drie waarden met een simpel cijfer, van 1 tot 10. Heb je een topdag op deze waarde dan score je een 10, heb je een off day… dan zal je score een stuk lager liggen.

De Limbi app houdt al je scores bij en je kan -net als dj La Fuente- duidelijk antwoord geven op de vraag hoe het met je gaat. Buiten dat kan je ook je intimi toevoegen aan de app als je dat wilt. De intimi waarmee je jouw scores zou willen delen. Die je op de hoogte wilt houden van hoe het nu ècht met je gaat. Dat maakt het makkelijk om snel inzicht te krijgen in de kwaliteit van leven van een van je vrienden. Als daar iets mis is, dan zie je dat direct, en hoef je niet pas twee maanden later achteraf te horen te krijgen dat hij door een moeilijke periode heen ging.

Ik vind het een mooie app. Er is echter wel één vereiste. Wees eerlijk tegenover jezelf. Hou voor ogen dat je die scores voor jezelf bijhoudt om te beoordelen of je nu echt leeft zoals je zou willen leven en ga niet ‘voor het oog’ scoren. Dat begint overigens al bij het kiezen van je waardes.

Dj La Fuente gebruikt de app zelf al een jaar en heeft het laatste halfjaar vrienden gevraagd om mee te testen. Een daarvan is Sjoerd Marijne, voormalige hockey coach van de dames die afgelopen najaar afscheid moest nemen vanwege onvoldoende prestaties. Sjoerd kwam tot de ontdekking dat hij -ondanks de teleurstelling die hij te verwerken had- eigenlijk hele andere prioriteiten heeft als hij er echt over nadenkt. Als familieman realiseerde hij zich dat zijn aandacht voor de kinderen eigenlijk niet echt aanwezig was. Hij hoorde ze wel, maar luisterde niet echt.

Klinkt herkenbaar waarschijnlijk? Voor mij wel in ieder geval. Ik ben dan ook van plan om de Limbi app te gaan gebruiken en heb mijn drie kernwaardes al vastgesteld. Betrokkenheid – Vrijheid – Enthousiasme. Het scoren kan beginnen! Wil je ook weten wat de app voor jou kan betekenen? Zoek in de app store op Limbi app en je kan er gratis mee aan de slag!

Na het officiële startsein hebben we nog een klein feestje gevierd bij Budha to Budhawaar La Fuenta zelf ook nog even achter de draaitafel ging.

la fuente limbi app

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven