La Strada schoenen toegevoegd aan mijn stash !

Als ik ergens niet genoeg van kan hebben dan zijn het wel schoenen! Meisjes en schoenen gaan perfect samen, dat zie ik ook bij mijn dochtertje. Gelukkig heb ik niet al teveel tijd om te gaan shoppen want ik moet me bijna altijd (als ik ga) beheersen om niet met nieuwe schoenen thuis te komen. Altijd al gehad ook, die schoenen fetish 😉 . Herken jij er iets van? Naar aanleiding van een persbericht van La Strada schoenen viel mijn oog op een paar witte sneakers. Mooi! Maar wit?

la strada schoenen

Mmmmm, zou ik het aandurven om witte sneakers te dragen? Ik heb al in geen jaren meer een witte broek of een witte blouse gedragen vanwege de kinderen en de hond. Geen doen vind ik om met kleine kinderen in het wit gekleed te gaan, je ziet er álles op en mijn kinderen lopen het liefst de hele dag met smoezelige handen en gezichten rond die dan zo nu en dan om mijn hals hangen of aan mijn arm trekken. Tja, dan hoef je niet te raden wat het gevolg is. Maar witte sneakers, dat zou misschien wel kunnen! Daar komt nog eens bij dat sneakers eigenlijk een klein beetje ‘afgetrapt’ moeten zijn voordat ze echt mooi zijn toch? Dus als het wit een beetje blurry zou worden… so what?

la strada schoenen

La Strada sneakers favoriet

Vroeger was ik helemaal geen sneaker-meisje. Ik vond ze niet alleen spuuglelijk, maar ook nog eens hartstikke lomp. Nee, ik liep liever op hakken. Liefst zo hoog mogelijk, of in stoere cowboylaarzen of laarzen met studs. Ik hou wel van een beetje opvallend, dus waarom niet? Maar sinds een paar jaar ben ik zoetjes aan steeds meer op sneakers te vinden en het laatste jaar helemaal! Vanwege mijn hernia was op hakken lopen er het afgelopen jaar niet bij en heb ik mijn heil dus echt gezocht in platte schoenen. Maar ballerina’s komen er bij mij niet in! En aangezien het paar sneakers wat ik al jaren in de kast had staan me nu goed van dienst waren was ik binnen no-time om. Het enige nadeel van deze sneakers was dat ze geen goed voetbed hadden, maar hé, het was al heel wat relaxter dan de hakken die ik altijd droeg.

la strada schoenen

De La Strada schoenen die ik nu heb (ja, de witte sneakers dus) die zitten echter héél anders dan mijn oude sneakers. Ik wist eerlijk gezegd niet dat sneakers zo lekker konden zitten 😉 . Ik heb geen dag hoeven wennen aan deze schoenen én ik draag ze soms met een sokje maar ze zitten zelfs heerlijk met blote voeten zonder dat er een bepaalde geur vanaf komt zeg maar 😛 . En ik hoef niet te strikken want er zit een ritsje in!

Om te vieren dat mijn hernia voorbij is moest ik natuurlijk ook nog even shoppen bij de hakken. Wat vind je van deze knappe La Strada schoenen? Heerlijk om met lekker weer toch ook weer eens on high heels te gaan! Maar als ik afstanden af moet leggen dan worden het toch mijn witte sneakers 😉 .

la strada schoenen

Winactie La Strada schoenen

Ben jij een sneaker fan? Ik heb namelijk nog een paar van dezelfde sneakers in maat 39 hier staan die ik weg mag geven! Deel dit bericht via onderstaande social media knoppen en reageer hier om kans te maken op deze toffe sneakers! De actie loopt tot 15 Juni 2016.

 

la strada schoenen

90 REACTIES

 1. Stoere sneakers! Omdat ik MS heb, kan ik alleen maar op platte schoenen lopen en deze lijken mij heel comfortabel!! Ik heb wel een kind, maar geen hond en ik hou van wit <3

 2. maat 39.. precies de maat van mijn dochter. ALS ik deze win, zal haar kritiek verstommen. Zij vindt namelijk dat ik TEVEEL tijd besteed aan prijsvragen om NIETS te winnen… Ben benieuwd

 3. Gevalletje hielspoor hier. Even geen hakken voor mij. Ik loop (lees: strompel) het best op sneakers, maar dan wel met een voetbed. Het is wel een gedoe om ze steeds te strikken, dus deze met ritsje zijn ideaal.

 4. Voor mij een maatje te klein, maar ik zou mijn lief (stief)dochters Megan en Esmee er een enorm plezier mee doen. Ze hebben allebei maat 39 en lenen geregeld elkaars schoenen. Zo hebben 2 leuke meiden straks plezier van deze supergave sneakers!! ;-).

 5. Wat een herkenbaar artikel! Ook ik liep zowat altijd op high heels rond. “Hoe hoger, hoe beter” was mijn motto, want op high heels voelde ik me zelfzekerder, mooier, vrouwelijker en sexier. Tot ik problemen kreeg met mijn voeten dan, want als ik nu nog maar 5 minuutjes op mijn favoriete pumps durf te paraderen, moet ik ze alweer uitschoppen! ? Enkele jaren geleden ging ik nog vrolijk de hele dag op stap met een paar hakken aan, en tegen het einde van de dag waren mijn voetjes wel wat gevoelig en opgezwollen, maar verder dan dat ging het toen eigenlijk nog niet. Ondertussen sukkel ik al jaren met mijn voeten en heb ik er enkele maanden geleden ook nog eens hielspoor bij gekregen, dus mijn voetjes zijn helaas niet meer wat ze ooit waren en mijn hakken blijven netjes in mijn schoenenkast staan. Dat was trouwens een hele opgave voor me, want ik ben een echte shoesaholic, verlaafd aan schoenen in alle vormen en kleuren, en dan vooral aan killerheels! ? Maar, nu de killerheels in de kast moeten blijven en ik elke dag op mijn voetjes moet staan (dat heb je namelijk als je in een boutique werkt, je kan niet zomaar even ga zitten en je voetjes wat rust gunnen, helaas… ?) zeg ik tegen een paartje leuke witte sneakers met rits (wat handig! ?), waarin mijn voetjes heerlijk tot rust kunnen komen terwijl ze er toch nog steeds fashionable bij lopen, en die toevallig dan net in mijn maat beschikbaar zijn, dus ook absoluut geen nee! ? Een paartje mooie witte sneakers van La Strada mogen winnen net na mijn verjaardag (op 31 mei mag ik weer een extra kaarsje uitblazen en 2 weken daarna loopt deze winactie af), is natuurlijk ook helemaal geweldig want welke vrouw kan nu een verlaat verjaardscadeautje weerstaan?! ?

  Ik heb het artikel gedeeld via FB onder de naam Nathalie Madsen) en via Twitter onder de naam Natje_9999.

  Dankjewel voor deze leuke winactie en fingers (of beter gezegd toes) crossed! ?

 6. Jaaaa echt te gek!!!! #duimen
  Mijn mond viel open van verbazing toen ik langs mijn tijdlijn ging!!!?Wat een GEWELDIGE kans en superactie!! Van deze prijs word ik echt heel BLIJ! Niet een beetje blij!Nee superblij!?

 7. Mamsatwork, zorgt ervoor dat ik en mijn kinderen een limited edition zijn!
  Deze heb ik overal gezocht. Wat fijn dat Mamsatwork, mij deze tip heeft gegeven!
  En ook nog mijn maat…..ik ruim stiekem alvast mijn schoenenkast op en ga heel hard duimen!

 8. Doe graag mee. Vind ze ten eerste super en ten tweede kan wel nieuwe schoenen gebruiken. Om een een of andere reden zijn mijn voeten iets groter geworden en mijn maat 38 schoenen zitten niet lekker meer dus voor afgelopen winter nieuwe maat 3 laarsen gekocht maar nu voor de zomer nog niks gekocht dus zouden deze sneakers zeker van pas komen

 9. Prachtige schoenen, ik doe graag mee.
  Toevallig heb ik maat 39 en dit is de kleur van de zomer.
  Ik volg je op Bloglovin.

 10. deze wil ik heel graag winnen, ik wil een beetje sportiever worden en als dat zo stylish zo kunnen, dan zou dat geweldig zijn

 11. Ik ga helemaal voor de witte sneakers en vind dat ritsje ook zo gemakkelijk. Het zijn echte eyecatchers en dat ze lekker zitten kun je zó al zien. Maat 39 is mijn maat en uitlenen doe ik ze niet hoor! Ik hoop en duim dat ik er straks mee weg kan lopen! 😉

 12. de regen valt met bakken uit de lucht,maar dat mag de pret niet drukken.Ik krijg een zomers gevoel van de witte sneakers.na regen komt er altijd zonneschijn.Ik vind de sneakers super tof.

 13. Ik herken het, twee pubers in huis en ik koop meer voor hen dan mezelf. Ik zou graag deze sneakers dan voor mezelf hebben

 14. De paden op, de lanen in, vooruit met volle borst! Op deze niet megaopvallende, maar toch aparte eyecatchers, wil ik de wereld wel rond met mijn 2 stoere knulletjes. Hippe mama, hippe vriendin, helemaal mij.

 15. Jaaaa heel gaaf!!! Ik draag bijna alleen maar sneakers, zeker nu ik op mijn werk geen hakken meer mag dragen. Mijn moeder heeft ook maat 39 en ik weet zeker dat ze hier heel blij van gaat worden (net als ik!:))

 16. Doe graag mee, natuurlijk heb ik deze mooie winactie gedeeld op mijn Facebook. En het is mijn maat dus ga heel hard #hopen ?

 17. Wil heel graag deze super mooie sneakers willen winnen, en ja heb gelukkig maat 39 🙂
  Nu maar hopen en duimen ……

 18. Jaaa 39 is ook mijn maat! Idd ook zelden sneakers gedragen, vroeger vond ik de adidasjes is vrolijke kleuren nog wel eens leuk. Maar sinds een paar jaar toch ook aan de sneakers en zo veel plezier van!

 19. wauw wat een geweldige winactie van MamsatWork.nl ! Ik ben een echte sneaker fan dus ik doe heel graag mee met deze super mooie musthaves !!

 20. Snelle sneakers en precies in m’n maat…..
  Door een spierziekte en dus braces loop ik zomers alleen maar op sneakers, deze zijn prachtig!

 21. wat heb je toch een leuke blog.
  en la strada sneakers zijn geweldig, de slippers en pumps trouwens ook lopen heerlijk.
  en laat ik nou toevallig maat 39 hebben haha 🙂
  ik heb meteen weer inspiratie voor mijn blog opgedaan 🙂 dankje
  duimen!!

  xxx

 22. Life is short. Wear sneakers!
  Ik ben gek op sneakers, in alle kleuren soorten en maten.
  Enneeuh godzijdank heb ik maat 39 en daarom kan ik met deze megagave actie meedoen. HIEPHOI =)

 23. Precies de juiste maat voor mijn dochter, dat zal ze super vinden, ze is nog op zoek naar witte sneakers voor de zomer.

 24. Wat een leuke schoenen. Echt een heel Leuke en stoere sneaker .
  Ik doe graag mee . Gedeeld op pinterest, Twitter en Google + ( Cheyenne Jansen).

  Groetjes,

  Cheyenne

 25. Om eerlijk te zijn ben ik niet zo’n sneaker-fan.
  Ik moet er nog steeds aan wennen, dat ik het geen dag vol hou op hakken.
  Maar langzamerhand begin ik de platte schoenen te waarderen en heb ook al leuke instappertjes ontdekt.
  Een paar sneakers heb ik nog niet. Deze witte zouden perfect zijn. Mooi dat reliëf-leer.
  En met de maat zit het goed!

 26. jaaaaaa ik ben verliefd 🙂 de trend van nu de witte sneakers!!!! En ik heb ze nog niet!! waaa erg! Al mijn geld zit in de verhuizing, maaruh ik kan wel een nieuw paartje gebruiken. Ik vind ze super!

 27. Die vind ik echt heel leuk….en heel eerlijk ik heb niet eens een paar sneakers meer in de kast. Het laatste paar was totaal versleten, en heb nog steeds geen nieuwe. Deze winactie komt dan ook precies op tijd voor mij!

 28. Waaah, I love witte sneakers! Maar die van vorig jaar zijn echt helemaal af en nu we middenin een verhuizing zitten heb ik mezelf nog geen tijd gegund om te gaan shoppen. Ik waag graag een kansje voor de witte sneakers in precies mijn maat

 29. Wauw ik vind ze te gek zou daar graag Amsterdam mee onveilig maken hoor ze gaan allemaal naar mijn schoenen kijken!
  maat 39 graag

 30. Ik vind ze heel gaaf… Helaas te klein voor mij maar een vriendin van me heeft maat 39, zou zeker passen en ze zou er ook heel blij mee zijn ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here