Laat je inspireren door de rustgevende werking van ‘Lovely Birds’

Hip & Blizz inspireert graag mensen op verschillende vlakken en stimuleert ook moeders om bij zichzelf te blijven. Dat is een hele uitdaging momenteel, zeker in de tijd van grote mogelijkheden en snel schakelen. En ja dan moet je keuzes maken. Soms helpen producten om je heen jouw daarin. Door er alleen naar te kijken komt er een rust in je. Harmonie die heerlijk aanvoelt en je het gevoel geeft dat je in het nu leeft. Deze uitstraling hebben deze nieuwe producten “Lovely Birds” ook.

De baby wikkeldoek werd getoond aan een aantal moeders en een opvallende opmerking was; deze stof geeft mij zo’n kalm en relaxed gevoel.

De vogels en vlinders zijn vrolijk en omgeven door een zacht blauwgrijze tint. Een waardevolle opmerking, want baby’s die op deze wereld komen worden snel overprikkeld door alle geluiden die er zijn. Waarom dan niet wikkelen in een babydekentje van rust? Zoals deze handgemaakte wikkeldoek, afgewerkt met prachtig lint, een bijzonder en exclusief kraamcadeau of gewoon een geschenk voor je baby die je als zwangere vrouw kunt aanschaffen.

Deze relaxe Style is voorgezet in de voedingskussens. Hét handige borstvoedingskussen of eventueel te gebruiken als een relax pillow. De vogeltjes en vlinders fladderen om je heen…. 

Bij Hip & Blizz kun je ook een losse voedingskussenhoes bestellen of een hoes zelf samenstellen. Dus heb je liever een ander stofje op de achterzijde van het voedingskussen of linten in een andere kleur, dan is dat geen probleem. Geef je wens maar door.

Creëer jouw mooiste kraamcadeau, uniek en alleen voor jouw kleine creatie!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

2 gedachten over “Laat je inspireren door de rustgevende werking van ‘Lovely Birds’”

 1. Beste,

  Ik ben op zoek naar een voedingskussen hoes donker blauw met cognac/licht bruin/wit. eventueel een geweven stof erin of aan 1 zeide verwerken.

  Is het mogelijk een hoes voor mij te maken.
  Hoelang duurt dat ongeveer?
  Wat zijn de kosten?
  En hoe kan ik aangeven wat ik leuk vind?

  1. Joyce van de Pas
   Joyce van de Pas

   Het spijt me Jennifer, maar Hipp en Blizz heeft besloten om te gaan stoppen met haar lijn in voedingskussens en zich te richten op andere zaken, ze kan je in je zoektocht naar een voedingskussen dan ook niet helpen. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven