Hier let je op bij het boeken van een last minute naar Turkije in een all inclusive resort

Heb jij je vakantieplannen al helemaal in orde of ben je -net als ik- altijd van het plannen op het laatste moment? Wacht jij ook op die last minute naar een all inclusive resort in Turkije of Griekenland waarbij je je droomvakantie kan boeken?

Of neem je geen risico’s en wil je bijtijds boeken? Ik vind het altijd een hele bezigheid om een leuke vakantie te zoeken en te boeken.

all inclusive last minute turkije
Stockfoto van all inclusive resort in Turkije door Smit

Boeken van een last minute naar Turkije in een all inclusive resort

All inclusive op zich kan heerlijk zijn, en Turkije is ook niets mis mee, maar zo’n last minute… daar heb ik zelf het geduld niet voor. Ik ben niet zo goed in zoeken naar wat ik wil voor het goedkoopste tarief.

En afwachten tot het allerlaatst vind ik dan ook een beetje spannend, bang dat er eigenlijk niets meer is om uit te kiezen. Herken je dat?

Net als Serina, die heeft ook vakantiestress als ze laat boekt. Zonde eigenlijk, want het kan je heel veel geld schelen als je een goede last minute te pakken hebt. Zo gaat een vriendin van ons regelmaat voor een habbekrats op vakantie, gewoon omdat ze goed oplet.

Anyways, wil je graag een goedkope gezinsvakantie, dan is een all inclusive naar Turkije een uitstekende optie, zeker als deze last minute geboekt is.

En vergis je niet… all inclusive houdt echt niet per definitie in dat je dan niet van het resort afkomt. Dat is maar net hoe je er zelf in staat. Alhoewel het met kinderen natuurlijk ideaal is.

Zoek je in je vakantie naar Turkije zon en luxe? Wil je graag nergens aan hoeven denken en gewoon lekker een weekje niets hoeven regelen? Dan is all inclusive misschien wel echt jouw ding. Je krijgt in ieder geval een compleet verzorgde vakantie waarbij je naderhand niet voor verrassingen komt te staan qua prijs.

Bepaal allereerst wat voor soort resort je wilt

Zoek je een familiehotel waar je met het hele gezin naartoe gaat of ga je samen met je partner een weekje relaxen en past een Adult Only vakantie beter bij je op dat moment?

Het is helemaal niet erg hoor, om eens met een all inclusive last minute voor jezelf te kiezen en bijvoorbeeld lekker in Turkije de rust op te zoeken. Binnen een Adult Only hotel ben je er in ieder geval van verzekerd dat er geen luidruchtige kinderen zijn en heb je echt me time.

Wil je met het hele gezin via een last minute weg dan is Turkije een uitstekende keuze voor een all inclusive vakantie. Er zijn heel wat all inclusive resorts waar je enorm verwend wordt en waar de reviews ook uitstekend van zijn.

Hou er wel rekening mee dat deze resorts heel populair zijn en dat je -als je in de zomervakantie gaat- er rekening mee moet houden dat het druk is. Maar hé, het maakt niet uit wanneer er een plekje aan tafel over is, je kan op ieder moment aanschuiven.

En anders pak je gewoon nog lekker een ijsje tussendoor, kost niets extra!

All inclusive óf ultra all inclusive?

En dan de volgende keuze. Ga je voor all inclusive of voor ultra all inclusive? Niet in ieder resort heb je de mogelijkheid om voor de ultra versie te gaan waar alle alcoholische drankjes en andere sapjes ook inbegrepen zijn.

En voor kinderen is het wellicht helemaal niet interessant. Maar voor jezelf daarentegen… ik zie me wel zitten met lekkere smoothies overdag en een heerlijke martini in de avond. In ieder geval is het iets om rekening mee te houden als je je last minute boekt naar een all inclusive in Turkije.

Check daarnaast ook wat er allemaal écht inclusive is voordat je definitief je vakantie naar Turkijke boekt, ook als je geen ultra boekt.

Lees bij het boeken van je all inclusive last minute de reviews van de resorts in Turkije

Heb je bedacht wat voor soort all inclusive je wilt gaan boeken en ga je nu op zoek naar een resort? Kijk dan in ieder geval naar de reviews die er bij de hotels staan aangegeven.

Kijk daarbij niet alleen naar eventuele sterren, maar lees ook echt de opmerkingen van de vorige gasten (als dat kan), want iedereen hecht op een andere manier waarde aan bepaalde zaken.

Bij FTI Reizen zie je in ieder geval hoeveel procent er een aanbeveling doet en hoeveel beoordelingen er van dat specifieke resort zijn. Een beoordeling is geen beoordeling, om het zo maar even te stellen. Hoe meer reviews, hoe beter jij er een idee over kan krijgen of deze all inclusive wat voor jullie is.

Wanneer wil je op last minute?

Een last minute is een last minute, maar het moment waarop je boekt kan toch zomaar ieder moment van het jaar zijn.

Een last minute houdt namelijk in dat je ongeveer zes weken voordat je vertrekt je all inclusive boekt. Wil je liever niet in de zomervakantie op pad, maar ben je eerder op zoek naar een zonvakantie in Maart? Ook dan kan je prima in Turkije terecht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven