Lazy sunday

Vandaag heb ik heel bewust gekozen voor een “lazy sunday”. Niet dat ik nou zo lui ben geweest hoor. Eigenlijk juist niet. Vanmorgen nog de slaapkamer gestoft en inmiddels al weer diverse wassen gedraaid. Ook heb ik me met drie columns opgegeven voor een columnwedstrijd.

Wat ik meer bedoel te zeggen, is dat ik er op deze zondag voor gekozen heb te genieten van dingen die ik leuk vind. De laatste weekenden stonden steeds in het teken van sollicitatiebrieven schrijven. Aangezien ik nogal een Pietje Precies ben en het bij mij niet snel goed is, ging daar erg veel tijd in zitten. En toen ontdekte ik achteraf ook nog een domme fout in één van mijn brieven…..nou, die baan kan ik denk ik wel op mijn buik schrijven. Even een time out dus.

Vanmiddag ben ik dan ook met mijn breiwerk op de bank gaan zitten en heb heerlijke series gekeken die ik op had genomen en nog moest kijken. Mijn breiwerk vorderde terwijl ik tv keek en ik heb er van genoten. Het heeft me goed gedaan even mijn zinnen te verzetten en mijn gedachten af te sluiten voor het solliciteren en alles wat daarmee gepaard gaat.

Komende week ga ik er weer volop tegenaan wat de sollicitaties betreft, maar nu geniet ik nog even van mijn “lazy sunday”.

2 gedachten over “Lazy sunday”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven