LCEE pre-spring collectie, leuke mix van stoer en klassiek.

Bijna twee jaar geleden werden wij, na twee meisjes, verblijd met de komst van een jongen. Ik weet het nog goed. We kregen het geweldige nieuws bij de verloskundige te horen en zaten daarna samen flabbergasted in de wachtruimte voor de volgende afspraak bij de gynaecoloog. Jee, dus dat kunnen we ook? Een jongetje maken. Op de een of andere manier zagen we het niet aankomen, we moesten even schakelen, in de positieve zin. Misschien omdat we al 5 jaar in een roze waas leefden. Maar wat waren (en zijn) we blij!!

Ha! En ik mocht weer shoppen! Want ja, alles was roze. Goh, wat vervelend 😉 . Eerlijk is eerlijk, ik moest wel even wennen aan de karige kleding keuze. Meisjes kunnen nu eenmaal alles aan. Broeken, rokken, jurken, legging etc. Bij jongens is het..tja, een stuk beperkter. Ik was nog geneigd te kijken naar zachte kleuren, en besefte me, nee, het moet stoer! Toen had ik de smaak te pakken.

LCEE1Eén van de merken die al vrij snel in de kast lag was LCEE. Ook zijn winterjas is van dit merk en staat hem zo stoer! Gelukkig heb ik ‘m aan de grote kant gekocht en kan hij deze de volgende winter ook nog aan. Waarom ik LCEE zo’n leuk merk vind?
De perfecte beschrijving staat in het persbericht ter introductie van de nieuwste LCEE Pre-Spring collectie. Doordat de kleding een juiste mix van stoer en klassiek heeft, zijn de jongens altijd goed gekleed, het is ‘af’ zeg maar. Zoals LCEE het zelf zegt: Casual Chique kleding, geschikt voor een schooldag én voor een feestje.
De prijs van de kleding is wellicht voor sommigen wat aan de hoge kant. Toch ben ik van mening dat de kleding dit wel waard is. De kleren hebben de looks en de kwaliteit. En dat is voor mij een heel belangrijke combinatie.

In de Pre-Spring collectie zetten verschillende tinten blauw, wit en Mandarin Red de toon.LCEE2
De inspiratie is een wereldreis, wat je terugziet in subtiele elementen als een kompas en wereldkaarten. Het fijne is dat je met de collectie berekend bent op zowel warme en frisse dagen met blouses, t-shirts en vesten, een lange broek of bermuda, een polo met een nette blazer of sweater. Het was moeilijk kiezen want het is allemaal wel naar mijn smaak. Gezien het nogal frisse weertype heb ik gekozen voor een lichtblauwe broek met een donkerblauwe sweater  met V-hals en elleboogpatches. Maat 92 met zijn 22 maanden past perfect. De sweater met V-hals gaat gemakkelijk over zijn hoofd en de ‘v’ valt precies goed. Soms valt zo’n hals zo laag dat de romper er flink bovenuit komt en afbreuk doet aan de outfit. In dit geval geen romper te zien. De broek is inneembaar maar dat is bij mijn ventje niet nodig. En zeg nou zelf: het staat ‘m zó leuk!

LCEE

 

Kijk voor een compleet overzicht  en de storelocater op www.lcee.eu.

lcee

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven