Le Guinot, genieten van een authentieke lokatie in de Dordogne

Ben jij voor je vakantie of weekendje weg ook altijd op zoek naar kleinschalige, authentieke locaties waar het leuk is voor kinderen, maar waar het ook leuk is voor ouders? Check dan Le Guinot eens!

la douce france, le guinot

Le Guinot, verleidelijke gîtes in de Dordogne

Je kind moet lekker kunnen spelen op vakantie en voor jou is het belangrijk dat je kunt ontspannen. Sfeer en kwaliteit spelen een belangrijke rol en dat vind je bij Le Guinot.

Le Guinot is het gastenverblijf van Michiel en Iris in een oud wijndomein. Te midden van wijnvelden, bossen en weiden en op loopafstand van het kleine, gezellige dorpje Saint Martin de Gurson vind je deze authentieke plek in de Dordogne.

Hier wordt een ongedwongen sfeer met luxe en gastronomie gecombineerd, waar zowel groot als klein zich goed bij voelt.

Direct boeken bij Le Guinot voor je vakantie?

Le Guinot, zwembad

De stijl van interieur en exterieur is een mengeling van strakke elementen en oude antieke spulletjes. Daar houden wij van. Er zijn gastenkamers geschikt voor maximaal 3 personen en 5 gîtes geschikt voor 2 tot 5 personen. Het hele gezin kan er terecht.

In de tuin bij Le Guinot zijn loungebanken en hangstoelen en een verwarmd zwembad (min. 26°C) met terras. Maar vergeet ook vooral de panoramische buitensauna en de jacuzzi niet, inclusief de mogelijkheden voor beauty-arrangementen. Je kan jezelf hier helemaal in de watten leggen.

Bezoek je liever een camping met zwemparadijs, of een luxe camping aan de middellandse zee? Check dan deze blogs even.

kindvriendelijke vakantie bij Le Guinot

Lekker met de kinderen naar de Dordogne

Voor de kinderen is er bij Le Guinot volop speelgoed en zijn er fietsjes om te gebruiken. Er is een speeltuin met schommel en glijbaan, wip en trampoline. En daarnaast is er nog een boomhut vol verkleedspullen en een echt poppentheater. Welk kind geniet daar nu niet van?

Verder is er een jeu de boules baan en een pingpong tafel en kan je ook nog eens gebruik maken van het tennisterrein van het dorp. Dat is op 100 meter afstand en ook nog eens gratis. Naast het terrein zijn nog schaapjes, een ezel en een pony voor de dierenliefhebbers.

le guinot


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven